![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Draga Dore, citind aici mi-a venit sa zambesc...ai foarte mare dreptate! Iti doresc tot binele si sarbatori fericite!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fleur, ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Foarte bine! Multumesc, am facut tratamente si acum e foarte bine!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma bucr tare ca esti bine... Ma gfindesc la tine foarte des si ma intrebam cum mai esti.
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fleur, mulţumesc! Sper că īţi sunt toate bune, că īţi petreci timpul īmplinindu-ţi visele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Diana, deşi trec rar pe aici, mă simt privilegiată de apartenenţa la această comunitate. Cinci minutele de astăzi sunt dăruite "semnelor de viaţă". Mă căutase cineva, după ani chiar, ca să mă īntrebe timid ce mai fac. Ce să mai fac? Din toate cāte puţin şi prea mult din ce nu aş fi vrut vreodată să fac. "Ca toată lumea". Īncă mă mai duc pe jos la birou, mai fumez uneori, merg degeaba la cumpărături adesea şi īmi invit prietenii īn oraş mai des. Nu mai scriu poveşti, le gāndesc doar, mi le spun singură, īncă mi se mai īntāmplă poveşti. Nu trăiesc īn lumea reală, nu pricep ce-i aia criza şi mi-e dor de oameni şi de locuri. Nu le spun, fiindcă nu-i frumos să baţi lumea la cap şi fiindcă locurile nu aud. Mă īntālnesc prin cartier cu colegi de liceu sau de facultate, au copii, probleme, īntrebări, zāmbete timide. Cineva chiar mi-a adresat perimatul "mai trăieşti!". Da, īn ciuda previziunilor, mai trăiesc īncă. Voi ce mai faceţi? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dore, Dore... Dumnezeu atirna cele mai mari greutati pe cei mai mici umeri... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Avem azi cinci minute pentru vacanţă.
M-am surprins amintindu-mi din nou de vacanţele copilăriei, chiar şi de cele ale studenţiei. Atāta amar de lume nevăzută īncă şi eu m-aş tot duce pe unde-am mai fost şi tot aş vedea ce-am mai văzut. Ce minune n-am trăit oare la vremea ei, de trebuie să bat aceleaşi cărări? Povestea un vechi de-o taină a drumurilor fără de capăt, mereu ademenind călători fără de căpătāi. Găseau ceva alinare scriind mereu răvaşe celor nevăzuţi despre cele văzute şi auzite, fără să poată spune intr-adevăr despre cele petrecute. M-am gāndit atunci că tare-o fi urātă viaţa aia, să te tot duci şi să nu ai de ce să te īntorci. Īnsă eram copil, acum pricep că ce-a fi să fie, a fi musai cu sau fără vrerea ta, aşa să ştii. Anul ăsta te găsesc. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Dore... scrii atat de frumos... te asteptam mai des pe la noi...si poate si pe la bar.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kryss_10 (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) mulţumesc.
Astăzi, īn cele cinci minute despre originalitate, studiem următorul scenariu. Decizi că vrei să faci X activitate pānă la data sau chiar la data de. Apoi alegi cel mai neobişnuit mod de a o face, fără stres, nimicuri, obligaţii şi ţăţisme. Obţii, īn cel mai fericit caz, un clan oripilat pe vecie, prieteni īngrijoraţi şi un fan club mai īncăpător că na, e cool să-l ştii pe ăla de-a făcut X chestie. (IMG:style_emoticons/default/evo.gif) Reality check: vreau să-mi fie frig, să fie toamnă, să mergem la ţară. O fi 31 decembrie la mine azi fiindcă-mi arde de liste aiurea. |
|
|
![]()
|
|
Astăzi despre rugăciune ca o repetiţie şi nu ca un temei:
Īntotdeauna capeţi ce ţi-ai dorit, īnsă viaţa alege momentul, iată alegerea este acum. Ce-ai simţit şi ce-ai trăit e mereu al tău. De ce sunt astea două lucruri diferite, n-are a face cu ce vorbim noi azi. Mă rog roagă-te să trăieşti ce ai simţit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 06:01 PM |
|