![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Maat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Si acum ca sa fiu totusi on topic: coolgirl (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi si te rog, considera-te o norocoasa (si chiar vorbesc serios) pt ca ai aflat ce analize sa ceri doctorului sa-ti faca pentru ca sunt o gramada care iti recomanda asa...in pasi de dans (asta ca sa nu ma exprim urat). Mie una asa mi s-a recomandat, am cerut eu sa-mi faca analize si mi-a pus doar cateva intrebari dupa care mi-a spus ca nu are sens si ca sa ma grabesc cu tratamentul (eu le-am luat pt chisturi) asa ca din pacate am cedat si m-am ales cu niste pete pe fata -ceea ce spunea si Maat mai sus- de care nu am scapat nici acum si nu stiu ce sa le fac pt ca a trecut destul de mult timp si inca nu au trecut iar acum s-ar putea sa trebuiasca sa reiau tratamentul (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
BiGi, poate te ajuta, avem pe site de mult timp chiar, din 14 aprilie 2006 un articol care este bine documentat:
Ce este si cum se trateaza melasma/cloasma. Poate te ajuta cu citeva informatii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Da bre fa-ma sa ma simt vinovata ca n-am cascat ochii bine pana acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa recunosc ca intru mai des pe forum si probabil de aia nu l-am vazut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu esti singura: 97% dintre vizitatorii elady (adica peste 100.000 de persoane pe luna) intra in site si nu intra in forum; noi pe forum sintem "minoritatea" de 3 la suta care nu intra in site. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hihihi...iata explicatiunea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Recunosc, nu intru pe site (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar am un motiv intemeiat. M-am (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de fetele astea dulci de aici... si gata cu offtopicul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Coolgirl, bine ai venit la noi si speram sa asculti sfaturile fetelor de aici pentru ca au trecut prin multe si nu vorbesc cu pacat. Nici eu nu's venita de mult in grup, insa sunt foarte dragute si primitoare si m-au facut sa ma simt ca acasa. Asa ca ai incredere ca nu-ti dam sfaturi rele, nu suntem rautacioase si nu dorim decat sa te ajutam, pentru ca de asta ai apelat la un forum, nu-i asa? Succes cu analizele si sa ne spui cum a mers (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 3-January 08 Member No.: 2,927 ![]() |
Am nevoie de ajutor. Am inceput sa iau anticonceptionale Jeanine la recomandarea medicului ginecolog in urma unui control si analize de sange acum 18 zile. De 4 zile mi-a aparut o sangerare de culoare inchisa. Nu este in cantitati mari,dar este prezenta si ma deranjeaza. Am inteles ca acest lucru este normal pana cand corpul se obisnuieste cu anticonceptionalul dar as vrea sa stiu cat dureaza. In saptamana viitoare teoretic ar trebui sa-mi vina ciclul, dar daca dupa aceea sangerarea continua, ce-ar trebui sa fac? Acest lucru imi provoaca disconfort desi nu simt nici o durere, insa nu-mi convine sa stau tot timpul cu "scutece" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Astept cu nerabdare raspunsuri si sfaturi de la voi. Multumesc mult de tot.
|
|
|
![]()
|
|
Mona, pareririle sint contradictorii, insa se pare ca foarte multe persoane care au apelat la jeanine au avut aceeasi problema cu tine. Pe mine chestia asta ma pune pe ginduri rau de tot. Eu l-as bate pe medic la cap totusi. Si in astea 4 zile nu a dat semne ca se opreste?!
A, si inca ceva; ai mai avut episoade de-astea hemoragice inainte de a apela la Jeanine? Oups! Ia uita-te pe prospect: Il mai ai? "Nu folositi contraceptivele orale combinate daca suferiti de una din afectiunile enumerate mai jos. - Daca aveti sāngerari vaginale inexplicabile. Daca apare oricare dintre aceste conditii pentru prima data īn timpul folosirii contraceptivului, opriti imediat administrarea si consultati-va medicul. Īntre timp, folositi metode contraceptive non-hormonale." Deci, raspunsul e pe prospect: nu trebuie continuata ingerarea contraceptivului in caz de singerari vaginale in afara menstrei. Sper ca ti-a fost de ajutor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di,sper sa nu vorbesc cu pacat,dar si eu am avut sangerari in primele 2 luni si ginecologul meu a spus ca e spotting si ca se intampla frecvent sa apara mici secretii maronii,caci este modul de adaptare al organismului la anticonceptionale.
Bineinteles,doar doctorrul tau stie exact despre ce poate fi vorba,asa ca daca persista mergi la un consult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu am patit-o: minulet la recomandare medicului in 2003. Stari de voma si hemoragii intermenstruale; medicul mi-a recomandat renuntarea la ele de urgenta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu e obligatoriu sa ii recomdande si ei acelasi lucru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa e evident ca numai medicul poate decide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 05:23 PM |
|