IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Detaşare, cinci minute
Dore
post Feb 3 2008, 09:12 AM
Post #81

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Ce repede uiţi, ce repede uit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Entuziasmul se trezeşte lângă tine în fiecare dimineaţă, şi se agaţă de mâneci şi ar vrea să te târască înapoi, hei! tocmai ai trecut nepăsător pe lângă lucrul, locul, omul care îţi aducea cândva pe chip cel mai frumos zâmbet din dotare.

Stă, răbdător, printre munţii de nimicuri pe care îi stăbaţi zilnic şi încă aşteaptă să-l laşi să se manifeste.
Chiar şi acum, când citeşti aici, în aceste cinci minute pe care le acorzi detaşării, entuziasmul încă te aşteaptă. Ia-l de mână şi mergeţi împreună acolo unde poţi să-l laşi să se manifeste.
Şi măcar o dată în zi, fă-i pe plac acestui însoţitor, picătură ruptă din sufletul tău de coplil, picătură netributară timpului şi nelipsită de lângă tine.

(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post Feb 7 2008, 07:50 AM
Post #82

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

imi place taaare mult cum scrii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sunt chiar minute de relaxare aici la tine si vin si eu sa sed nitel pe canapea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

mi-ai trezit ceva amintiri cu tramvaiul 41 si podul...ani de zile am avut traseul ala...amintiri, amintiri.
Cu batranica, poate ai putea sa incepi chiar cu ce scriai tu, ca o cunosti si ca ti-e draga, dar sunt sigura ca o sa gasesti tu o varianta (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Feb 7 2008, 08:30 PM
Post #83

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,372

Dore, esti o frumoasa si o bun...si ai un suflet pe masura!
Cit despre batrinica eu cred ca ar fi foarte multumita sa stea cu tine putin la taclale... sa-i asculti putin povestile si poate un zimbet si un buchetel de flori ar face-o fericita!

+Quote Post
bumbis
post Feb 8 2008, 12:15 AM
Post #84

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,246

Dore, iti multumesc...sunt noua pe aici, dar nu ma satur citind...si imi cer iertare pentru interventie, nu m-am putut abtine

+Quote Post
Dore
post Feb 10 2008, 08:40 PM
Post #85

Explorator

Bumbis, bun venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) la flori nu m-am gândit nicio clipă, dar ai dreptate. Florile înseamnă o apreciere politicoasă fără să excludă duioşia. Mulţumesc, grozavă idee! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Aaa2002 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) redecorăm şi aducem multe canapele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu cât suntem mai multe, cu atât mai bine!

Iarăşi s-a umplut lumea de oameni trişti şi-mi pare rău de clipele pe care ei le irosesc în deznădejde.
Ce mare lucru o fi să zâmbeşti unui om trist?
Azi mi-a mirosit a primăvară, de unde ... Dumnezeu ştie! că dimineaţă fulguia, soarele a rânjit doar jumătate de oră şi nici n-am scos nasul din bârlog. Dacă asta înseamnă că e primăvară pe aici, atunci poftiţi de treceţi cu sacoşele din când ... cine are o toamnă însorită sau o iarnă cu nămeţi spuneţi numai şi-mi pregătesc şi eu sacoşa. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 10 2008, 10:45 PM
Post #86

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Primavara doar in vise inca la noi e un frig. Eu mai vreau zapada, poti zambi si pe zapada mai ales cu un omulet de zapada cu nasul rosu si cu copii in jurul lui bucurandu-se de el.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 14 2008, 07:18 PM
Post #87

Musafir

La Multi Ani! O primavara cu zambete si momente de bucurie, cu cer senin si raze de soare si speranta si sanatate pentru multe multe alte primaveri fericite. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/fiori.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Mar 14 2008, 07:43 PM
Post #88

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://www.bloomingbritain.com/images/red-flowers-white-lilly.jpg)
La multi ani, draga mea!

+Quote Post
Dore
post Mar 16 2008, 02:09 PM
Post #89

Explorator

Mulţumesc, dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Vă poftesc pe toate la ceai cu taclale.

(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Drinks/Ceaiuri/victoriantea-4.jpg) i

Cinci minute din ziua de azi sunt pentru tihna amiezelor de duminică. Fără să aştepţi şi fără să ceri nimic, soarbe un ceai şi vezi lumina soarelui prin pleoapele închise. Undeva, un călător mai face un pas către tine. Un cântec nou ţese alte lumi înăutru; cândva vei găsi cuvintele care să le aducă în lumina acestei lumi.
Ai primit tot ce ţi-ai dorit. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Dore
post Mar 24 2008, 11:41 AM
Post #90

Explorator

Azi avem chiar 6 minute pentru detaşare, să ne amintim de piticii albaştri din căsuţele ciupercoase. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:46 PM