IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Micile domnisoare si moda
mititik
post Oct 18 2007, 02:53 PM
Post #41

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

HappyCat, ce ar zice sotul tau sau mama fetitei daca ar vedea ca ai pus poza fiicei lor pe internet ca exemplu negativ? Nu mi se pare frumos, sincer! Scuze ca iti spun asta, dar oricat de prost, urat, rau ar fi un copil, nu cred ca pe un parinte l-ar lasa sufletul sa il dea de exemplu negativ celorlalti si sa auda astfel de comentarii despre el (vezi reactia colegelor Kaluei).

Acum ca sa fiu si on-topic: sotul tau ce parere are de comportamentul fiicei lui? Tin sa iti spun ca in fetita ta vad ceva foarte trist. Eu am avut astfel de colege la scoala cand eram in clase mai mici si toate aveau la baza o problema mai profunda Poate ar trebui sa descoperiti ce anume o doare. De obicei, cand un copil trece printr-o problema pe care nu stie cum sa o gestioneze altfel (de orice fel: de adaptare, de familie etc) nu isi striga durerea, in schimb o arata altfel. In cazul asta, machiajul si vestimentatie neadecvate varstei.
Poate gresesc, da mie asta imi inspira fetita ta!

Sper sa nu te superi pe mine pentru ce ti-am spus!
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Oct 18 2007, 04:35 PM
Post #42

Musafir

QUOTE(mititik @ Oct 18 2007, 01:53 PM) *
HappyCat, ce ar zice sotul tau sau mama fetitei daca ar vedea ca ai pus poza fiicei lor pe internet ca exemplu negativ? Nu mi se pare frumos, sincer! Scuze ca iti spun asta, dar oricat de prost, urat, rau ar fi un copil, nu cred ca pe un parinte l-ar lasa sufletul sa il dea de exemplu negativ celorlalti si sa auda astfel de comentarii despre el (vezi reactia colegelor Kaluei).

Acum ca sa fiu si on-topic: sotul tau ce parere are de comportamentul fiicei lui? Tin sa iti spun ca in fetita ta vad ceva foarte trist. Eu am avut astfel de colege la scoala cand eram in clase mai mici si toate aveau la baza o problema mai profunda Poate ar trebui sa descoperiti ce anume o doare. De obicei, cand un copil trece printr-o problema pe care nu stie cum sa o gestioneze altfel (de orice fel: de adaptare, de familie etc) nu isi striga durerea, in schimb o arata altfel. In cazul asta, machiajul si vestimentatie neadecvate varstei.
Poate gresesc, da mie asta imi inspira fetita ta!

Sper sa nu te superi pe mine pentru ce ti-am spus!

Eu am pus poza pe grup pentru ca acolo nu are access toata lumea de pe internet, si nici nu am scris sub poza vreun comentariu de genul: asa nu! Asa ca doar in cazul in care o persoana citeste acest topic si apoi acceseaza pozele de pe grup stie despre ce e vorba. Oricum, nu am sa de gand sa o las acolo prea multa vreme.
Cat despre cauza psihologica a acestui gen de comportament/atitudine...nu stiu... nu ma pricep si nu imi dau seama de cauzele profunde.

+Quote Post
mititik
post Oct 18 2007, 04:45 PM
Post #43

Membru de Onoare

HappyCat, oricum ar fi, este un grup pe care intra multe persoane necunoscute. Si da, orice ai zice, ai dat-o ca exemplu negativ! Nu ai scris sub poza, ci ai scris aici si ai precizat si unde se gaseste poza fetei. Poate ar trebui sa te pui in locul sotului tau si sa iti imaginezi cum te-ai simti daca ai avea o fata si te-ai trezi ca persoana cu care iti imparti viata si in care ai incredere a pus o poza cu ea pe internet nu pentru a o lauda.
Si daca nici macar nu incerci sa intelegi cauza psihologica a comportamentului fetitei, de ce ai adus-o in discutie?
E foarte usor sa criticam forma, dar nimeni nu vrea sa vada mai departe de atat.

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2007, 04:47 PM
Post #44

Musafir

Mai mititik, happyCat n-a expus-o persoanelor care ar putea-o recunoaste in RL, n-a pus-o la vederea tuturor, mie nu mi se pare nu stiu ce mare lucru.

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 18 2007, 04:51 PM
Post #45

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Are logica ce spune Mititik in privinta cauzelor mai profunde...insa nu stiu eu prea multa psihologie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Ma gandesc ca divortul parintilor au afectat-o, poate mama ei naturala nu ii arata pretuire destula si atunci copilul incearca sa impresioneze vizual (mai ales ca mama lucreaza tot in domeniul "fizicului")...nu stiu, zic si eu (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
mititik
post Oct 18 2007, 04:54 PM
Post #46

Membru de Onoare

Kalua, nu te supara, dar tie ti-ar pica bine sa te trezesti cu poza fetei tale pe internet la categoria "asa nu!" si nu expusa de oricine, ci de cel in care ai mai multa incredere si care iti e sot? Chiar daca sunt persoane necunoscute (desi si asta e discutabil, fiind forum public, nu stii cand intra si vecinul sau colega si citeste/vede), ti-ar creste inima?

Dar in fine, am terminat cu off-topicul, fiecare face ce crede de cuviinta!

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2007, 11:13 PM
Post #47

Musafir

mititik, se vede treaba ca nu stii nimic despre happyCat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca riscul s-o vada cineva cunoscut pe d-ra e max. 0,0001%. Iar tu vii aici si-i bati obrazul si-o pui sa caute cauzele profunde ale comportamentului. As vrea sa te vad eu pe tine, avand copila numai la sfarsit de saptamana (si-mi inchipui ca nici nu-i fiecare sfarsit de saptamana) cat de repede si bine ai da de cauzele astea profunde... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am fost in seara asta la un restaurant indian si a avut loc si-o nunta indiana acolo, erau fetite de 5-6 ani cu sandale cu toc de vreo 6 cm (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2007, 02:20 AM
Post #48

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mititika pe grup intra fetele vechi sau mai bine zis cu o oarecare vechime printre noi. Trebuie sa ne stim cat de cat altfel angelul nu deschide usa .
Si eu mi-am pus poze acolo si daca as sti ca priveste oricine mi le-as sterge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

poza pusa nu-i una indecenta si era pusa acolo pt exemplificare sau pt a trage un semnal de alarma.

Sincer, sincer iti inteleg punctul de vedere dar intentia n-a fost una rea.
Hai sa fumam pipa pacii, sa ne speriem in continuare de viteza cu care 'evoluam' si sa ne sugeram diverse in speranta ca puii nostri nu vor avea de ce sa se razvrateasca intr-un fel extrem

deci fumam una? (eu nu fumez da' la o pipa de-asta ...poate sa fie si narghilea ma asez oricand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
happyCat
post Oct 19 2007, 02:37 PM
Post #49

Musafir

Multumesc pentru sustinere, kalua si cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2007, 02:54 PM
Post #50

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

happycat n-ai pt ce si nu-i vorba de a coaliza impotriva mitikai

ideea de retinut este ca suntem intre prietene (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si ca atare intentiile rau voitoare ne lipsesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:27 AM