![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Din cauza anticonceptionalelor a avut problema cu cheagul de sange?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu a existat alt motiv?
Da, din nefericire ai dreptate, nici o metoda nu este 100% sigura, si eu stiu pe cineva care a ramas insarcinata desi folosea anti... This post has been edited by sweet_girl: Dec 3 2007, 06:00 PM |
|
|
azur_deissima |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of,am sunat ginecologul si mi-a spus ca sunt protejata din prima zi de menstruatie,din momentul in care le administrez.
Mi-a spus ca vreau nu vreau tre. sa termin folia si dup-aia decidem daca le mai iau sau nu.Cel mai probabil am sa renunt pt ca imi este rau de la ele..si oricum le luam pt problema acneei ,care mai rau s-a inrautatit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
niciun alt motiv.
si am vazut ca se poate intampla acest lucru.. cica mai era o tipa in salon care avea la mana si lua numai de 3 luni anti. fata despre care vorbesc eu lua de 10 ani.. daca auzeam vorbe, nu credeam. dar asa.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De 10 ani continuu? Este foarte mult..Eu am auzit in general ca nu este bine sa iei mai mult de un an continuu.
Foarte nasoala situatia! Sa speram ca o sa fie bine pt ea.. Azur, eu nu inteleg foarte bine.. Tu le luai pt protectie sau acnee? Sau 2 in 1? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
azur_deissima |
![]()
|
Musafir ![]() |
De 10 ani continuu? Este foarte mult..Eu am auzit in general ca nu este bine sa iei mai mult de un an continuu. Foarte nasoala situatia! Sa speram ca o sa fie bine pt ea.. Azur, eu nu inteleg foarte bine.. Tu le luai pt protectie sau acnee? Sau 2 in 1? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sweet,pt acnee.Am ajuns la concluzia ca ele ar fi solutia,impreuna cu dermato.,asta dupa ce am incercat o groaza de tratamente,atat externe,cat si interne(antibiotice.etc) Am fost si la ginecolog si el zicea ca mai eficiente pt acnee ar fi Diane(nu Yasmin)dar e mai mare riscul sa ma ingras de la Diane.Asa ca am optat pt Yasmin. (sper ca v-ati dat seama dupa poza ca sunt b.l.u. d.e.a. , dar din cauza ca cineva a descoperit ca asta e nickul cu care postez pe diferite forumuri,prin bunavointa Dianei,mi l-am skimbat) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nu continuu. cumulat, pauze de 2 luni, maxim 3.
mie doctora mi-a zis ca pot lua si 15 ani continuu, pana ma hotarasc sa fac un bebe. cate contradictii! mai bine nu mai luam deloc, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, am auzit de persoane care au luat ani de-a randul fara intrerupere, asa cum ai spus si tu de cea care lua de 10 ani, mie nu mi se pare prea sanatos si cred ca intr-adevar pot cauza probleme. Eu personal nu am de gand sa abuzez de ele, iau de un an si as mai lua maxim 2 ani, in cel mai rau caz, si nu pot decat sa ma rog sa nu am probleme... desi si mie mi s-a spus ca nu trebuie sa fac deloc pauza, insa e bine sa fac anual analize complete. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
tocmai am zis ca a facut si intreruperi. deci nu continuu. a avut si bebe intre timp. cumulat, 10 ani.
in sfarsit.. fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru el. da' dupa mine.. poti sa iei si anti si 5 prez.. daca vrea bebe sa vina.. apoi vine si gata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi cer scuze, intre momentul in care am dat click sa postez si cel in care am postat efectiv s-au mai postat si alte mesaje Dupa ce l-am citit si pe cel in care mentionai ca a facut pauze nu am mai editat raspunsul...
|
|
|
![]()
|
|
ee, nu trebuie sa iti ceri scuze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bun, aia 10 ani.. dar cea care era in salon si lua de 3 luni? gata.. termin.. numai ca mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce teste se fac (pe bune) ca sa iti prescrie anti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:37 AM |
|