![]() ![]() |
| LostWhispers |
Jul 1 2008, 01:12 PM
|
|
Musafir |
vichy am avut anul trecut de corp spf 50 , bronz deloc , dar nici nu m am ars
eu sa stiti ca mi bag picioare in plaja asta, nu pot sa stau la soare cand e asa cald nici macar dupa masa , e prea cald nu suport, asa ca tot alba sunt, ieri ma intreba cineva "dar de ce nu esti bronzata? " uite asa de al naibi imi venea sa zic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si eu zic ca e de ajuns nimphe, eu azi de ex m am dat cu o crema , blush si ruj in rest nimic , |
|
|
|
Jul 10 2008, 04:10 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 23-January 08 Member No.: 3,113 |
am si eu cateva probleme,poate cineva ma ajuta...
folosesc crema Glycon seara(dimineata nu pot pt ca e prea grasa) ,iar in timpul zilei am nevoie de o crema cu factor de protectie ridicat(fac naveta,petrec in miezul zilei cam 1 ora afara). am un ten cu probleme,gras (acum de cand cu glyconul s-a curatat,fara accnee) dar f sensibil si cu mare tendinta la hiperpigmentare. am nevoie de o crema buna de fata,sa nu fie grasa,cu spf ridicat,pt un ten dificil. deocamdata folosesc Guinot(dintr-un salon de cosmetica la care merg regulat),cu spf 30,dar e destul de grasa si imi lasa un film albicios,intra f greu in piele si nu am timp dimineata sa stau 30 min in fata oglinzii... multam fain,va pup. |
|
|
|
Jul 10 2008, 04:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Off-topic:
Mirela, am si eu o intrebare: in cat timp ti-a ajuns tie comanda la glycon? |
|
|
|
Jul 10 2008, 04:21 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 23-January 08 Member No.: 3,113 |
pt Philia-in 7-10 zile;am facut de mai multe ori comanda,cateodata mai repede,cateodata mai greu,depinde si de Posta Romana.
|
|
|
|
Jul 10 2008, 04:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Multumesc pentru raspuns!
|
|
|
|
Jul 10 2008, 04:26 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
apropo de protectie solara ...dupa 3 ore de stat in barca cu mutra la soare mi-a parlit nasul intr-un hal fara hal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
prevad peste vreo 3-4 zile c-o sa vad o gajica tare faina in oglinda cu nasul cojindu-se randuri randuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . rushine sa-mi fie pt neglijenta |
|
|
|
| happyCat |
Jul 10 2008, 04:34 PM
|
|
Musafir |
Aoleu, Cleo, dar te-ai parlit cu toate ca erai data cu crema?
Mirelaingrid - eu am avut de la Vichy crema cu SPF20, cred ca exista si cu factor mai mare, pentru ten mixt, care nu lasa fata unsuroasa, era destul de lichida si usor de aplicat. Cremele cu factor de protectie de la 40 in sus incep sa fie destul de albicioase si mai consistente. Eu ti-as sugera ca atunci cand mergi prin soare, pe langa crema cu spf, sa iti pui pe cap o palarie de soare. Protectie mai buna decat umbra...ce poate fi? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
Jul 10 2008, 04:40 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
eram data numai cu aia de zi care are un spf de 15 adica egal cu zero pt expunere prelungita
|
|
|
|
| happyCat |
Jul 10 2008, 04:44 PM
|
|
Musafir |
Veeezi daca nu esti cumintica! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
|
Jul 10 2008, 05:07 PM
|
|
|
Aoleu, Cleo, dar te-ai parlit cu toate ca erai data cu crema? Mirelaingrid - eu am avut de la Vichy crema cu SPF20, cred ca exista si cu factor mai mare, pentru ten mixt, care nu lasa fata unsuroasa, era destul de lichida si usor de aplicat. Cremele cu factor de protectie de la 40 in sus incep sa fie destul de albicioase si mai consistente. Eu ti-as sugera ca atunci cand mergi prin soare, pe langa crema cu spf, sa iti pui pe cap o palarie de soare. Protectie mai buna decat umbra...ce poate fi? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mersi,dar cam greu zilnic,cu palaria... trebuie asortata la tinuta,bla,bla,bla... oricum mersi pt sugestia de crema,mai astept poate mai apar pareri... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 17th December 2025 - 12:44 PM |
|
|