![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
merci poke si asgaard, am intrebat pentru o prietena care e ingrijorata sa nu fie gravida iar la medic nu vrea sa mearga deocamdata.. si-a facut vreo 4 teste si au iesit negative, deci cred ca e ok... in afara de durerile de cap si greata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , nu m-as chinui asa
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
dar la un cabinet de planning nu vrea sa mearga ? asta daca ii e frica de consultatia la ginecolog si vrea doar sa schimbe pastilele acum repede
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
dar la un cabinet de planning nu vrea sa mearga ? asta daca ii e frica de consultatia la ginecolog si vrea doar sa schimbe pastilele acum repede nu e vb de frica... nu e in romania si nu are asigurare medicala, o sa mearga daca tot nu se rezolva dar a zis intai sa astepte putin, poate ii trece starea de rau. ea in romania lua marvelon parca si le-a terminat iar aici nu exista marvelon si a luat de la o alta amica ceea ce i-a recomandat respectivei ginecologul. eu nu cred ca e asa de bine pt ca le-a luat dupa ureche, doar pt ca nu avea altele cu care sa le inlocuiasca (aici nu se dau decat cu reteta) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
buna, fetelor (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
stiti cand am scris pe la inceput ca ma inteleg super bine cu diane35? ei bine, au aparut probleme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nush daca de la ele sau nu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am menstruatie de aproape 3 saptamani. saptamana asta e normal ca acum trebuia sa-mi vina, dar celelalte 2 dinainte...? am fost la doctor de 2 ori, am facut ecografie si m-a consultat. nu ma doare nimic, nu ma ustura, fac pipi normal. mi-a zis doc ca cel mai probabil ar fi de la ele. singura chestie ar fi ca acum 2 luni am luat una din pastile f tarziu, la 11 ore si ceva...aproape 12. doc a zis sa nu fie o sarcina intrerupta, dar nu a vazut nimic la eco. acum mi-a zis sa fac pauza o luna si daca imi revin imi da altceva, sa termin cu dianele. pe voi vroiam sa va intreb daca vi s-a intamplat vreodata, ce ar putea fi? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
de cand le iei ? stiu ca asta se mai intampla dupa o administrare mai lunga si e semn ca trebuie sa le schimbi
si oricum, diane se iau ca tratament pe o durata scurta, deci oricum nu e bine sa le iei mult timp poti sa faci si un test de sarcina, apropo de ce a zis medicul |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
in septembrie fac un an de cand le iau.. astept sa imi treaca menstruatia si apoi imi fac niste analize.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu cred ca trebuie sa faci niste analize
tu luai dianele pentru a trata ceva sau pentru contraceptie? dianele nu sunt recomandate mai mult de 3 luni,in tratament. ele nu sunt anticonceptionale.sunt medicamente care au si rol de contraceptive. a fost mare scandal in belgia,sper sa nu ma insel,sa confund tara,in legatura cu ele. parerea mea e ca problema asta e strict legata de diane. |
|
|
![]()
|
|
pai le iau... ma rog, le luam ptr acnee. le-am mai luat acum vreo 2 ani tot asa, timp de 9 luni si nu am avut nimic de la ele. sper sa fie de la ele ptr ca oricum renunt. dupa o mica pauza o sa vb cu doc sa-mi prescrie altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciresica, sa stii ca am intalnit f multe pareri contra si cateva pareri pro Diane35. Am luat si eu intr-o perioada pentru a-mi trata niste chisturi f mari si m-am ingrasat un pic. Mai stiu pe cineva care si-a vindecat acneea cu Diane, acnee care-i aparuse accidental de la alte anti.
O alta tipa s-a chinuit 2 ani sa ramana insarcinata, dupa ce a intrerupt Diane, ca se pare ca dau sterilitate. Eu, femeie casatorita, nu va inteleg pe voi cum luati anti (exclud fetele care-si trateaza acneea) doar ca metoda de contraceptie. Dac-ati sti ca va ataca ficatul si au o seama de efecte secundare nu cred c-ati mai fi de acord sa va intoxicati organismul. Si chiar nu mi se pare just...sa se sacrifice doar femeia intr-o relatie. Si nu sunt de acord cu ginecologii care recomanda cu usurinta niste anticonceptionale, fara sa-ti faca un dozaj hormonal in prealabil. Am o colega care a pus 15 kile pe ea de la nite anti si le-a luat pentru c-a spus doctorul. Kilele nu le-a mai dat jos si nu mananca mai nimic toata ziua. |
|
|
![]()
|
|
mai eu ptr acnee le-am luat si problema era stresanta. am incercat multe pana sa ajung aici si initial nu am vrut, dar de... disperarea. in fine, nici nu stiu ce sa mai spun...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:51 PM |
|