![]() ![]() |
| LostWhispers |
May 12 2008, 02:23 PM
|
|
Musafir |
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/042841806031.jpg)
e 150 ml s ar putea pt corp sa ma orientez spre asta mai ales ca e antiimbatranire e pt corp |
|
|
|
May 16 2008, 06:25 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-January 08 From: Bucuresti Member No.: 2,966 |
Buna fetelor! Am si eu nevoie de un sfat de la voi. Eu am tenul gras si acneic si imi trebuie o crema cu factor mare de protectie solara. Puteti sa-mi recomandati voi o crema buna? Pentru ca sunt atat de multe incat nu-mi dau seama care dintre ele este mai buna.
|
|
|
|
| angeldust |
May 16 2008, 06:42 PM
|
|
Musafir |
Hello Doris!
In aceeasi situatie sunt si eu. Pana acum ma dadeam cu Hydrance Optimale de la Avene care are SPF 15, dar acum ca a venit vara e prea mic factorul de protectie pt tenul meu asa ca ma gandesc sa imi achizitionez tot ceva din gama Avene ca astea imi priesc cel mai bine, dar cu factor de protectie undeva la 40-50. Anul trecut am avut Bioderma Photoderm Max (SPF 50+) dar nu mi-a priit defel. Eram slinoasa intr-una pe fatza de la ea, cu orice altceva ma mai dadeam peste si imi transpira fatza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar cred ca inconvenientul asta il cam au toate cremele cu SPF mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 16 2008, 07:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hello Doris! In aceeasi situatie sunt si eu. Pana acum ma dadeam cu Hydrance Optimale de la Avene care are SPF 15, dar acum ca a venit vara e prea mic factorul de protectie pt tenul meu asa ca ma gandesc sa imi achizitionez tot ceva din gama Avene ca astea imi priesc cel mai bine, dar cu factor de protectie undeva la 40-50. Anul trecut am avut Bioderma Photoderm Max (SPF 50+) dar nu mi-a priit defel. Eram slinoasa intr-una pe fatza de la ea, cu orice altceva ma mai dadeam peste si imi transpira fatza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar cred ca inconvenientul asta il cam au toate cremele cu SPF mare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angel, uite Rox spunea de crema de la Clarins cu SPF 40 ca e chiar uscata si nu lasa pielea grasa. Poate o gasesti si in Piata Vietii la un pret mai bun. De la Bioderma mai exista Photoderm Akn, special pt pielea grasa, acneica si Photoderm Spot. Eu voiam crema aia matifianta de la Roc cu SPF mare, pe care o dadusem si aici exemplu, dar nu se gaseste la noi, cum banuiam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 16 2008, 07:28 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 |
Daca va referiti doar la fata, Superdefense de la Clinique e foarte bun. Scrie pe el ca are protectie impotriva razelor solare.
Pentru tot corpul (plaja), eu mi-am luat de la Yves Rocher. Are 3 feluri: Minumum, Moderate si Maximum Protection . E am Moderate si e foarte bun, mai ales ca eu stau la 1500m la munte si soarele e puternic. |
|
|
|
| angeldust |
May 16 2008, 08:48 PM
|
|
Musafir |
M-oi duce maine pana la Sensiblu, ca musai tre sa imi iau ceva. Creme eu nu prea am curaj sa iau din P-ta Vietii ca stiu io cum le tin aia in soare si nu risc.
|
|
|
|
| happyCat |
May 16 2008, 09:38 PM
|
|
Musafir |
In afara de crema cu spf eu zic ca o palariuta faina acum vara e foarte indicata. Eu pe plaja folosesc si crema si palarie.
|
|
|
|
| angeldust |
May 17 2008, 01:05 PM
|
|
Musafir |
Pana la urma mi-am luat Uriage cu SPF 50+. E fluid, e rezistenta la apa, fara parfum parabeni sau alcool. Nah..oi vedea amu cum e, sper sa fie ok
|
|
|
|
| angeldust |
May 18 2008, 12:43 PM
|
|
Musafir |
Am probat-o azi. E ok ca nu lasa pelicula aia slinoasa dar dat fiind faptul ca e fara parfum tin sa spun ca miroase f nasol (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
May 25 2008, 03:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Cum ti se pare, Angel, acum dupa mai multe utilizari? Lasa pielea grasa, albicioasa, te poti machia peste normal, este noncomedogena? O folosesti zilnic?
This post has been edited by sweet_girl: May 25 2008, 03:23 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 19th March 2026 - 03:39 AM |
|
|