![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi se mai pare Jaime impresionant in ale bucatariei, ci doar bun pentru chestii repezi delicioase.
Iar ca unele retete contin minuni neauzite...mie-mi place chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca altfel putem ramane la cartofi, varza si mamaliga. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Chestia e sa le gasim, eu una fac cateodata inconjorul Münchenului sa-mi iau nu stiu ce condimente sau ingrediente si parerea mea e ca merita. Cred c-am mai spus pe aici, japonezii au o vorba: fiecare aliment nou gustat/mancat ne prelungeste viata cu o zi. (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am terminat de citit "Garlic and Sapphires. The Secret Life of a Critic in Disguise" de Ruth Reichl, care a scris critica restaurantelor in New York Times o bucata de vreme. Mi-a placut cartea foarte mult, am invatat unele chestii noi, are si cateva retete, idei noi (voi incerca si eu data viitoare cand pun mana pe-un peste proaspat bun sa-l prajesc in untura de gasca) si mai ales la ce sa fim atente cand mancam ceva (gusturi, culori, texturi).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Carti de bucate recomandate de eLady.ro
Carte deBucate: Sanda Marin Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun Cu Jamie in Italia La masa cu Jamie Cartile lui Michel Montignac pentru Dieta Montignac Ma hranesc, deci slabesc (regimul disociat) Ma hranesc, deci nu imbatranesc Retete si meniuri Montignac sau gastronomia nutritionala Retete si meniuri Montignac (vol.2) - 200 de retete usoare si economice |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sint atatea taine simple in ale bucataritului, unele le invatam singure altele privind la diverse (eu (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) privind la foodtv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
azi mi-am cumparat o carte despre tofu sint niste retete si niste poze (unde-i moaca galbena de-i ploua-n gura? n-avem?) stay tuned (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru o dieta mai sanatoasa si idei noi va recomand:
http://whfoods.org/recipestoc.php Este extrem de utila ca are si valoarea nutritiva a tuturor alimentelor. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am o librarie imensa f aproape si tare-mi place sa ma pierd printre carti, si sa-mi spun s-o cotesc si pe-asta si pe-asta partea proasta e ca nu prea am timp sa citesc iar seara la culcare adorm cu ele in brate
mi-am luat 2 carti: 500 soupes si cealalta 500 entrees ca le-am rasfoit si tare mi-au placut Pana la urma internetul e o sursa grozava de informatii insa daca nu stii de existenta unei retete cum s-o cauti? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Primit cadou:
Banatul si Muntenia colinara de Radu (sar'na, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) Gordon Ramsay's Healthy Appetite (sar'na, happy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) Cumparat: Jamie's Ministry Of Food - Anyone can learn to cook in 24 hours (Jaime Oliver) Delia's Frugal Food (Delia Smith), o carte care a fost publicata in anii '70, reeditata in anii '80 si '90, iar asta-i ultima editie actualizata si imbunatatita. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le folosesti cu placere, Kalua.
Am observat ca in cartea lui Gordon Ramsay e reteta de muesli pe care am dat-o eu pe aici, ii zice Granola with dried cranberries. Eu am gasit reteta asta intr-o revista si uite ca era luata din cartea lui, de fapt. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu cu doua carti de care sunt ffffffffffffffffffffff incantata:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM2679.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM2678.jpg) Am vrut sa cumpar 4, inclusiv cu bucataria greceasca si turceasca (retete prezentate de bucatari renumiti din tarile respective), dar nu le puteam cara pe toate, sunt prea grele. Au niste imagini de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , iar de retete nu mai vorbesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...imi ghioraie matele numa' cand ma uit la poze! Le-am prins la oferta, erau la 1/2 de pret!!!! This post has been edited by dr_wise: Mar 3 2009, 07:29 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa ne delectezi cu poze si retete noi, de la cumparatura de azi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:11 AM |
|