IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Totul despre anticonceptionale
Ce anticonceptionale folositi?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 119
Guests cannot vote 
bebe_maria
post Jun 20 2007, 03:05 PM
Post #131

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

merci poke si asgaard, am intrebat pentru o prietena care e ingrijorata sa nu fie gravida iar la medic nu vrea sa mearga deocamdata.. si-a facut vreo 4 teste si au iesit negative, deci cred ca e ok... in afara de durerile de cap si greata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , nu m-as chinui asa
Go to the top of the page

+Quote Post
asgaard
post Jun 20 2007, 03:37 PM
Post #132

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

dar la un cabinet de planning nu vrea sa mearga ? asta daca ii e frica de consultatia la ginecolog si vrea doar sa schimbe pastilele acum repede

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 20 2007, 07:14 PM
Post #133

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(asgaard @ Jun 20 2007, 03:37 PM) *
dar la un cabinet de planning nu vrea sa mearga ? asta daca ii e frica de consultatia la ginecolog si vrea doar sa schimbe pastilele acum repede

nu e vb de frica... nu e in romania si nu are asigurare medicala, o sa mearga daca tot nu se rezolva dar a zis intai sa astepte putin, poate ii trece starea de rau. ea in romania lua marvelon parca si le-a terminat iar aici nu exista marvelon si a luat de la o alta amica ceea ce i-a recomandat respectivei ginecologul. eu nu cred ca e asa de bine pt ca le-a luat dupa ureche, doar pt ca nu avea altele cu care sa le inlocuiasca (aici nu se dau decat cu reteta)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 21 2007, 11:05 AM
Post #134

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

buna, fetelor (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

stiti cand am scris pe la inceput ca ma inteleg super bine cu diane35? ei bine, au aparut probleme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nush daca de la ele sau nu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
am menstruatie de aproape 3 saptamani. saptamana asta e normal ca acum trebuia sa-mi vina, dar celelalte 2 dinainte...? am fost la doctor de 2 ori, am facut ecografie si m-a consultat. nu ma doare nimic, nu ma ustura, fac pipi normal. mi-a zis doc ca cel mai probabil ar fi de la ele. singura chestie ar fi ca acum 2 luni am luat una din pastile f tarziu, la 11 ore si ceva...aproape 12. doc a zis sa nu fie o sarcina intrerupta, dar nu a vazut nimic la eco. acum mi-a zis sa fac pauza o luna si daca imi revin imi da altceva, sa termin cu dianele. pe voi vroiam sa va intreb daca vi s-a intamplat vreodata, ce ar putea fi? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
asgaard
post Aug 21 2007, 11:11 AM
Post #135

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

de cand le iei ? stiu ca asta se mai intampla dupa o administrare mai lunga si e semn ca trebuie sa le schimbi
si oricum, diane se iau ca tratament pe o durata scurta, deci oricum nu e bine sa le iei mult timp

poti sa faci si un test de sarcina, apropo de ce a zis medicul

+Quote Post
Ciresica
post Aug 22 2007, 09:33 AM
Post #136

V.I.P.

in septembrie fac un an de cand le iau.. astept sa imi treaca menstruatia si apoi imi fac niste analize.

+Quote Post
Philia
post Aug 22 2007, 09:47 AM
Post #137

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

si eu cred ca trebuie sa faci niste analize
tu luai dianele pentru a trata ceva sau pentru contraceptie?
dianele nu sunt recomandate mai mult de 3 luni,in tratament.
ele nu sunt anticonceptionale.sunt medicamente care au si rol de contraceptive.
a fost mare scandal in belgia,sper sa nu ma insel,sa confund tara,in legatura cu ele.
parerea mea e ca problema asta e strict legata de diane.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 22 2007, 02:16 PM
Post #138

V.I.P.

pai le iau... ma rog, le luam ptr acnee. le-am mai luat acum vreo 2 ani tot asa, timp de 9 luni si nu am avut nimic de la ele. sper sa fie de la ele ptr ca oricum renunt. dupa o mica pauza o sa vb cu doc sa-mi prescrie altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 22 2007, 02:34 PM
Post #139

Musafir

Ciresica, sa stii ca am intalnit f multe pareri contra si cateva pareri pro Diane35. Am luat si eu intr-o perioada pentru a-mi trata niste chisturi f mari si m-am ingrasat un pic. Mai stiu pe cineva care si-a vindecat acneea cu Diane, acnee care-i aparuse accidental de la alte anti.
O alta tipa s-a chinuit 2 ani sa ramana insarcinata, dupa ce a intrerupt Diane, ca se pare ca dau sterilitate.
Eu, femeie casatorita, nu va inteleg pe voi cum luati anti (exclud fetele care-si trateaza acneea) doar ca metoda de contraceptie. Dac-ati sti ca va ataca ficatul si au o seama de efecte secundare nu cred c-ati mai fi de acord sa va intoxicati organismul. Si chiar nu mi se pare just...sa se sacrifice doar femeia intr-o relatie.
Si nu sunt de acord cu ginecologii care recomanda cu usurinta niste anticonceptionale, fara sa-ti faca un dozaj hormonal in prealabil. Am o colega care a pus 15 kile pe ea de la nite anti si le-a luat pentru c-a spus doctorul. Kilele nu le-a mai dat jos si nu mananca mai nimic toata ziua.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 22 2007, 03:54 PM
Post #140

V.I.P.

mai eu ptr acnee le-am luat si problema era stresanta. am incercat multe pana sa ajung aici si initial nu am vrut, dar de... disperarea. in fine, nici nu stiu ce sa mai spun...

+Quote Post

27 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:51 PM