IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Protectia impotriva razelor solare, in legatura cu protejarea tenului,pielii in general de soare.
ayleda
post Jul 10 2008, 10:46 PM
Post #151

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

[quote name='mirelaingrid' date='Jul 10 2008, 04:10 PM' post='180012']
am si eu cateva probleme,poate cineva ma ajuta...
folosesc crema Glycon seara(dimineata nu pot pt ca e prea grasa) ,iar in timpul zilei am nevoie de o crema cu factor de protectie ridicat(fac naveta,petrec in miezul zilei cam 1 ora afara).
am un ten cu probleme,gras (acum de cand cu glyconul s-a curatat,fara accnee)

mire poti sa imi spui te rog unde se gaseste crema glycol, eu nu am mai auzit de ea. si tenul meu e gras cu tendinta acneica. poti sa imi spui te rog ce parere ai despre ea? mersi!
Go to the top of the page

+Quote Post
AdelaTm
post Jul 17 2008, 10:14 AM
Post #152

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,915

Eu mi-am luat Garnier Ambre Solaire. Miroase bine.L-am luat ca are factor 8.E pt corp.La factor 10 nu ma bronzez sau cel putin cu cel de la Avon.Nu imi plac chestile uleioase.Am stat la mare 10 zile si nimic.La elmiplant am folosit 4 sau 6 si am stat la soare o zi intreaga,si m-am facut rosie.Teoretic nu se recomanda sa stai intre orele 12-16.
Pana acum am avut Avon.Am mai incercat si Elmiplant.
E primul produs Garnier care imi place.
Nu imi plac uleiurile.Am pielea grasa.As fi vrut ceva rezistent la apa.Inca nu l-am incercat pe nisip.Nuu vreau sa ma lipesc.Face pielea fina. As fi vrut sa fie sub forma de spray,dar la factorul asta nu gasesc.
Pentru fata ceva factor 15 sau 20 ,stie cineva?
La anul incerc L'oreal.
BB Code Help Toggle Side Panel

+Quote Post
mirelaingrid
post Jul 18 2008, 07:26 PM
Post #153

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,113

am luat dupa ce-am citit pe aici una,alta,de la uriage,gama hyseac,pt piele mixta si grasa,crema cu spf 50.
sunt f multumita,se intinde usor,nu e grasa,matifiaza.
inca o data m-ati ajutat,pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 12 2008, 01:26 PM
Post #154

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(Nimphetamin @ Jun 29 2008, 09:34 PM) *
Eu mi-am luat pt ten Capital Soleil de la Vichy cu SPF 30. Stiu ca am zis ca sunt contra Vichy, dar a fost sg crema pt ten mixt cu SPF mai mare de 20.
Pt corp mi-am luat Garnier cu SPF 30.

Cea pt ten imi place, intra repede in piele, dar cea pt corp e lipicioasa si nesuferita din acest motiv.

Revin cu un update. Crema de fata a fost cumplita! Mi-a umplut fata de cosuri. Nu stiu daca toate creme cu factor de protectie ridicat fac asta, dar crema asta mi-a scos ce-i mai rau din piele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toata fata mea era plina de cosuri, mai ales in barba si zona din jurul nasului. Nu am vaut atatea cosuri in viata mea. Si erau de-alea urate, cu puroi!
Nu am terminat-o, inca o folosesc, ca e sg crema cu FPS, dar cum primesc Day wear-ul, o arunc cat colo! Culmea e ca acum s-a mai linistit tenul meu, dar urmele cosurilor ma scot din sarite.

Crema de corp e ok ca protectie, nu m-am ars deloc, desi am stat si la ore nerecomandate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma rog, ma dadeam destul de des. Punctul slab este insa textura. Este al naibii de lipicioasa si nesuferita din acest motiv.

+Quote Post
Cleo
post Aug 12 2008, 02:16 PM
Post #155

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nimphe asta-i reactia dupa vacanta?

ultima oara cand am fost la Marea Neagra am avut un bilet din acela cu bonuri de masa si ca atare nu puteam manca decat la restaurantul hotelului respectiv. Meniul era compus din feluri 99% cu carne. Era din cale-afara. De-acuma "trisam" si mergeam sa mancam cate-o mamaliga cu branza sau ceva salate in alta parte insa eu care n-am avut probleme cu tenul niciodata m-am umplut de cosuri. Si-am dedus ca-i de la mancare. Poate la fel ai patit si tu

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 12 2008, 02:55 PM
Post #156

Membru de Onoare

Da, dupa vacanta.

