![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Matusa mea a fost in moarte clinica cu multi ani in urma.Nu voi detalia caci nu are rost.Mi-a povestit insa drumul sufletului ei in cele cateva ore cand era "dusa".S-a trezit la morga de fapt...
Visul era ciudat, cu ingeri, demoni, etc si in final a intrebat un preot cand si-a revenit.Preotul u-a spus sa citeasca"visul Maicii Domnului:.Matusa mea a ramas socata (era o pustoaica la acea ora) caci era exact ca in "visul" ei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Da-ne detalii please.. :( Chiar ma intereseaza subiectul
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Eu nu am citit "visul Maicii Domnului" iar matusa intre timp a murit.
Cred in Dumnezeu dar nu am intotdeauna starea de a citi carti de acest gen.Sa zicem ca am o credinta a mea, adaptata la felul meu de a fi dar cu siguranta ortodoxa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Acum ceva timp am avut un mic accident pe partie si am aterizat cu capul intr-un gard! Am lesinat si in timp ce nu eram constienta ( a fost o chestie de cateva secunde) simteam o mare bucurie, eram fericita, nu stiu, nu pot eplica sentimentul, e ceva ce nu am mai simtit niciodata! Cand mi-am revenit am avut senzatia ca am adormit si ca m-am trezit dintr-un vis! De atiunci ma tot chinuie un gand: oare linistea aia sufleteasca de dupa despre care se tot vorbeste, seamana cu ce am simtit eu atunci? :o
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca da.Nu stiu concret pentru ca nu am avut astfel de experiente.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am avut multe experiente dar nu le povestesc..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
De ce nu? Eu chiar sunt curioasa. Mai ales daca ai avut vreo experienta asemanatoare cu a mea! ;) Deci...ne zici si noua?
|
|
|
![]()
|
|
Nu seamana ca experienta ta mititica :) Sunt un pic mai ciudate
|
|
|
![]()
|
|
Eu deja m-am bulversat de tot in acest tip de forum.Deschid ferestre aiurea si nu mai pricep nici ce scriu.Scuze daca nimeresc pe alaturi.
|
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
Nu-i nimic,lasa ca te obisnuiesti no_ua :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:35 AM |
|