![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
A, daca ai aragaz din asta comunist, cum am eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e o problema, fiindca nu prea poti controla temperatura, iar formele astea de silicon rezista pana la 200 si ceva de grade. A mea s-a ingalbenit un pic intr-o parte, semn ca a fost cam mare temperatura pentru ea. De-asta zic, o tava dreptunghiulara de teflon e ideala, eu fac in ea si paine, si lasagne si cam tot ce merg la cuptor.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
asgaard, exista termometre pentru cuptorul aragazului - se pun inauntru si astfel temperatura poate fi controlata.
(IMG:http://ec1.images-amazon.com/images/I/514MJ023STL._SL160_.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Elysee, fructoza o poti folosi la orice in loc de zahar si costa in jur de 7lei. Fetele ati mai gasit pe undeva pate inedit?? Nici tofu de la Inedit nu mai gasesc ! Unde gasesti tu fructoza cu 7 lei??? Eu numai 10 lei si mai mult. Produsele Inedit am vazut ca se gasesc tot timpul in lantul MegaImage. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Ai dreptate Nimphe, eu am luat de la plafar fructoza cu 7 kei , acum e mai mult s-a mai scumpit.
magazin MegaImage nu este in iasi. Sigur erau inedit ( tofu, pate de soia si tofu in ulei) ? Kalua draga, ce nu exista prin tarisoara aia a voastra?? Pe aici nu am vazut termometre din alea dar, oricum e cam dificil sa reglezi cuptoarele traditionale, alea pe gaz (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie tare mi-ar place sa am aragaz cu gaz. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar la ce bucatarie minuscula am eu, numai loc de-o butelie n-am. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ai dreptate Nimphe, eu am luat de la plafar fructoza cu 7 kei , acum e mai mult s-a mai scumpit. magazin MegaImage nu este in iasi. Sigur erau inedit ( tofu, pate de soia si tofu in ulei) ? Da, erau produse Inedit, toata gama! Dar daca zici ca nu e Mega Image la Iasi nu stiu ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Incearca la Carrefour? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
am citit o discutie despre ceai verde si am notat unele recomandari ale consumatorilor.cel mai bun este ceaiul verde japonez.
din ce se mai gaseste la noi:"zen-chai"cu mango se pare ca este delicios la Carrefour-"Teea kanne","Rooibos-vanilla tea" la kaufland-"Veeda-ceaiul familiei tale" la Sensiblu-"Sencha calida" ceai japonez"Oolong" la plafar-"El malik" acestea erau recomandate drept bune. de asemenea am aflat ca apa in care se infuzeaza ceaiu trebuie sa fie de maxim 60grade,si se inf.3min.se fierbe apa si se lasa putin la racit. astefel nu mai are gustul amar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dona, exista si aici un topic despre ceaiul verde.
Rooibos-vanilla tea ma indoiesc ca-i ceai verde daca-i de rooibos. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
ups,nu am fost atenta, scuze!sunt mare fan ceai verde....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 28-January 08 Member No.: 3,147 ![]() |
Nu stiu daca postez unde trebuie...
Unde gasesc sau daca se poate face in casa sirop fara zahar si fara conservanti si alte minuni chimice? Stiti voi vestitul sirop de cand eram copii ala de visine, caise il cumparam de la Alimentara si ne faceam suc cu sifon acasa. Pot face sucuri naturale dar din pacate nu se pot bea tot timpul. Daca stiti vreo reteta va rog sa-mi dati si mie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:51 PM |
|