Nu am exagerat cu carnurile, ci cu pestele si fructele de mare. Zic ca am mancat nu foarte variat, dar in niciun caz greu. Nu am abuzat nici de dulciuri (da, nici macare de zecile de sortimente de inghetata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ), dimineata mancam salate sau lactate. Deci ezit sa pun cosurile pe seama mancarii.

In orice caz, aveam eu indoieli despre Vichy, acum chiar nu mai vreau sa aud de aceasta marca (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 12 2008, 06:11 PM
Post #157

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Nimphetamin @ Aug 12 2008, 02:26 PM) *
Revin cu un update. Crema de fata a fost cumplita! Mi-a umplut fata de cosuri. Nu stiu daca toate creme cu factor de protectie ridicat fac asta, dar crema asta mi-a scos ce-i mai rau din piele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toata fata mea era plina de cosuri, mai ales in barba si zona din jurul nasului. Nu am vaut atatea cosuri in viata mea. Si erau de-alea urate, cu puroi!
Nu am terminat-o, inca o folosesc, ca e sg crema cu FPS, dar cum primesc Day wear-ul, o arunc cat colo! Culmea e ca acum s-a mai linistit tenul meu, dar urmele cosurilor ma scot din sarite.

Crema de corp e ok ca protectie, nu m-am ars deloc, desi am stat si la ore nerecomandate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma rog, ma dadeam destul de des. Punctul slab este insa textura. Este al naibii de lipicioasa si nesuferita din acest motiv.

Nimphe, imi pare rau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar spui ca s-au mai linistit acum problemele? Din ce cauza, daca inca folosesti crema? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Esti sigura ca e din cauza ei? Nu stiu gandeste-te bine la cauza. Au aparut asa peste noapte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , sau in urma la ce?

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 12 2008, 09:34 PM
Post #158

Membru de Onoare

Mai, sunt sigura ca au aparut de la crema, pt ca inca imi apar cosuri, dar nu atat de multe si urate ca in concediu. Inainte de asta, m-am dat de cateva ori cu Uriage SPF 50 si mi-au aparut primele cosuri.
Nu m-am mai dat cu aia si am trecut pe Vichy-ul asta care uite ce mi-a facut si el (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am mai citit pe undeva ca SPFul ridicat determina aparitia cosurilor, dar parca nu-mi venea sa cred. Uite ca acum cred...
Sa vedem cum ma impac cu Day Wear cu SPF 15. Am avut si Clinique cu SPF 25 si nu am avut probleme. Deci cu 30 nu ar fi trebuit sa am, dar uite ca am avut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 14 2008, 06:21 PM
Post #159

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu cred ca e din cauza SPF-ului ridicat, ci probabil esti alergica/ nu tolerezi un anumit sau mai multe ingrediente. Deci, nu le mai folosi! Stai atat de mult in soare? Eu una le-as arunca si as astepta venirea comenzii.
Uita-te sa aiba in compozitie zinc oxide (desi asta e responsabil de look-ul Snow White (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sau titanium dioxide, sunt considerate cele mai eficiente si neiritante.

This post has been edited by sweet_girl: Aug 14 2008, 06:22 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 14 2008, 06:53 PM
Post #160

Membru de Onoare

Cunosc ingredientele de care zici tu, Sweet. Nu mai stiu ce ingrediente are crema asta de la Vichy, pt ca am aruncat si cutia si prospectul. Eu am luat-o pt ca are SPF 30 (mi se pare potrivit pt vara, indiferent daca stai sau nu mult la soare), ca era pt tenul gras sau mixt (era matifianta...da' de unde?) si pt ca continea Mexoreyl. Nu mai stiu unde citeam ca e bun acest ingredient si chiar siPaul Begoun zicea ceva parca de asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Acum s-a potolit tenul, nu mai am colectia aia de cosuri de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Insa abia astept sa vina comanda mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

21 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2025 - 12:44 PM