![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
uff..ce naspa, zetta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce crema cu protectie e buna pana la urma? as vrea ceva bun si pt un ten cu tendinte de ingrasare, ca al meu..
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu as vrea una care sa nu faca tenul sa luceasca ca un beculet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Photodermul e buna ca si protectie dar e lucioasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce produse bune ati mai descoperit pt plaja sa nu ne ardem pielea si sa ne si protejeze de raze ? eu una chiar nu stiu cer sa cumpar sunt atatea pe piata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
eu tot astept sa-mi vina crema aia de la paula! Mi-am pus sperantele in ea, sper sa nu fie aiurea!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce crema ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu am sa-mi cumpar una de la Avene din gama portocalie. De preferinta emulsie pentru ca am senzatia ca e mai light. Am citit parerile despre ele si se pare ca sunt chiar in regula.Am auzit intr-o emisiune un dermatolog care spunea ca ar fi indicat sa dam cu o crema cu protectie impotriva razelor atat uva cat si uvb sub fdt (pentru cele care-l folosesc) deoarece fdt nu protejeaza decat in raport de 10-12%.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ce crema ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) asta: http://www.paulaschoice-eu.com/shop/product.asp?pid=220 |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
dupa ce am citit ce scrie despre crema paulas nu cred ca nu e buna,
sa ne zici impresii dupa ce o testezi |
|
|
![]()
|
|
sper, ca surprize am mai avut!! Numai ca o tot astept de ceva vreme.....
am sa spun daca merita! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
eu folosesc de la garnier sau nivea crema de plaja.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sunt ok,chiar bune.am avut si elmiplant gama noua dar nu`s prea stralucite.nu prea protejeaza pielea de razele solare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:00 PM |
|