IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Protectia impotriva razelor solare, in legatura cu protejarea tenului,pielii in general de soare.
Chaton
post May 25 2007, 10:10 PM
Post #31

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,706

eu m-am ars cu elmiplant spf 20 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nu stau la plaja in mijlocul zilei.
am avut garnier spf 40, buna, nu m-am ars deloc dar era buna doar la plaja, asa prin oras lasa stratul ala albicios pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
mi-am luat estee lauder spf 30 si intra mult mai bine in piele.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 6 2007, 10:57 PM
Post #32

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mi-am luat si eu capital soleil 30 de la vichy si am o intrebare: aplic crema de protectie solara, apoi fondul de ten iar cand vreau sa 'reimprospatez' protectia ce fac, o aplic iar peste fondul de ten?? (fondul de ten are doar fps6)

+Quote Post
Cindy
post Jun 19 2007, 07:54 PM
Post #33

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

cum sa o aplici peste fondul de ten? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, cred ca ajunge daca te dai dimineata si nu stai foarte mult la soar, ca sa nu fie cazul sa o reaplici..

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 24 2007, 11:02 AM
Post #34

Membru de Onoare

Member No.: 265

Geoo ce substanta continuta in unele creme cu spf ziceai tu ca provoaca acnee? Sau...sunt mai multe?

+Quote Post
divi2007
post Jun 24 2007, 11:37 PM
Post #35

Musafir

m a pus naiba de mi am luat crema cu spf 50+ si asa ma bronzez greu dar cu asta apropae deloc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 8 2007, 01:46 PM
Post #36

Membru de Onoare

M-a lovit o intrebare geniala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inainte de a te da cu crema cu spf pe corp e mai bine sa aplici o crema hidratanta?De exemplu cea pe care o folosim de regula dupa dus...

+Quote Post
kalua
post Jul 8 2007, 01:57 PM
Post #37

Musafir

Nu. Cremele cu spf au mai toate si substante pentru hidratare.

Eu am ramas fidela celor pe care le-am folosit pana acum: Shiseido pentru regiunea ochilor si fata, L'Oreal pentru corp. Mai folosesc una indigena, ieftina si foarte buna, cu spf-ul mare.
Si pentru dupa soare, pentru fata, folosesc in exclusivitate Creme reparatrice de la Sisley.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 10 2007, 06:31 PM
Post #38

Membru de Onoare

Merci Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Trebuie neaparat sa-mi iau si eu crema, atat pentru fata cat si pentru corp ca de cand tot zic....dar sincer nu stiu ce naiba sa iau.De cand cu crema aia de la Ivatherm de la care am avut numai neplaceri am o retinere. M-am tot uitat prin farmacii da' n-am stiu ce sa iau. M-am uitat dupa una care sa aiba avobenzone dar nu am gasit, de la Avene nu aveau decat de fata dar cu protectie prea mare, pentru corp m-am uitat putin la Pizz Buin dar e destul de scumpa iar cantitatea e cam mica si nu stiu daca se merita....Sunt in ceata total (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ally
post Jul 11 2007, 08:50 AM
Post #39

Tratabil
**

Group: Dependent
Member No.: 1,781

eu vreau sa incerc gama noua de la Eucerin, mai ales pentru ca spre deosebire de Avene, Bioderma etc au si produse cu factor mic de protectie (eu deja sunt bronzata). a folosit cineva deja? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 11 2007, 12:14 PM
Post #40

Membru de Onoare

Ally gama asta are produse noncomedogene? Poate ma bag si eu...serios acum chiar trebuie sa-mi iau cremele astea si ma tot gandesc cum naiba sa aleg unele care sa nu-mi mai faca surprize neplacute ca cea folosita anul trecut. Treaba e ca nu am cum sa tin minte toate substantele care trebuie evitate si care din pacate se gasesc si in unele creme/lotiuni de la dermatocosmetice (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

21 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2025 - 05:28 PM