Va aflati in:

Articole / Moda

Rochii de banchet in 2007

Publicat: 12.03.2007

rochii de banchet modele 2007Esti atat de emotionata! Credeai ca momentul acesta nu va mai veni si iata ca mai sunt doar cateva saptamani si trebuie sa mergi la banchetul de sfarsit de liceu sau facultate. Bineinteles ca vrei sa arati minunat, dar inca nu stii ce tinuta vei imbraca. In magazine exista oferte din cele mai diverse, rochii sau fuste minunate, dar ti-e foarte greu sa te decizi, pentru ca banchetul este un eveniment important pentru tine. Tocmai de aceea ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor si sa te ajutam sa alegi o rochie de banchet.

Modele de rochii de banchet
Mai intai trebuie sa afli care stil vestimentar ti se potriveste. Apoi trebuie sa cunosti tendintele in moda 2007. Trendul se schimba de la sezon la sezon, iar tu trebuie sa stii exact care sunt tendintele vestimentare pentru 2007. Dupa ce ai aflat care este trendul in sezonul primavara-vara 2007 trebuie sa mergi sa inspectezi oferta magazinelor de la tine din oras si sa studieze cu atentie modelul tinutelor care ti-au placut. Inainte de a pleca la cumparaturi trebuie sa stii ce marime porti, dar si de ce suma de bani dispui.

rochii de banchet care se poartaTendinte rochii de banchet
Numai dupa ce ai aflat suma de bani de care dispui poti, in sfarsit, sa mergi prin magazine cu scopul de a-ti gasi o rochie de banchet.
Nu te opri la prima tinuta care iti place ci inarmeza-te cu rabdare si verifica oferta a mai multor magazine. Daca nu dispui de o suma prea mare de bani atunci trebuie sa arunci o privire si magazinelor care nu comercializeaza haine de firma.

 Si buticurile cu preturi mici pot avea modele frumoase de rochii. Poate chiar acolo o sa gasesti cea mai frumoasa rochie pentru banchet. Nu ai gasit nimic care sa-ti placa la tine in oras? Nu-i nimic poti merge la cumparaturi si in localitatile limitrofe.

Sfaturi pentru rochii de banchet
Cand iti alegi rochia de banchet tine cont atat de tendintele din sezon, cat si de tipul tau de silueta. Nu este o sarcina usora, dar din oferta magazinelor de rochii de banchet va trebui s-o alegi pe cea in care iti sta cel mai bine. Nu cumpara o rochie cu o masura mai mica in speranta ca poate pana la banchet mai slabesti putin. Cel mai bine ar fi sa mergi la acele magazine care au si consultanti vestimentari. Astfel vei primi si opinia avizata a unui profesionist. In plus un consultant vestimentar iti poate da si cateva sfaturi in legatura cu tipul de rochie care te-ar avantaja in functie de silueta ta. Si sfatul unei prietene bune ti-ar fi de folos! Ideal ar fi sa nu mergi singura la cumparaturi, pentru ca este bine sa ceri si parerea altei persoane inainte de a cumpara rochia de banchet.

Accesorii pentru rochii de banchet
In sezonul primavara-vara 2007 sunt la moda culorile vii. Acestea se potrivesc foarte bine unei tinute tineresti. Cu siguranta nu vei trece neobservata daca te decizi sa pori o rochie de un rosu aprins la banchet. Nici accesoriile cu care vei asorta tinuta de banchet nu trebuie alese la intamplare. Un set de bijuterii ales cu grija poate reprezenta punctul de atractie al unei tinute. Nu trebuie sa uiti nici de lenjeria pe care o vei purta cu rochia de banchet.
Daca totusi nu ai reusit sa gasesti in magazine o rochie care sa-ti placa, poti merge la un atelier de croitorie. Acolo ti se va croi o rochie de banchet pe placul tau. In plus, vei fi sigura ca nimeni nu va mai purta aceeasi tinuta ca tine la petrecerea de banchet. O data rochia si accesoriile alese nu-ti ramane decat sa te bucuri de petrecerea de banchet. Noi iti uram distractie placuta!

Citeste si
Rochii banchet 2008
Coafuri pentru banchet
Machiaje pentru banchet

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 2.

Comentarii postate (2)
rody - 05/06/2008

sunt frumoase aceste rochi.....,dar mi se par km sofisticate pe o fata de clasa a VIII a.........

simo - 05/06/2008

Pai nu sunt pentru 14 ani, ci pentru banchete- de liceu sau facultate. Ideea de banchet in generala e aiuirea.

Moda

Tu stii care sunt piesele vestimentare in forta toamna aceasta?

Moda este un amalgam de concepte, culori, stilu...

Moda

Sarbatorile bat la usa! Tu ce ii cumperi iubitului tau pasionat de moda?

Nu mai este mult si sarbatorile se apropie, asa...

Celebs & Style

Leonardo DiCaprio s-a despartit de Erin Heatherton

Cunoscutul si apreciatul actor american Leonar...

Relatii & Sex

10 lucruri de facut pentru o relatie mai buna si mai fericita

Incepeti o noua relatie cu cineva cu care va bu...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...