![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani si eu cu intarzaiere! Luna asta am incurcat borcanele de tot, ca atatia Pesti cunosc ca nu mai stiu care cum si niciodata nu am avut memorie prea buna cu zilele de nastere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (m-am scos acu se presupune)
Anyway, iti doresc multa multa sanatate ...si liniste...si tot ce mai e bun si valoros pentru tine! |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mulţumesc, Angie! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Cinci minutele de astă seară sunt pentru stropul de ploaie care nu a îndrăznit să-ţi pice pe vârful nasului la amiază. Pentru mirosul amar al pomilor înfloriţi, pentru soarele cu nori în dinţi pe deasupra lacului, pentru parcul plin de copii şi pentru zâmbetul surprins al vânzătoarei de la superpiaţă ... eh, pentru toate astea şi încă altele nu ar ajunge niciodată cinci minute. (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Miscatoare/e045.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Din colecţia "o călătorie este o lecţie de viaţă":
Capitala mondială a cărţii anul acesta înseamnă Amsterdam, în 2009 înseamnă Beirut. Mă gândesc, nu fără amărăciune, cu ce inimă voi merge iarăşi la Beirut. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Că parcă mă lăsasem de cumpărat cărţi cu nemiluita, după cum mă lăsasem şi de făcut planuri .... Dar n-am spus niciodată că mă las şi de bătut lumea în lung şi-n lat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vorba aia "tu ai să mori pe drumuri, maică". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E plină lumea de locuri magice. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mi-am tot spus că nu este vineri azi, dar n-am cu cine vorbi. De departe pare frumoasă săptămâna care începe cu o vacanţă, însă are să mă tragă la lene. Parcă văz, mâine, îi zic belgianului soasant dizuit în loc de septantă, catrăvantreză în loc de nonantătroa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Şi elveţianca o să cadă lată când o să audă hard riset în loc de remizazero. Promit că iau magneziu mai des. Zău. Fireşte că e aiurea ce spun, de-aia nu postez vinerea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uite ce-ar ieşi. |
|
|
![]()
|
|
Cinci minutele de azi se reportează mâine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Luni după-amiaza la birou se găseşte adesea loc pentru un nou puzzle. Mi se cam duc rezervele de energie, aşa că mă întorc aici, în locul unde a fi femeie e mereu un privilegiu. Poate încă nu ştiu exact cum să fiu pe deplin recunoscătoare acestui spaţiu virtual. Da' şi când oi învăţa ... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Îţi sărbătoresc, copil, zâmbetul şi lacrima din obraz. Pentru tine, multe lucruri mici au însemnătate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bătrânii spun că nu-i taină aceea pe care o ştiu doi oameni şi că ceea ce nu voieşti să afle duşmanul, să nu spui prietenului. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dacă ar fi să ţinem seamă de asta, n-am mai vorbi nimic.
Am găsit o taină mică să o împărţim azi: oamenii pot uita ce le-ai spus, dar vor ţine minte cum i-ai făcut să se simtă. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-e dor sa-ti citesc cele 5 minute de... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Kary (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mulţumesc. Mie îmi este dor să le mai scriu şi să vă mai citesc.
Cinci minutele de azi sunt pentru tradiţii. Mi-era că trece 2008 şi nu am prins o duminică la birou, ca odinioară. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Da' de unde, s-a spart ghinionul azi, am trebăluit vreo două ore pe acolo. Cinci minute cât două ore şi ceva, cu detaşarea aferentă, fiindcă cu greu m-am putut concentra la lucru. Printre altele, aproape că am gata în minte o poveste despre un negustor de chilimuri, chelimuri ... covoare, bre. Voi reuşi să o scriu aici curând. Iaca toamna - cu toate sărbătorile ei, cu recolta din câmpuri şi cu sărbătorile personale. Până acum, 2008 s-a dovedit a fi foarte aventuros, deşi eram sigură că am văzut şi trăit vreo câteva. Cel mai mult mi-a plăcut ce am învăţat. N-am pierdut nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate şi fiindcă nu e nimic de pierdut. Ultima tradiţie instaurată este cea a filmului de week-end, dat jos mumos de pe ftp şi ronţăit pe îndelete. Să nu uităm că noi oamenii suntem sclavii obiceiurilor, deci putem controla sclavia doar prin obiceiuri bune. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Minutele zilei de azi se adaugă unui jurnal clasic, ceva ce nu ştiu să ţin în văzul lumii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am avut un festival al vinului în oraşul în care m-am născut, de care mi-e dor mereu în mod nefiresc fiindcă n-am locuit niciodata acolo, am doar amintiri de vacanţă şi o senzaţie stranie că acolo zace o parte din mine. Mi-a plăcut ia Sofiei Vicoveanca şi mi-a fost cumva ruşine că nu ştiam cine sunt "picii" din programul care a urmat. În îmbulzeala afumată şi zgomotoasă m-a descoperit o prietenă din copilărie, o minune a vacanţelor de dincolo de Odobeşti. Din realitatea unui week-end decis în grabă rămâne galbenul verzui al viilor culese, ceaţa de dimineaţă, şoapta lemnului din sobă şi hainele vechi, clipe de tinereţe împăturite într-un şifonier de vacanţă. Mi-e dor de ceea ce urmează (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) oricât de straniu ar suna, ultima dată când am spus asta am trăit exact ce mi-am dorit. Se cer ritualuri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:45 PM |
|