![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
S-a demonstrat stiintific existenta sufletului.Invatasem asta la ora de religie.S-a demonstrat,de catre oamenii de stiinta chinezi parca sau japonezi-nu mai stiu sigur, ca sufletul cantareste aproximatix 2 grame.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Nu trebuia sa se demonstreze existenta sufletului din punct de vedere stiintific.Cine a facut si face asta, il testeaza pe Dumnezeu in opinia mea.
Cine vrea sa inteleaga cauta si cu siguranta va afla adevarul.Cineva il va ajuta, il va indruma, ii va descoperi raspunsurile.Acest Cineva este Dumnezeu. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE S-a demonstrat stiintific existenta sufletului.Invatasem asta la ora de religie.S-a demonstrat,de catre oamenii de stiinta chinezi parca sau japonezi-nu mai stiu sigur, ca sufletul cantareste aproximatix 2 grame. sufletul e materie? e prima data cand citesc asa ceva |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
21 de grame, blondina. Si eu am auzit. Dar nu sunt dovezi concrete, atat doar ca trupul unui om in clipa in care moare, cantareste cu 21 de grame mai putin! De aici, au dedus ei ca acele 21 de grame sunt ale sufletului.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
2...21..ceva pe acolo. Nu mai tineam minte exact. Dap,este o presupunere..deocamdata. :)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Din cate stiu eu , omul cand doarme este mai usor(sau mai greu?!?).sa inteleg ca toti murim in somn? :-X
|
|
|
![]()
|
|
Nu murim,iese sufletul la plimbare.
|
|
|
![]()
|
|
Si cate grame are?Iese in fiecare zi si noapte?
Sa inteleg ca si atunci cand mori pleci la plimbare? |
|
|
![]()
|
|
Are 21 de grame.Da,iese in fiecare noapte,atunci cand noi credem ca visam.Cand murim iese intr-o plimbare mai lunga :)
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE 21 de grame, blondina. Si eu am auzit. Dar nu sunt dovezi concrete, atat doar ca trupul unui om in clipa in care moare, cantareste cu 21 de grame mai putin! De aici, au dedus ei ca acele 21 de grame sunt ale sufletului. biogaz |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:20 PM |
|