![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai de steaua noastra!
|
|
|
mariaaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bag si eu in seama. De 2-3 ani am luat 4 kg (talie si burta) pe care nu pot sa le dau jos sub nicio forma. Am incercat Normoporderol si Regenon, ceaiuri de toate felurile, regim sanatos (MM) si nimic! Ultima solutie ramane sportul, dar mi-e o lene ingrozitoare sa ma duc la sala sau sa ma apuc de alergat. De gimnastica in casa... hm nu ma vad facand asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am vazut topicul asta pentru ca si eu am fost tentata sa-mi iau Reductil. Dar, functioneaza doar in cazuri de obezitate, in cazul persoanelor care vor sa slabeasca 10-15 kg. Acelasi lucru e valabil si pentru Regenon. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Porcarele. Medicamentele pentru slabit sint niste porcarele IMHo pentru simplul motiv ca nu exista pastile de slabire minune...
|
|
|
mariaaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e o prejudecata. Sunt medicamente pentru slabit pe care le recomanda medicii nutritionisti.
Bineinteles in cazuri nasoale, pentru persoane care au de slabit 40-50 kg. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au aparut acum pe piata niste medicamente de slabit, nu stiu cum se numesc si nici nu ma intereseaza si nici daca as sti nu as mentiona numele lor. Si toata lumea s-a imbulzit sa le inghita. Nu va spun ca o amica de'a mea a ajuns la spital din cauza lor. Si am auzit si de alte persoane care se simt foarte rau...
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, da stii de ce prind pastilele astea la public, nu? Ca oamenii sunt foarte puturosi, si le surade foarte tare ideea de a inghiti o pastila si slabi 2-3-5 kg. Ceea ce NU SE POATE. Dar nimeni nu vrea sa inteleaga. Slabitul se face obligatoriu cu sport, daca vrei sa dai jos grasime. Scopul fiecaruia ar trebui sa fie sa reduca procentul de grasime, nu numarul kilogramelor. Daca dai jos kilograme fara sport pierzi si masa musculara si se vede imediat, cand incepe sa-ti spanzure pielea pe tine.
Uh, pe mine ma revolta atat de tare subiectul asta ca as putea sa tip la cineva necunoscut pe tema asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Edit: sa nu se inteleaga ca am impresia ca pastilele astea sunt egale cu 0. Probabil ca ajuta oarecum la arderea caloriilor sau ceva (adica in combinatie cu sport si cu o dieta - nu infometare), dar sa inghiti tu o pastila si sa astepti sa se duca kilogramele in timp ce tu stai ca o putoare si nu faci nimic in sensul asta mi se pare inadmisibil. This post has been edited by Jo: May 5 2009, 01:58 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cele chinezesti au niste ingrediente pesemne naturale, dar cu siguranta au si alte porcarii in ele pt ca efectele chiar sunt vizibile, sunt persoane care au slabit f mult in timp putin. Eu banuiesc ca ar fi vorba de mult interzisa efedrina, pentru ca in perioada cand le iei nu poti manca, nici macar sa te gandesti la mancare ca ai o senzatie perpetua de satietate. Apoi, nu esti leguma ca ai o energie debordanta de nu poti dormi si noaptea. Singurul lucru care-ti trebuie e apa, pentru ca ai incontinuu o senzatie de uscaciune a gatului. Am auzit de tot felul de efecte secundare, pierderea temporara a vederii, vertij, gastrita. Parerea mea e ca sunt periculoase.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, ce conteaza ca nu vezi, ai vertij si te doare stomacul de te urci pe pereti? Important e sa fii slaba.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma, eu am avut un coleg unde am lucrat (cam gay asa el) care a slabit cu nush ce pastile plus dieta plus sport (dar mai spre final) de la 95 kg pana la 51 kg intr-un an. Nu mai stiu cum naiba se numeau draciile inghitite de el DAR am citit prospectul si efecte secundare cu duiumul si nu simple. Dar a slabit. Eu zic ca nu exista om sa nu poata slabi, important e stilul de viata.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
A se sublinia cuvintele dieta si sport (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) My point exactly. Probabil sunt ok in combinatia asta. Dar singure nu prea cred ca-si fac efectul. Si daca isi fac, e ceva putred in Danemarca. Nu-i normal sa slabesti asa fara sa faci nimic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:47 AM |
|