![]() ![]() |
| Lilisor |
Jul 9 2009, 04:11 PM
|
|
Musafir |
Eu stiam ca in functie de tipul de piele se stabileste nivelul de protectie. De exemplu mie la test mi-a iesit ca am nevoie de SPF 10-15 pentru corp si 20 pentru fata.
Eu personal prefer lotiunea pentru acelasi motiv cu Sweet, desi am avut si spray fara alcool. |
|
|
|
Jul 9 2009, 06:16 PM
|
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 |
Ce test, ce test? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
Jul 9 2009, 07:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu am vazut ca in Oltenia e in jur de 8 nivelul acum, la pranz. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, e foarte nasol avand in vedere ca ne raportam la o scara 1-10 si totusi nu se mediatizeaza cum ar trebui; prin urmare, multe persoane sunt in continuare neinformate. De exemplu, multi prieteni de-ai mei. Cand ma vad alba si cu toate cremele gandesc ca sunt nebuna (nu ca nu as fi, dar din alte motive) si cam obsedata. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Printre ei, impatimiti ai bronzului, apar discordant ca o imagine fosforescenta in noapte. Lili, testele alea joaca si rolul unor instrumente de marketing; probabil ti s-au recomandat si produse Vichy sau L'Oreal, de obicei ei organizeaza astfel de "sesiuni de sanatate". Dar intr-adevar, daca ai pielea mai inchisa la culoare, exista o concentratie mai mare de melanina pentru a te proteja de soare, exista mai putine riscuri. Book, Vichy organizeaza anual astfel de evenimente unde iti poti face si o dermoanaliza, dar am impresia ca a fost prin iunie. Mai poti sa te interesezi totusi prin farmacii: Sensiblu, Helpnet, mai practica si ei asa ceva. Bookie, Szimcsi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 9 2009, 07:38 PM |
|
|
|
| Lilisor |
Jul 10 2009, 10:37 AM
|
|
Musafir |
Da, asta cam asa e. Face parte din strategia de marketing, dar o cunosteam pe respectiva fata care mi-a facut. Si tocmai ca am pielea inchisa la culoare si nici nu-i sensibila pot sa ma dau cu factor de protectie asa mic.
Unde vedeti voi valoarea radiatiilor? Me wants (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! This post has been edited by Lilisor: Jul 10 2009, 10:38 AM |
|
|
|
Jul 12 2009, 05:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Lili, daca vrei iti dau linkul pe privat, este site romanesc.
De exemplu, acum valorile sunt (tine cont de vremea super mohorata): 1 Alba Iulia 7.4 2 Bacau 7.4 3 Bistrita 7.3 4 Braila 7.8 5 Brasov 7.8 6 Bucuresti 7.7 7 Cluj Napoca 7.2 8 Constanta 8.1 9 Craiova 7.5 10 Drobeta Turnu Severin 7.3 11 Galati 7.8 12 Iasi 7.2 13 Mangalia 8.0 14 Oradea 6.7 15 Satu Mare 6.7 16 Timisoara 7.0 Scara este de la 1-10. This post has been edited by Cindy: Jul 12 2009, 05:02 PM |
|
|
|
Apr 22 2010, 04:21 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 |
Ladies,a incercat cineva produsele de protectie solara de la PIZ BUIN?Eu azi am luat ceva de la Vichy,insa vasusem oferte tentante si la Piz Buin,plus ca din ce, citisem au un nou patent Helioplex!
Si eu am un stol de ciori in cap,daca produsul nu contine Zinc Oxide,Titanium Dioxide,Tinosorb,Mexoryl SX sau Avobenzone*in Europa si sub denumirea de Buthyl Methoxydibenzoylmethane*nu ma aventurez pentru ca pielea mea este reactiva si ma prajesc cat ai zice peste fara SPF. |
|
|
|
Apr 24 2011, 08:22 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 |
Săptămāna aceasta am cam ieșit īn oraș īntre 10 și 13-14 și mi s-a īnroșit pielea foarte tare, mai ales din cauza soarelui și a vāntului.Nu m-am gāndit pānă acum că soarele de aprilie arde chiar ca in mijlocul verii ... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Oricum, am ieșit ieri și am căutat o cremă de protecție īmpotriva razelor solare și mi-am cumpărat o cremă de la Vichy, de care sunt foarte mulțumită. O singură intrebare aș avea ... pentru arsurile de pe pielea capului se poate face ceva?Am părul deschis la culoare și mi s-a īnroșit pielea foarte tare, īnsă nu cred că pot folosi o crema pentru după plajă ... Mulțumesc. |
|
|
|
Apr 24 2011, 08:58 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Summer, a fost gaura de ozon fix deasupra Romaniei in aceasta perioada, au anuntat la tv sa ne ferim de soare si sa folosim creme cu ecran de protectie. Pune miere de albine pe pielea afectata.
Pe scalp: miere, galbenus, iaurt sau, si mai bine, smintina grasa si ulei de masline. Face bine si la scalp, si la par. Te pup! |
|
|
|
Apr 24 2011, 09:08 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 |
Multumesc mult pentru sfaturi, Diana! O sa incerc in seara asta cu niste miere de albine si poate maine seara cu ulei de masline ^^
|
|
|
|
Apr 24 2011, 09:23 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mai bine le pui impreuna, Summer! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th December 2025 - 08:24 AM |
|
|