![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cire si mie imi recomandase o doctora mai demult o groaza de pastile printre care si asta. Am mers la o alta doctora sa cer o a doua parere si mi-a dat un tratament homeopat cum zicea si Asgaard pe care l-am si urmat. Daca nu-ti vine sa incepi tratamentul, mergi la alt doctor sa vezi ce-ti zice.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mie mi-a zis sa-l iau 2 sapt, sa fac pauza ptr menstruatie si apoi sa-l mai iau o luna. acum o sa vad cum ma simt de la el. daca nu imi creaza probleme il termin. dar cu acneea mi-era teama ca e un stres major ptr mine si nu mai vreau probleme mai ales induse cand initial vroiam sa scap de ele. in ceea ce priveste kg si de la diane m-am pricopsit cu cateva, dar la mine au fost bine venite. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
salut fetelor,
Am fost si eu si mi-am facut ecografie la ovare si am descoperit ca am ovare microchistice si mi-a recomandat dna doctor sa iau antoconceptionale mai exact diane. Acuma cred ca o sa imi fac din nou programare la ginecolog sa vad ce recomanda si el cand ii arat rezultatul ecografiei. Pupici :kiss" |
|
|
azur_deissima |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de fix 1 sapt am inceput sa iau Yasmin,la recomandarea medicului-mai exact,pt acnee. Culmea ironiei este ca mi-au izbucnit niste cosuri pe fata si pe corp(brate si piept) de m-am speriat....La asta s-ar adauga si o stare de greata.
E posibil sa fie de la ele?Dupa abia 1 sapt? Ce ar trebui sa fac?Sa intrerup tratamentul?Sa le schimb?Am inteles ca,totusi,acestea ar fi cele mai putin puternice. Ooooof! LATER EDIT:Dupa 1 sapt de stari aiurea rau,cosuri si mai multe(desi asta era motivul pt care luam Yasmin)si,mai ales,dupa cate am citit pe forumuri diverse,m-am gandit ca poate ar fi mai bine sa o las balta cu pastilele antibebe,atata vreme cat nici macar nu le iau pt ce sunt ele recomandate-contraceptiE. Este in regula oare?Am sa vb cu ginecologul meu,dar dat fiind ca astazi este duminica,nu am cum sa sun. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu iau de un an antibebe si nu am avut nici cea mai mica problema cu ele. Cred ca indicat este sa vorbesti cu medicul tau pentru ca pare o reactie destul de puternica a organismului impotriva lor.
Parerea mea e ca nu e cazul sa iei pastile impotriva acneei, se rezolva de la sine sau cu vaccin. In cls a 8 a eram plina de cosuri, am facut si tratament cu 2 seturi de vaccinuri si n-au dat deloc rezultate. Mi-au trecut de la sine cand mi-am inceput viata "zbuciumata" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si atunci s-au reglat hormonii, si-au facut de cap si mi-au disparut din ce in ce cosurile. Depinde f mult de varsta ta, de menstruatie (cat de regulata e), daca ti-ai inceput viata sexuala si toate cele. Daca nu ti-ai inceput-o inca, nu cred ca-i bine sa iei antibebe, se prea poate sa se rezolve de la sine in momentul in care faci pasul si este vorba de ceva constant. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
lxn,s-a dovedit stiintific ca viata sexuala nu are nici un fel de efect asupra acneei,iar daca asteptam sa treaca de la sine...putem sa asteptam mult si bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Avem cazuri,chiar aici intre noi,de fete care au facut tratament si cu roaccutane si tot nu au scapat....deci e bine ca a ales un tratament,insa se pare ca pastilele astea nu sunt bine acceptate de organism. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vreau sa vorbesc prostii, si evident, nu sunt medic, insa din cate stiu eu viata sexuala are legatura cu reglarea hormonilor, iar hormonii au legatura si ei cu acneea. Nu zic ca viata sexuala vindeca acneea, insa are si ea un mic rol in reglarea hormonilor . Pana la urma, anticonceptionalele nu asta fac, regleaza toate cele prin organism pe langa rolul lor de antibebe? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
In plus, spuneam ca depinde f tare si de varsta ei, daca e tinerica nu are rost sa ia anticonceptionale numai pentru cosuri, e totusi periculos sa te bombardezi cu hormoni numai pentru asta. Stiu foarte bine cum e sa nu-ti treaca acneea, si eu am patit-o pe pielea mea, insa poate ar trebui sa incerce alte metode inainte, daca la noi nu au dat roade nu inseamna ca se intampla la fel si la ea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
azur_deissima |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anticonceptionalele incep sa protejeze imediat???
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Daca e vorba de anticonceptionale combinate si le iei din prima zi a menstruatiei, da
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cel mai sigur dupa primele 7 zile. eu asa stiu.
mai fetelor.. apropo de asta.. stiu ca din cauza lor poti avea probleme. de exemplu, cinvea a facut un cheag de sange la un picior si prostii de medici i-au zis ca trebuie sa i-l taie. e horror, i know, dar a mers in alt oras, alti medici si aia i-au prescris un tratament destul de dur si scump (daca nu avea bani, nush ce se intampla... din pacate). intamplarea asta m-a pus pe ganduri. decat sa ma indop cu hormoni.. mai bine.. in plus, sunt care au ramas si luand anti. si alt plus, daca e sa ramai.. ramai si cu prezervativ si cu anti. parerea mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:20 AM |
|