IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Protectia impotriva razelor solare, in legatura cu protejarea tenului,pielii in general de soare.
angeldust
post May 11 2009, 11:54 AM
Post #171

Musafir

Fetelor oare in Buc la Sephora a aparut asa ceva? Ca uitati ce citeam pe Temptalia:

Sephora.com has their famous Sephora Sun Safety Kit ($22.50) back in stock and available for you to purchase. I love their kit, because it contains a whole slew of trial-sized suncare products (13 in total). It also comes in a yellow beach bag made out of recycled plastic. But you know the best part? 100% of the net profits of the kit sales go towards The Skin Cancer Foundation.

* 0.14 oz Murad Essential-C Eye Cream SPF 15
* 0.23 oz DDF Protect and Correct UV Moisturizer SPF 15
* 0.5 oz Jack Black Double Duty Face Moisturizer SPF 20
* 0.25 oz Peter Thomas Roth Max Sheer All Day Defense Lotion SPF 30
* 1.0 oz Anthony Logistics Facial Moisturizer SPF 15
* 0.1 oz Clarins UV Plus Day Screen High Protection SPF 40
* 0.34 oz Korres Watermelon Sunscreen Face Cream SPF 30
* 0.33 oz Cosmedicine Medi-matte Oil Control Lotion SPF 20
* 0.08 oz Shiseido Ultimate Sun Protection Cream SPF 55 PA+++
* 0.25 oz Ole Henriksen Herbal Day Cream SPF 15
* 0.4 oz Philosophy Hope in a Jar SPF 20
* 0.25 oz Smashbox Photo Finish UVA/UVB SPF 15
* 0.01 oz Bare Escentuals BareMinerals Well-Rested for Eyes SPF 30

Tare m-ar tenta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post May 11 2009, 12:50 PM
Post #172

Musafir

Am citit o chestie interesanta si anume ca o crema cu SPF15 blocheaza cam 90% din razele solare. Cea cu SPF50 blocheaza cam 98% si atat, nu exista crema care sa blocheze 100%.
Eu in vara asta mai mult de 25 nu am sa folosesc.

+Quote Post
kary_pink
post May 11 2009, 12:59 PM
Post #173

Musafir

Eu deja il folosesc pe cel de la Clinique si vorba lui Happy il iubescccccc. Acopera si imperfectiuni pentru ca are textura de asa natura si protejeaza tenul bine, in plus nu am observat sa-mi apara cosuri de la el. Ce mai: il iubescccc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 11 2009, 01:30 PM
Post #174

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(happyCat @ Apr 7 2009, 11:05 PM) *
Clinique City Block SPF25 e the best pentru mine. Contine sunscreen mineral care are si putin pigment in el, astfel incat e aproape ca un fond de ten. Il iumbesc!

QUOTE(kary_pink @ May 11 2009, 01:59 PM) *
Eu deja il folosesc pe cel de la Clinique si vorba lui Happy il iubescccccc. Acopera si imperfectiuni pentru ca are textura de asa natura si protejeaza tenul bine, in plus nu am observat sa-mi apara cosuri de la el. Ce mai: il iubescccc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Chiar este bun City Block? Si pe mine tare ma tenta dar am citit review-uri pe makeupalley si fetele spuneau ca lasa pielea cam grasa ca si cum ai transpira. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

De asemenea ma foarte tenteaza again Roc Minesol anti-shine SPF 30 si ma enerveaza maxim ca la noi nu se gaseste! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Poate gasesc undeva sa comand pe net.
Mie chiar mi-e teama sa folosesc creme cu protectie solara, nu vreau sa imi apara cine stie ce prostii pe fata tocmai acum cand a inceput si pielea mea sa arate mai uman..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
ELLA33
post May 11 2009, 01:40 PM
Post #175

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Mi-am luat-o anul trecut si am folosit-o cateva zile pana am observat ca fata imi ramasese alba iar restul pielii de la gat in jos era bronzata...aratam asa de ciudat si am renuntat in favoarea uneia de la Lancome cu SPF 15, astfel am inceput sa echilibrez balanta bronzului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum e la pastare in frigider si ma gandesc la termenul de valabilitate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 11 2009, 01:51 PM
Post #176

Musafir

Este valabila un an...

Probabil depinde de tipul de piele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie nu-mi lasa pielea grasa...

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2009, 10:58 PM
Post #177

Musafir

Eu o am pe cea cu SPF 40 (de la Clinique) si nu lasa nimic grasos, daca nu ma dau cu crema mea normala pe dedesubt, de ex., ma strange pielea. Si eu sunt foarte multumita de ea.

Ce vroiam sa spun fetelor care au drogheria dm prin apropiere: produsele lor (ieftine) de protectie solara pentru corp, Sun Dance, sunt excelente. Au luat si calificatiful "foarte bine" la ingrediente de la un institut foarte mare care analizeaza si compara toate celea.

+Quote Post
ira09
post Jul 2 2009, 09:39 AM
Post #178

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,761

Eu am inceput de anul trecut sa folosesc o crema de fata pentru protectie solara, de la Gerocossen. E pe baza de aloe si vitamina E. Sunt multumita de cum hidrateaza pielea, fiindca am si un ten mai sensibil. Pentru plaja am tot de la ei o emulsie cu SPF 20. Va recomand sa incercati laptele racoritor dupa plaja, cu mentol si galbenele... un adevarat rasfat! Sunt produse foarte bune, la preturi accesibile: au 200-250 ml si costa in jur de 12 RON.

+Quote Post
Ciresica
post Jul 8 2009, 11:45 AM
Post #179

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Mi-am luat ieri Hyseac de la Uriage cu spf 30. Azi este prima zi de utilizare. Este ok, miroase placut, dar tot mi se ingrasa fata. Cred ca problema asta nici o crema nu o poate rezolva. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by ciresica_dulce: Jul 8 2009, 11:46 AM

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 8 2009, 01:59 PM
Post #180

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Cire si eu tot cu hyseac 30, tot de ieri cumparat si azi inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , imi place muuult cum miroase, altceva nu pot sa spun momentan.
A, pielea mea e cam uscata dupa el (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce-mi doresc eu este sa nu-mi apara cosuri de la el (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

21 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th December 2025 - 04:13 PM