![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Kalua, nu i-am batut obrazul ca nu stie care e cauza pentru care fata ei are un asemenea comportament. Dar din ce a scris aici, pare ca nici macar nu cauta sa afle ce probleme ar putea avea fata asta si asta imi intareste convingerea ca a adus-o in discutie numai ca sa o arate cu degetul, nu ca sa incerce sa o ajute! Asta nu mi s-a parut deloc frumos si corect fata de familia ei!
Nu s-a gandit deloc la ce ar putea simti sotul ei afland ce gandeste si ce spune ea unor necunoscuti despre copila lui. Nu stiu multe intr-adevar despre ea insa sunt convinsa ca daca ar fi fost fiica ei naturala, nu vitrega, nu ar fi vorbit asa despre ea si nici nu ar fi pus nici o poza pe net ca sa aiba ce comenta altii despre ea si sa se minuneze! Fie ei si niste straini, ca parinte te doare sufletul sa afli ca tocmai sotul tau poate face asta! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
fara sa inflamez spiritele, mi se pare ca mititik are dreptate...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hai sa gasim si-o solutie
1. happycat ar trebuie scoase pozele de pe grup 2. dupa reactiile noastre s-au tras niste concluzii triste si as zice ca intr-o situatie de genul asta, pana la urma copilul e copil si e nevinovat. M-as imprieteni cu el si as incerca sa aflu daca il pot ajuta cu ceva si asta fara sa-l judec. E totusi un copil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Da, Cleo, ai zis foarte bine!
Trebuie discutat cu copilul. Cu siguranta nu ai sa scoti nimic cu ea de la prima tentativa, dar incearca sa te apropii de ea, sa patrunzi in universul ei si sa vezi ce framantari are! De obicei, la un copil aspectul/comportamentul de la suprafata reflecta armonia sau haosul din sufletul lui. Si e clar ca in cazul de fata, ceva a marcat-o pe fetita! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu am vazut pozele si nu pot sa ma pronunt exact. Happy, am vazut ca stai in UK. Am fost acum cativa ani intr-un schimb de experiente acolo si precizez ca era vorba de familii foarte bune, nu orice si am fost oarecum socata de ceea ce am vazut, eu cu credinta ca este vorba despre o tara foarte conservatoare. Am vazut fete foarte tinere 10-13 ani foarte machiate: fond de ten si tot tacamul, pierce-uri peste pierce-uri, experienta sexuala nu mai spun, avorturi la activ..Nu generalizez acum, nu spun ca ar fi peste tot la fel, dar aflandu-ma in contact diect cu ei, mi-am putut da seama de multe. Si cand ma gandesc ca sunt niste copii privilegiati din atat de multe puncte de vedere..Intr-adevar ar trebui purtate niste discutii serioase, ar trebui sa inteleaga ca nu este tocmai cool ceea ce fac ele.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Oct 19 2007, 08:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 18-October 14 Member No.: 12,636 ![]() |
Buna,
Eu produsele de ingrijirea a tenului, a pielei, de baie mi le iau de pe net .. Sunt extrem de bune si nu se compara cu produsele ce le gasim in comert. Sunt produse aduse din Olanda, foarte cunoscute in alte tari mai putin la noi..Le recomand cu toata increderea! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 12-August 15 Member No.: 12,924 ![]() |
spam
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 19-September 15 Member No.: 12,960 ![]() |
Pentru micile domnisoare care vor sa fie la moda pe banii parintilor avem o recomandare. Va sfatuim sa cititi acest articol si sa aflati cum ajungeti la o cariera de succes din frumusete impreuna cu prietenele voastre. ALT SPAMMER
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:46 PM |
|