![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
doar abstinenta e 100% sigura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anticonceptionalele sunt considerate cea mai sigura metoda de contaceptie-atata timp cat sunt luate corect si nu sunt utilizate alte medicamente care sa interactioneze cu ele. sweet,nu conteaza ce "natie" sunt,toate protejeaza la fel. singura diferenta e ca unele de generatie mai noua au un numar mai mic de hormoni si organismul se adapteaza si le suporta mai usor. andrei dar medicul nu i a spus ce si cum sa faca? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Poke, eu ma refeream si la efectele secundare. Iar fata despre care spuneam, chiar Diane 35 lua. Nu stiu daca a fost o coincidenta sau nu, eu nu am luat niciodata Diane, dar dupa tot ce am auzit (efecte secundare etc) nu m-as incumeta.
Anyway, eu raman la parerea ca trebuie sa te duci la un ginecolog foarte bun care sa iti recomande ceva potrivit tie si sa iti explice ce si cum. Andrei, deci, du-te la ginecolog cu fata! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) parerea mea.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sau la un cabinet de planning (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici io nu pricep care e legatura intre femeile nemaritate si anticonceptionale. Bre, roxanico, io-s nemaritata, fata batrina la 34 de ani, ca n-am acte la primarie. Ma treci pe lista neagra? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-apai daca ie sa vorbim si de fumei maritate... lasa ca si in zona aia sint detule duse, la fel cum sint duse si la nemaritate... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca nu is marita aim naubadi sau cum ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Di, cum am spus si mai sus era vorba de fetele care nu au o viata sexuala si le iau. Probabil m-am exprimat eu gresit. N-are nici o treaba maritisul cu anticonceptionalele. O spusesem in spirit de gluma. In continuare, raman la parerea ca nu trebuie sa ne sacrificam doar noi, femeile, intr-o relatie, ca mi se pare chiar un sacrificiu sa iei anticonceptionale, pentru ca nu stii niciodata care sunt efectele secundare ce vor aparea. Sunt sigura ca exista in acelasi timp si fete care si-au descoperit unele cu care se impaca f bine si n-au nici o problema. Eu raman la parerea mea si atunci cand trebuie sa-mi tratez eventuale chisturi apelez la tratamente naturiste sau cu hormoni mai slabi (orgametril). |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
orgametrilul numai "slab" nu e, o pastila = 5 mg de linestrenol; pentru comparatie, o pastila de Exluton, contraceptiv exclusiv progesteronic, are 0,5 mg linestrenol; deci 2 pastile = cam o folie de anticonceptionale normale, asa ca...
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki, eu ma retrag din discutie. Raman la parerea ca fiecare organism actioneaza diferit la anumite tratamente. Am vrut sa va fiu de folos dandu-va exemple reale.
Eu am reactionat ok la orgametril. Stiu ca am luat o perioada duphaston, tot la indicatia medicului si am pus in 3 zile 4 kile. asgaard, probabil ca ai dreptate in privinta compozitiei. Eu nu prea ma pricep la componenti chimici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
orgametrilul e un concentrat de hormoni, il dadusera doctorii lu maica-mea din cauza dezechilibrelor foarte mari hormonale. si e o chestie foarte puternica (tot doctorul mi-a zis) folosita ca tratament.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Eu n-am spus-o ca sa fac pe desteapta sau ca sa supar pe cineva, doar atrageam atentia ca are o concentratie foarte mare de hormoni si nu e de joaca. Am luat si eu ca tratament si m-am simtit ca o leguma, cineva pe aici spunea ca-l foloseste drept contraceptiv...
Nici eu nu sunt pentru inghititul de hormoni gratuit, dar ziceam ca decat o folie de anticonceptionale pe zi, mai bine una pe luna, daca trebuie. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca am zis ca ma retrag si uite ca nu ma tin de cuvant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
M-am exprimat aiurea din nou. Cand am zis usor, m-am referit ca n-am luat in greutate de la el; eu am ramas cu aceasta spaima dupa Diane si Duphaston (care trateaza si chisturile, la fel ca si orgametrilul). Am auzit ca Orgametrilul poate fi folosit si pe post de contraceptiv. Asgaard, nu m-am suparat, am zis ca ma retrag de aici din cauza ca n-am suficiente cunostinte. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da, dar toxicitatea unui medicament /cat de "usor" e nu se reflecta in numarul de kilograme pe care le iei (tu) cand esti sub tratament (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
asa pot sa sustin si eu ca anestezia totala (aia de la care dormi juma de zi in mod normal) e floare la ureche, ca eu m-am trezit dupa 5 minute din ea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:33 AM |
|