![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-ai luat bine codul fotografiei! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) trebuie sa inceapa cu [ img ] si sase termine cu [ / img ]
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 27-March 08 Member No.: 3,568 ![]() |
nu am inteles cum fac sa pun o fotografie pe care o am in calculator...........
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Spune foarte clar pe linkul pe care ti l-am trimis. Trebuie cont pe photobucket.com (care e gratuit) incarci pozele acolo si apoi copiezi codul fotografiei - cel cu [ img ] -pe forum. Asta-i toata filozofie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 22-March 08 Member No.: 3,524 ![]() |
da..am inteles ideea numai k eu nu prea stiu ce culori se poarta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) stiu k se poarta ce-ti sta bine da nu prea vreau sa merg k o culoare kre e off..si na..de aceea am vrut sa va cer sfatul..ah..si fara mov va rog..stiu k jumate de sala va fi moV.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) kred ca imi sta bine cu negru..maro..alb..si putin roz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am paru castaniu deschis si ochii la fel si nu sunt f grasa... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) desigur intentionez sa slabesc putin pana la banchet..app se mai poarta suvitele??as vrea cv mai inchis decat parul meu sau blonde..
multumesc anticipat This post has been edited by anna4ever14: Mar 29 2008, 02:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Incep cu rugamintea de a scrie romaneste, fara prescurtarile de mirc, astfel incat sa intelegem din prima ce scrii tu aici.
Culorile negru si maro mi se par nepotrivite pentru un bachet de clasa a IX-a, sincer. Sunt prea sobre. O parte din stilistii recomanda pentru sezonul primavara-vara 2008 culorii foarte vii: turcoaz, galben, portocaliu, roz aprins si violet. In plus, o gama mai larga a culorilor verii poti gasi si aici: Culorile verii 2008 Offtopic: Mie suvitele nu-mi plac deloc! Iar la nici 15 ani nu vad de ce trebuie sa-ti pui vopsea in par. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 22-March 08 Member No.: 3,524 ![]() |
scuze pentru prescurtari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si merci pentru sfaturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ce parere aveti despre rochita asta? Pentru ce varsta ar fi potrivita?
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/rochita_sifon.jpg) Short length chiffon babydoll spaghetti dress with gathered bodice detail and adjustable shoulder straps. Side zipper closure - 32'' approx length from tip of bust to hem - 100% poly, machine wash, hang dry This post has been edited by bebe_maria: Apr 1 2008, 04:40 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru orice varsta Bebe, dupa parerea mea. Depinde si de accesoriile ce o insotesc.
Clau, cum a decurs evenimentul? Pana la urma ce tinuta ai purtat? This post has been edited by roxanica10: Apr 1 2008, 07:51 PM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu as alege niste accesori pe argintiu
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta mi se pare draguta pentru fetele foarte tinere
(IMG:http://g-images.amazon.com/images/G/01/Shopbop/pcs/media/images/products/rrodr/rrodr2001310732/rrodr2001310732_prod_medium_v1_m56577569831073203.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 07:06 AM |
|