IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Detaşare, cinci minute
Dore
post Aug 14 2007, 01:12 PM
Post #51

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Taina zilei: secretul fiinţelor fascinante este că ele consideră că toţi oamenii sunt fascinanţi.

Da, păi oamenii chiar sunt fascinanţi. Toţi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar şi cei care se subapreciază, chiar şi cei care fac rău fiindcă asta îi face să se simtă importanţi. Aceştia sunt oameni mici, uneori captivi în mica lor lume cenuşie; vieţuiesc pe planete interioare înţesate de praf şi de plictiseală. Însă asta nu-i face mai puţin fascinanţi. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
jolie
post Aug 14 2007, 02:34 PM
Post #52

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

:)da..asa e...oamenii sunt fascinanti...toti..si fiecare in parte

+Quote Post
Dore
post Aug 29 2007, 05:42 PM
Post #53

Explorator

Da ... şi mai toţi vrem să fim artişti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Şi nici nu-i greu, am găsit undeva lista cu ingrediente:

HOW TO BE AN ARTIST

Stay loose. Learn to watch snails. Plant impossible gardens. Invite someone dangerous to tea. Make little signs that say YES! and post them all over your house. Make friends with freedom uncertainty. Look forward to drams. Cry during movies. Swing as high as you can on a swingset by moonlight. Cultivate moods. Refuse to "be responsible". Do it for love. Take lots of naps. Give money away. Do it now. The money will follow. Believe in magic. Laugh a lot. Celebrate every gorgeous moment. Take moonbaths. Have wild imaginings, transformative dreams, and perfect calm. Draw on the walls. Read everyday. Imagine yourself magic. Giggle with children. Listen to old people. Open up. Dive in. Be free. Bless yourself. Drive away fear. Play with everything. Entertain your inner child. You are innocent. Build a fort with blankets. Get wet. Hug trees. Write love letters.

Să mai spună careva că nu-i trebuie omului mult curaj ca să devină artist. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 29 2007, 08:08 PM
Post #54

Musafir

Omg! Sunt aproape artista! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am desenat chiar si pe pereti. De mai multe ori :| Saraca mama, mereu trebuia sa imi varuiasca in camera. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai trebuie sa invat treaba cu "perfect calm" and I'm in! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Dore
post Aug 30 2007, 05:44 PM
Post #55

Explorator

Deci nu te lăsa ... ştii bine că almost doesn't count. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Aşa am descoperit că sunt încă departe de a fi vreun soi de artist. Fie şi numai fiindcă ador melcii, dar nu când se află 'mnealor la plimbare, ci când sfârâie în tigaie în unt şi au numai usturoi în cap. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Aia ie, nimeni nu-i perfect. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar plănuiesc să mă revanşez. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Dore
post Sep 20 2007, 07:08 PM
Post #56

Explorator

Un povestitor vestit aminteşte aventura unui hoţ.
Cică întrase cândva în casa unei vrăjitoare, deşi nimeni nu intră vreodată nepoftit în casa vreunei vrăjitoare, deşi nimeni nu îndrăznea să facă vreo nefăcută mai ales în acel orăşel unde vrăjitoarele erau foarte respectate.
Nu se ştie dacă a furat ceva, vrăjitoarea însăşi nu descoperise vreo lipsă. Însă toţi locuitorii orăşelului ştiau că hoţul intrase în casa vrăjitoarei.
Întâlnind-o întâmplător, deşi ea ieşea rar, hoţul aştepta ca siderat să fie pedepsit în vreun fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Toţi locuitorii orăşelului aşteptau. Însă de fiecare dată, vrăjitoarea nu-l privea în ochi şi zâmbea uşor stânjenită. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
După a patra întâlnire întâmplătoare, hoţul şi-a luat lumea în cap. Cică a plecat departe şi s-a făcut om. Nu l-au revăzut vreodată. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Istorioara mi-a amintit cumva de soţul înşelat care a rezolvat dilema conjugală rotind un bănuţ în aer. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Îmi plac oamenii care au curajul de a recunoaşte că sunt altfel. Obsesia de a fi acceptat de o comunitate uniformă şi submediocră e o altă formă de râie căprească şi duce la involuţie. Vorba aia nerostită: "Păi ce, io trăiesc ca să evoluiez?" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 20 2007, 07:40 PM
Post #57

Musafir

Marturisesc ca povestea nu am inteles-o...si am sarit direct la concluzie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce cauta hotul in casa vrajitoarei? La furat de maturi? Si cum de nu stia vrajitoarea daca a furat ceva? Se defectase globul de cristal?
Mda...cred ca ma cuprinse gandirea inginereasca si nu mai poci sa citesc povesti for the sake of it. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 21 2007, 09:53 AM
Post #58

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

In cazul asta si alte cazuri sa ignori e mai rau decat daca ai spune ceva care sa usture daca spui ceva iti pasa daca ignori pur si simplu nu-ti pasa deloc de cel in cauza si asta il face sa se simta si mai vinovat pt ce a facut.
Din pacate sunt multi care se multumesc cu mediocritatea si zic mai mult decat atat nu pot face, da nici nu incearca.

+Quote Post
Dore
post Sep 21 2007, 02:19 PM
Post #59

Explorator

Nu-i bai, Angie, lumea are mai multă nevoie de ingineri decât de poveşti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nici eu nu am priceput iniţial rostul poveştii, însă la final m-am lămurit că se voia a fi un fel de demonstraţie a adevărului acela universal valabil cu lucrurile care au exclusiv valoarea pe care le-o dăm. Cred. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Misssn7 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai dreptate. Se pare că cel care face o nefăcută aşteaptă, înainte de orice, reacţiile celorlalţi. Când reacţia e minimă, politicoasă sau absentă demonstrează insuccesul faptei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Să mai spună cineva că stăpânirea de sine nu e vrăjitorie curată. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Aş fi vrut să dedic cinci minutele de astăzi acceptând sosirea toamnei. Aşa că m-am uitat pe pozele făcute în vara asta în diferite colţuri de lume, ba am răsfoit şi pozele din iarnă. Şi pe cele din toamna şi din vara trecută (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mă rog.
S-au copt strugurii, am băut primul must, culesul este în toi. Este timpul pentru artă, în orice formă ar împrumuta ea în suflet. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Dore
post Oct 1 2007, 05:56 PM
Post #60

Explorator

Cinci minutele de azi sunt pentru o urare:

Să aveţi un octombrie frumos, cald, bogat şi voios ca sărbătoarea recoltei! Dăruiţi inimii voastre de copil un zâmbet zilnic şi aveţi încredere în dreptate şi în triumful binelui. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Am încercat azi un zâmbet nou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) un octombrie atât de însorit şi de cald nu am mai avut de câţiva ani buni. Răsărise soarele pentru o nouă zi la Casablanca şi cineva îmi facea o urare asemănătoare cu cea de mai sus. Oricât de complicat a fost azi surâsul, sigur undeva în lumea asta mare cineva se bucură de ceva din toată inima. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:49 AM