![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, femeie casatorita, nu va inteleg pe voi cum luati anti (exclud fetele care-si trateaza acneea) doar ca metoda de contraceptie. pardon de intrebare, da' tre sa ne maritam ca sa luam anti? (si inca una... daca-s anticonceptionale, ca asa se numesc, care e scopul lor? daca nu e bine sa le luam ca masura de contraceptie?) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, spuneam ca nu trebuie sa facem tot felul de experimente pe corpul nostru, fara sa avem cunostinta si de efectele adverse care pot aparea. Doctorii nu ne previn intotdeauna.
Chestia cu maritisul era valabila pentru fetele care nu au o viata sexuala regulata. Am intalnit multe tipe care lua anti, desi in momentul ala nu aveau prieten. Pur si simplu, le luau din obisnuinta. Probabil ca nu m-am facut eu inteleasa prea bine. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 24-August 07 Member No.: 2,086 ![]() |
stiti cumva...?...daca iei anticonceptionale se mai poate vorbi despre menstruatie peste sarcina?(in caz ca ramai gravida din cauza unei pastile omise,de ex.)...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
oricum menstruatia peste sarcina e ceva rarissim, in mod normal daca esti insarcinata n-ar trebui sa mai ai menstruatie
daca ai vreun dubiu, ia un test de sarcina, dar eu zic ca daca iei pastile si ti-a venit, n-ai motiv de ingrijorare |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu zic la fel ca asgaard (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici io nu pricep care e legatura intre femeile nemaritate si anticonceptionale. Bre, roxanico, io-s nemaritata, fata batrina la 34 de ani, ca n-am acte la primarie. Ma treci pe lista neagra? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si-apai daca ie sa vorbim si de fumei maritate... lasa ca si in zona aia sint detule duse, la fel cum sint duse si la nemaritate... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca nu is marita aim naubadi sau cum ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 25-August 07 Member No.: 2,092 ![]() |
Am o relatie stabila iar prietena mea a inceput sa ia Diane 35. I`au fost prescrise de medic pt niste polichisturi. Am citit foarte multe despre ele..dar as avea cateva intrebari la care as dorii niste raspunsuri sigure!
1) Cat de sigure sunt in cazul ei? 2) Daca avem contacte sexuale neprotejate poate sa ramana insarcinata...cat timp ia DIANE35 conform prospectului! 3) Daca ejaculez in ea...e ok..cat timp foloseste DIANE? Va multumesc anticipat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
andrei mai exista deja un topic despre anticonceptionale.
trebuia sa dai doar o cautare inainte. 1-anticonceptionalele,indiferent de numele lor,sunt sigure in cazul oricarei fete 2-daca le ia corect,nu paote sa ramana 3-e ok |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nicio metoda contraceptiva nu e sigura 100% (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu nu prea am incredere in Diane astea sincer.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Btw, eu cunosc pe cineva care a ramas insarcinata cu anticonceptionale (si nu e vb ca nu le-a luat corect). Deci, cum spunea si Kari, nici o metoda contraceptiva nu e sigura 100%. Off-topic putin, ma bucur ca esti preocupat de aspectele asta, majoritatea baietilor sunt destul de inconstienti la capitolul asta, mai ales tinerii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:10 PM |
|