![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cred ca e vorba de produse confiscate in vama. Si in Craiova era unul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Produsele confiscate in vami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am trecut cu bricheta in buzunar si nu mi-a depistat nimeni nimic. Daca nu ma insel nu ai voie sa treci cu incarcator pentru bricheta... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e voie cu brichete umplute cu benzina, ca cele Zippo, de ex. Daca sunt noi si goale, n-au nimic. Brichete de orice fel nu-i voie deloc in bagajul care se preda.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
O singura data mi-au confiscat mancare din bagajul de mana, in Cuba. Si au aruncat direct in gunoi, aveam niste biscuiti pentru copii la mine.
De asemenea, cand vii din Europa (si de pe alte continente) in America n-ai voie cu mancare in bagajul de mana (nu stiu invers, probabil ca e valabil si asa). Niciodata cand vin din Europa nu-mi pun ciocolata sau orice alta mancare in bagajul de mana. Dar cand am circulat prin Europa sau prin Canada n-am avut probleme din astea. Lichide nu-mi iau niciodata in bagajul de mana, tot ce tine de make up pun jos la bagaje, iar apa ma gandesc ca mi-or da un pahar in avion, nu ma lasa sa ma usuc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie imi plac companiile low cost, intr-adevar, de ce sa dau cu cateva sute de $ in plus, cand pot ajunge la aceeasi destinatie, in tot atata timp cu bani mai putini? Asta cu intarzierile e cam enervanta intr-adevar. Dar nu se intampla intotdeauna, cel putin cand am zburat in Canada, si eu si maica-mea, n-au avut intarziere. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Si eu am ramas fara Zippo (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , a fost vina mea, ca l-am uitat in buzunarul de la palton, si nu mai aveam ce sa fac, trebuia dat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , si a fost si un cadou de la cineva special (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asta e...reguli...de atunci am mai multa grija, dar cu ciocolata atuncea am incercat prima data, si n-a mers (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:44 AM |
|