![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La fel de previzibila si reactia falsului... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Așa-i (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana, la final îi diferențiază capacitatea de a înțelege importanța conversației de conveniență, aia plină de platitudini.
Fiindcă ar fi greșit să spunem vreodată lucruri semnificative cuiva care nu are măcar minima capacitate de a purta o conversație lejeră fiindcă nu îi înțelege rolul de protocol de negociere. Cea mai amuzantă reacție a unui fals căruia îi adresasem public un salut și o platitudine a fost să mă poftească la o conversație particulară. O conversație în care dorea să îmi clarifice cât de inutil și neinteresant fusese salutul respectiv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Și cum nu are rost să scriu în virtual ceva care nu este interesant. M-am prefăcut că mă supăr și a ezitat un pic, dar s-a repliat și a terminat să-mi administreze morala. Îi sunt recunoscătoare și astăzi că astfel mi-a lămurit toate curiozitățile. I-am etichetat reacția ca exemplu de deșertăciune și vanitate stocate excesiv în aceeași persoană și fără îndoială va face cândva parte dintr-o antologie. A mea personală, măcar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De-a lungul anilor am refolosit tactica foarte frecvent. Zeci de persoane care păreau vorbărețe și comunicative în virtual au picat acest test simplu. Două persoane l-au trecut cu brio. Două din peste optzeci ... într-o lume în care comunicarea este mult facilitată. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ha! Am si eu citiva de-astia. Unul e chiar comic in prostia lui. Cind ma calca pe nervi si nu ma mai tin balamalele, ii bag cite-o sopirla. Azi i-am dat tema sa vada ce e cu Patul lui Procust si Aquila non capit muscas. Si am scapat de el in 2 minute...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:05 PM |
|