IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intrebari despre diverse lucrari dentare, Plombe, obturatii, etc
Diana.
post Jul 25 2008, 01:49 AM
Post #71

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Adela, nu mai cita de-aiurea si nu=ti mai repeta posturile, ca ne suparam.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Jul 25 2008, 09:54 AM
Post #72

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Detartrajul cu ultrasunete e cel mai eficient...costa in jur de 100 lei ambele arcade...depinde de la cabinet la cabinet pretul...nu se face anestezie deobicei...apoi se face un periaj profesional, cu o pasta cu fluor..

+Quote Post
AdelaTm
post Jul 31 2008, 12:36 PM
Post #73

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,915

QUOTE(EmptyG @ Jul 25 2008, 10:54 AM) *
Detartrajul cu ultrasunete e cel mai eficient...costa in jur de 100 lei ambele arcade...depinde de la cabinet la cabinet pretul...nu se face anestezie deobicei...apoi se face un periaj profesional, cu o pasta cu fluor..

Imi pare rau daca se repeta nu e vina mea.
Daca stiti doctor bun unde se face detartraj cu ultrasonic,va rog dati-mi o mana de ajutor.Am un dinte care am sange si cred ca e de la tartru,e vorba de un premolar care e plombat.Nu stiu in Timisoara o clinica

+Quote Post
cauninger
post Aug 24 2008, 10:59 PM
Post #74

Contaminat
*

Member No.: 4,546

Buna tuturor

Cautand ceva surse de informare, am descoperit acest topic si poate cineva va fi in masura sa ma sfatuiasca si pe mine....Pe scurt, in urma cu 3 luni am efectuat o lucrare dentara, o punte cu sprijin pe un canin si pe ultimul molar. La aproximativ o luna dupa fixarea definitiva, lucrarea mi sa desprins de pe molar. Am fost la dentist care mi-a zis sa stau asa o perioada, poate se desprinde si de pe canin, ca sa o poata recimenta. Au trecut de atunci apropae 2 luni si situatia este neschimbata...in plus am observat ca, pe exterior, lucrarea de pe molar nu acopera in totalitate dintele, fiind o distanta de aproximativ un milimetru intre marginea lucrarii si gingie, lucru care nu se datoreaza in mod categoric faptului ca lucrarea sa desprins de pe respectivul molar, gingia are acolo o mica adancitura pe care linia lucrarii nu o urmeaza...Intrebarea mea este: este normal acest lucru si ce se poate face ptr remedierea acestei situatii ?

multumesc anticipat ptr raspuns ...as vrea sa ma duc informat la stomatologul ce mi-a facut respectiva lucrare atunci cand voi ajunge la el sa rezolve ceva cu recimentarea...si poate cu intreaga lucrare, depinde de raspunsul primit aici....

+Quote Post
Diana.
post Aug 24 2008, 11:51 PM
Post #75

Fondator eLady.ro

Eu as zice sa schimbi stomatologul.

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 25 2008, 09:19 AM
Post #76

Musafir

Daca nu acopera lucrarea tot dintele, in timp acel dinte se va caria pt ca a fost pilit inainte sa fie imbracat si nu mai are aceiasi rezistenta.
si eu zic sa schimbi medicul pana nu e prea tarziu.

+Quote Post
cauninger
post Aug 25 2008, 06:03 PM
Post #77

Contaminat
*

Si ce rezolv daca schimb medicul? Adica, raman cu banii dati pe o lucrare care nu este buna? Mi se pare logic ca medicul ce a gresit sa rezolve situatia...Tare as vrea sa stiu daca exista vre-un mijloc de constrangere care sa o determine pe respectiva stomatoloaga ori sa-mi returneze banii, ori sa-mi refaca lucrarea pe cheltuiala ei bineinteles...Adica, nu poarta nici un fel de raspundere ptr ce face?...

+Quote Post
Fanny
post Aug 25 2008, 06:12 PM
Post #78

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Rezolvi ca nu mai cotizezi si a doua oara la acelasi medic care n-are niciun respect fata de pacienti.
daca vrei, incearca sa te adresezi Colegiului Medicilor Dentisti din Romania. Eu n-am auzit insa vreodata vreo pozitie publica a acestora sau vreo rezolvare a vreunei situatii. Daca functioneaza ca si Colegiul Medicilor din Romania, atunci sanatate si noroc bun. Poti astepta si un an jumate pana sa auzi ca de fapt medicul dentist n-a fost de vina! Mai e varianta unui avocat, dar esti dispusa sa-ti pierzi timpul si banii in tribunale? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
cauninger
post Aug 25 2008, 06:28 PM
Post #79

Contaminat
*

Am sa merg maine dimineata la dentist ptr ca am programare si am sa vad ce are de spus...Daca nu ajung la o intelegere echitabila, am sa sesisez Colegiul Medicilor...Stie cineva cum se procedeaza in cazul acesta? Citeam undeva o stire despre un medic stomatolog din zona Moldovei ce a fost obligat de catre OPC la plata unei amenzi si la refacerea unei lucrari dentarte prost efectuate...Acest caz imi da sperante....Nu ma dau banii afara din casa nici sa umblu prin tribunale, ptr ca as face-o dar nici sa tot platesc la lucrari sau experimente ce se fac pe pielea mea....Daca a gresit, trebuie sa raspunda....

+Quote Post
Diana.
post Aug 25 2008, 08:23 PM
Post #80

Fondator eLady.ro

Nu as mai avea curaj sa ma duc pe la vreun stomatolog sau chiar la acelasi dupa ce l-am reclamat. Cea mai mare paguba i-o faci daca apuci sa trimbitezi in orasul tau ca stomatolog mai prost nu exista. Sau te poti posta in fata cabinetului si sa ii opresti pe toti potentialii pacienti si sa le arati cum ti-a "lucrat" tie. Pun pariu ca iti reface totul si mai face si la prieteni gratis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:25 AM