![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Si Tarom are probleme si restul companiilor, stiu am lucrat acolo si stiu cum functioneaza. Defectie la o aeronava nu inseamna ca s-a distrus motorul...Inseamna de obicei ca aerul conditionat nu este functional sau chestii de genul acesta, asta unu la rand. Cealalta chestie e ca "probleme technice" se spune la orice intarziere. La wizzair se intampla sa intarzie un avion din cauza conditiilor meteorologice, la urmatorul drum iarasi va fi intarziere, si la al treilea pentru ca pilotul si restul flotei trebuie sa aiba o pauza de nu stiu cate ore de odihna, stabilita prin lege, si atunci si acesta se decaleaza, si ce sa spuna atunci la calatori, ne scuzati dar pilotul trebuie sa doarma?? "probleme tehnice" se refera la tot, nu are rost sa faca public cu mare tam-tam exact ce si cum a fost. Si daca ar fi o problema serioasa de tehnica, chiar credti ca se poate rezolva in cateva ore??? Nu. Sa nu va mai legati de "probleme tehnice"...
Wizzair nu este singura companie low cost, si aceste companii exista de mult timp, si eu sincer n-am auzit niciodata sa fie nu stiu ce probleme tehnice, si sa fie in pericol viata pasagerilor. Este low cost asta inseamna ca nu ai toate conditiile cum ai avea la Tarom de exemplu, dar acum sincer eu prefer sa plec cu o zi devreme si nu ma intereseaza daca intarzie sau nu avionul. Nu este obligatoriu pentru nimeni sa calatoreasca cu companii low cost. Dupa ce dai 20-30 de euro pe un bilet te si plangi ca intarzie cateva ore avionul, nu se poate sa ai totul, ori comfort, ori pret mic. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
mersi, fetele, astea credeam si eu ca sunt cerintele, dar ma gandeam ca din moment ce nu dai nimic la check-in, poate te-or lasa cu mai multe, da' cred ca ideea e aceeasi.
Da' ma doare inima, cum sa vin din belgia fara ciocolata??? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
janis, de unde o ai pe asta cu interdictia de alimente solide in bagajul de mana? Eu n-am auzit pana acum de asa ceva si calatoresc intotdeauna cu ceva comestibil (solid) in geanta.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
''1. In bagajul de mana lichidele vor trebui sa fie in recipiente cu capacitatea maxima de 100 ml. (1/10 l) sau echivalentele (es.100 gr.)
2. Recipientele vor trebui introduse intr-un saculet de plastic transparent si care sa poata fi inchis cu capacitatea de max. 1 litru (deci cu dimensiuni egale de ex. a circa 18x20cm). 3. Va fi permisa transportarea unui singur saculet de plastic cu dimensiunile mai sus mentionate de catre fiecare pasager (infant inclusiv). Prin substante lichide se intelege: apa si alte bauturi, supe, siropuri crθme, lotiuni si uleiuri parfumuri spray gel, inclusiv cele pentru par si dus continutul recipientilor sub presiune, inclusiv spuma de barba, alte spume si deodorante substante tip pasta, inclusiv pasta de dinti miscele de lichide si solide rimmel orice alt produs cu consistenta similara '' sursa: myair Eu am trecut vama cu ciocolata in bagajul de mana. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu numai ca am intotdeauna la mine macar o ciocolatica, dar nici nu am vazut pe undeva scris ca nu-i voie cu alimente solide in bagajul de mana.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
mie mi-au luat ciocolata si pila de unghi (care nici macar nu era ascutita...) si o agrafa (spuneau ei ca e prea masiva si ascutita...come on...era o agrafa...) la Londra, in noiembrie...
This post has been edited by janis: Jun 17 2008, 02:47 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la englezi ma astept si eu la orice. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In Anglia nu-i voie de bagat niciun fel de aliment, se tem ca le aduce cineva febra aftoasa, dar de scos de la ei... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) I-o fi fost aluia de la control foame. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si na, pila-i pila, indiferent ce forma are. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
am o curiozitate unde ajung toate produsele confiscate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) le impart cei care le confisca intre ei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
pt ca unele produse mi se pare aberant sa le retii, nu mai vb de cele cofiscate ca au 25 ml in plus , ce se prabusea avionul daca, calatorea cu 25 ml mai mult (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by LostWhispers: Jun 17 2008, 03:35 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Galati exista un magazin unde se vindeau produsele confiscate la vami...dar erau noi si aveau reduceri...Cele gen, demachiant de ochi nesigilat habar nu am...probabil la cosul de gunoi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, unde-i lege nu-i tocmeala. Punct. Cu toate ca nu se prabuseste niciun avion. Si neinteresul si ignoranta se platesc. Am vazut flacoane mari cu parfumuri care au fost aruncate, brichete scumpe. Eu stiu ca se arunca toate la gunoi si ca sunt pedepse maricele pentru cei care ar atenta la gunoiul asta.
Kary, produse confiscate la vama sau la controalele astea? Ca-s doua lucruri diferite. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:25 AM |
|