![]() ![]() |
Aug 14 2008, 07:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mda, cica e un ingredient folosit de L'Oreal in produsele lor solare. Dar nu se stie chiar foarte multe despre el, ca in cazul celorlalte.
|
|
|
|
Aug 15 2008, 07:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Eu mi-am luat pentru fata crema de la Chicco, cu SPF 30.
A fost buna. Nu m-am ars, dar nici nu prea m-am bronzat. MI-a placut ca nu lasa piele grasa de niciun fel... In schimb, am avut si eu problema cu tenul in vacanta... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) dar cred ca e din cauza apei. Am observat ca mereu patesc asa cand schimb apa, aerul...nu stiu ce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Aug 15 2008, 03:50 PM
|
|
Musafir |
Nimphe, eu de la Vichy nu am avut probleme cu tenul, am folosit Capital Soleil cu SPF20 si am fost tare multumita de ea.
Poate tenul tau nu tolereaza prea bine sunscreenul. Sau poate a fost o combinatie de factori care a cauzat problemele. O alta crema pe care am incercat-o si e foarte buna, o recomand, e Clinique City Block. Eu am cu spf25, exista si cu 15 si cu 40. Nu e scumpa deloc, cam la fel cu Vichy, Avene. Contine numai sunscreen mineral si are si un pic de pigment in ea, uniformizeaza un pic tenul. |
|
|
|
Aug 15 2008, 05:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Happy, posibil... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
O sa incerc si city block-ul, pt ca am auzit si alte pareri bune. |
|
|
|
Aug 21 2008, 08:15 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 108 Joined: 29-November 06 Member No.: 775 |
Nimphe, citind despre experienta ta cu Vichy-ul mi-am adus aminte de ceea ce am patit eu vara trecuta cu Cleneance 40 de la Avene: dupa 2 zile de expunere la soare m-am trezit cu o explozie de cosuri cum nu mai avusesem de mult(si cand te gandesti ca in perioada aia aveam tenul chiar curatzel) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) . Alesesem special crema asta tocmai pentru ca era catalogata drept necomedogena...
Anul asta, mi-am cumparat mai intai Anthelios 50+ de la LRP si de abia acasa, la o privire mai atenta la lista inci am vazut ingredienti dubiosi gen Myristyl Myristate etc, desi si pe asta scria ca e noncomedogena. Nu am folosit-o decat o singura data si i-am pasat-o boyfriendului, ca el nu are probleme de astea existentiale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . M-am reorientat tot spre LRP (tineam neaparat sa incerc filtrele chimice) dar de data asta am ales Anthelios Ac pt. ten gras cu SPF 30. Ce pot spune, asta are ingredienti ok dar dupa ce am stat putin la soare tot m-au napadit cosurile, nu stiu, oi fi eu un caz pierdut, cert e ca mi-am luat gandul de la bronzat. Oricum, ma bucur ca ti s-a calmat tenul, eu inca mai sufar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 7 2009, 03:58 PM
|
|
Musafir |
Ce creme de protectie veti folosi vara aceasta? Eu m am gandit sa incerc Bioderma, am gasit una pt ten gras matifiaza tenul si are si protectie, de corp inca nu stiu mai vedem. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 7 2009, 04:05 PM
|
|
Musafir |
Clinique City Block Sheer oil-free 25 SPF Spunea si Cleo din carticica ei ca este excelent. Eu este prima oara cand o sa'l folosesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vara trecuta am folosit de la Lancome ceva...
|
|
|
|
| happyCat |
Apr 7 2009, 10:05 PM
|
|
Musafir |
Clinique City Block SPF25 e the best pentru mine. Contine sunscreen mineral care are si putin pigment in el, astfel incat e aproape ca un fond de ten. Il iumbesc!
|
|
|
|
| Jo |
Apr 7 2009, 10:25 PM
|
|
Musafir |
Lost, cum se numeste cea de care vorbesti? Eu folosesc Avene spf 50 mineral cream, e tot asa cum zice happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 7 2009, 10:35 PM
|
|
Musafir |
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/photoderm_akn_mat_gd08.jpg)
Asta e, am tot citit despre ea azi pe net, las sf de sapt o iau sigur. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th December 2025 - 04:13 PM |
|
|