IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Detaşare, cinci minute
walpurgik
post Oct 1 2007, 06:14 PM
Post #61

Musafir

Multumim. Asemenea. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Oct 3 2007, 07:01 PM
Post #62

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Dore, ai observat pomii? Am ramas cu un 'waw' placut in gand cand m-am uitat in sus. suntem prea grabiti uneori ca sa vedem pe langa ce frumuseti trecem. stii cat de frumos e orasul? admira-i frunzele.
te pup.

+Quote Post
Dore
post Oct 4 2007, 12:18 PM
Post #63

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Walpurgik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ai dreptate, Meg, sunt încântătorii pomii toamnei. Prinşi în nuanţe calde, parcă fac repetiţie generală pentru următoarele căderi. O frunză colorată, creponată, crocantă chiar, cade cu graţia pe care o vor repeta fulgii de zăpadă mai târziu. Nu ninge din pomi, dar uneori aşa pare. Primăvara, parcă, e şi mai clară căderea, ninsoarea ... oare de ce căderile sunt considerate evenimente negative? Sau nefaste ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gravitaţia e o lege, un dar şi adesea o taină.

Voi admira frunzele toamnei azi, Meg, mulţumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 7 2007, 06:16 PM
Post #64

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,372

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Ma bucur sa te regasesc!

+Quote Post
Dore
post Oct 7 2007, 07:53 PM
Post #65

Explorator

Bine ai venit la noi, fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) îţi urez cât mai mulţi prieteni aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Cinci minutele de azi sunt pentru întâmpinare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Un zâmbet emoţionat, o strângere de mână, o urare cu drag fac orice loc mai primitor. De mâine începe restul vieţii noastre şi abordarea corectă este nerăbdarea împletită în curiozitate. Dar fiindcă orice am face nu putem influenţa trecerea timpului, o seară liniştită şi odihnitoare ajută la acumularea energiei necesare zilei de mâine. Fiindcă ne trebuie multă energie mâine pentru acceptarea tuturor ofertelor. Vom spune "nu" o singură dată: pesimismului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 7 2007, 09:28 PM
Post #66

Dependent

Multumesc mult Dore! Sper sa gasesc aici atmosfera care-mi place si oameni de calitate asa ca tine...as vrea sa iti trimit PM dar inca nu am permisiune si nu stiu cum sa te contactez! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc pentru sustinere si incurajare...sint optimista din fire si inca mai cred ca pot lupta cu morile de vint...din pacate nu voi reusi sa schimb lumea dar macar le-am aratat ca nu mor caii cind vor cainii.
Noapte buna!

+Quote Post
Dore
post Oct 14 2007, 12:45 PM
Post #67

Explorator

Aşa este că nu schimbăm lumea, fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) dar putem încerca să o înfrumuseţăm măcar pe alocuri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Spun bătrânii noştri că în fântâna unde nu-i broască apa nu-i bună. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aşa învăţa bunica pe oricine se jelea de însoţiri făţarnice şi de ochi răi în jur. De atunci şi până acum tot nu găsesc ce să dau de cheltuială invidiei. Ştiu de ce se manifestă şi că macină pe cel cuprins de ea, dar cum înveţi pe omul ăla că nu are pentru ce te invidia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cică să fim milostivi şi să ajutăm pe cel ce suferă. Am încercat cândva şi s-a adâncit din invidie, în ură. Oamenii mici nu ştiu să se măsoare cu ei înşişi, se tot măsoară cu alţii. Şi tot alegând şi luând repere, aleg numai ce le pare bun, fără să măsoare şi după greutăţile celui ales.
Să nu ştii că nu-i bine să vrei să fii ca mine e una, dar nici să nu bănuieşti măcar că am şi rele pe care nu le-ai putea duce, e pagubă pe timpul tău.

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 14 2007, 01:37 PM
Post #68

Dependent

Multa intelepciune este in spusele tale Dore...ce bine ca mai sint si oameni ca tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 15 2007, 09:56 AM
Post #69

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Draga Dore, tare mult imi place cum scrii.
Acuma cei care invidiaza pe altii probabil nu au un sistem de valori bine definit, se indoaie dupa vant si probabil nu se simt bine in pielea lor si cred ca daca fac ceva ce a facut nu stiu cine o sa se simta mai bine si alearga de multe ori dupa cai verzi pe pereti.Problema e ca nu-si dau seama ca ei tre' sa se schimbe nu sa alerge dupa himere, siguranta de sine o ai sau nu o ai si chiar daca nu o ai poti lupta s-o castigi numai sa vrei.

+Quote Post
katy87
post Oct 16 2007, 08:38 PM
Post #70

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

imi place la nebunie sa citesc tot ce scrii,imi transmiti o stare de liniste (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:49 AM