![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Happy, ai perfecta dreptate sa ma tragi de maneca, asa este cum spui tu si pe deasupra, stiam lucrurile astea. Eu am sperat insa ca imi ajunge SPF 12 de la fdt, dat fiind faptul ca nu stau foarte mult la soare. Dar acum intentionez sa imi iau ceva cu SPF 30, cel putin pentru zilele cand voi fi mai mult expusa la soare. Si eu cred ca este esential. Atat mi-ar trebui, sa ma aleg cu pete de hiperpigmentare sau altele, pe termen lung. :|
Deci si pe mine ma tenteaza produsele Shiseido, atat ma oftic ca nu se gasesc si la noi! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Avene cu SPF 15 e cam mic totusi.. Empty, eu am inteles tot de la fete ca ar lasa pielea cam grasa Bioderma si pt mine asta e un major no no! Tie cum ti se pare? Daca ar exista o crema matifianta si hidratanta, cu SPF mare ar fi perfect pt mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma intelegeti gresit, nu am pielea grasa, dar nici nu vreau sa o am!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pink, tu despre ce lotiune vorbesti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Si eu am Shiseido nu stiu ce crema, dar sincer e usor grasa. Nu cred ca e vreuna cu spf mare care pe un ten normal (nu uscat!) sa nu fie spre grasa...(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
sweet,nu stu`..io accept s-o ingrase un pic decat sa fie comedogenica...
cateodata tenu` meu e uscat (acu` ma dau cu Brevoxyl) si chiar am nevoie de hidratare...iar cand nu ma dau cu Brevoxyl tot Bioderma folosesc,chiar daca ingrasa tenu` putin...fac compromisu` asta... |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, eu am incercat o multime de creme cu SPF. Din experienta mea, factorul de protectie ridicat nu face crema sa fie grasa. Eu am avut creme cu SPF 50+ si singurul lucru care nu mi-a placut era ca imi facea fata cam alba. Eu ma si dadeam mult, pt ca eram pe plaja si sora-mea imi zicea ca arat ca o gheisa.
Crema asta de la Shiseido cu SPF 30 este foarte lichida, trebuie agitata inainte de folosire si NU lasa fata grasa. Si eu am ten cam gras si mie mi-a placut cum arata pe fata. O alta crema similara care mi-a placut a fost Vichy cu SPF20, pentru ten gras/mixt, care tot asa, e lichida si trebuie agitata. La fel, nu este grasa si nu luceste fata de la ea. Sweet, nu am vrut sa te trag de maneca, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am vrut numai sa subliniez cat de importanta este protectia solara, mai ales pentru ten cu problemute, pentru ca, din cate imi dau eu seama, si eu am cam acelasi ten ca si tine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fietili, o crema buna de protectie pentru ten uscat si sensibil stiti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Maàt,eu recomand mai ales daca ai tenu` uscat...Bioderma..tub portocaliu...cu spf 20 ti-e d-ajuns.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La chele alba-alba ca o brinza merge?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, tu vrei pentru plaja sau pentru zi de zi?
|
|
|
![]()
|
|
Penrtu zi de zi, Happy.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru zi de zi, factor 20 e ok, chiar si la piele alba.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2025 - 05:19 PM |
|