![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 4-December 07 Member No.: 2,774 ![]() |
Eu folosesc mercilon de aproape trei ani si nu am avut probleme de la el. M-am obisnuit foarte repede, fara stari de greata sau sangerari excesive la inceput. Nici la capitolul ingrasat nu m-au afectat foarte tare desi de cand le folosesc am luat cam trei kg peste media mea dinainte sa recurg la pilule, kg pe care ba le slabesc, ba le pun la loc. Singura problema ar fi ca sabesc destul de greu de cand iau pilule.
Am avut noroc de o doctorita competenta cand mi le-a prescris desi nu m-a pus sa fac analize de ssange. Doar a discutat cu mine istoricul de sanatate al meu si in familie. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 24-March 08 Member No.: 3,538 ![]() |
[quote name='Maàt' date='Dec 30 2007, 02:51 PM' post='135000']
deci ma puteti ajuta? Buna ziua!Ma indoiesc k intrebarea mea a ajuns la voi...asa k ma voi repeta....am 19 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni..aproape...am fost la medicul ginecolog sa ma interesez de anticonceptionale...mi-a dat yasmin...ar dori sa stiu ce efecte adverse ar pute avea..si dak sunt bune...eficiente.. Va multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, turceste sau chinezeste vorbim?!
Intrebarile astea le pui MEDICULUI si FARMACISTULUI, nu pe forumuri. Efectele adverse le citesti matale pe prospect; hirtia aia de insoteste folia de pastile. Iei hirtiuta in mina si o citesti. Musai. Ti s-a raspuns la aceeasi intrebare aici |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alia, toate anticonceptionalele sunt eficiente, doar pentru asta sunt facute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Efectele adverse sunt diferite de la persoana la persoana, daca mie imi este bun Yasmin, de ex., tie iti poate provoca greata sau mai stiu eu ce alte efecte adverse scrise in prospect. Anticonceptionalele actioneaza (ca efecte, nu ca protectie) diferit la fiecare persoana, in functie de organismul respectiv.
Daca medicul ginecolog ti-a recomandat Yasmin, probabil ca a facut-o pe baza unor analize si a unui control amanuntit, asa cum este si normal. Singura metoda de a afla daca sunt bune este sa incepi sa le iei in prima zi de ciclu si vezi cum te simti in primele 2 luni. Daca ai efecte adverse sau ceva te deranjeaza, mergi din nou la medic si discuta cu el, iti va recomanda altceva sau iti va reface analizele. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 24-March 08 Member No.: 3,538 ![]() |
multumesc mult...nu am vrut sa deranjez...sau sa va supar...chestia este k am auzit k dak le intrerup pot ramane insarcinata..Mii de multumiri..
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Pai daca nu le mai iei, normal ca nu mai esti protejata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar tu vezi intai cum te simti cu ele si nu le intrerupe la mijlocul foliei, ca sa nu-ti dereglezi ciclul.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-April 08 Member No.: 3,717 ![]() |
buna....sunt studenta si am un prieten de aproape 2 ani...zilele trecute am facut o gafa...am facut dragoste si s-a terminat in mine...pe urma am mai facuto o data si la fel s-a terminat in mine iar...mentionez k nu folosesc nici un fel de contraceptive...am luat si eu diane 35 dar mai mult ca tratament pt tiroida dar profitam k sunt si anticonceptionale... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in fine dupa faza ce am zis-o mai devreme am luat pilula de a 2 a zi si abia pe urma mi-am dat seama ca iau si niste antibiotice pt o infectie ce o tratez...asta m-a pus pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) deoarece mi-e frik ca nu cumva efectul antibioticelor sa il reduca pe cel al anticonceptionalelor si ma tem....nush...poa e doar o prostie ca ma gandesc la asta...dar nush...tot mi-e putin teama...dak m-ati putea ajuta cu niste informatii in plus as fi foarte recunoscatoare...multumesc anticipat... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Du-te la medicul tau ginecolog.Mai mult ca sigur iti face testul de sarcina si te consiliaza.Nu mai sta pe ghimpi si fugi
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Mda, de data asta mi-au iesit si mie peri albi.
Lucrurile se cam dau cap n cap. Folosesti contraceptive sau nu? Pana am ajuns la parte cu "iau Diane.." am facut infarct. Daca nu le iei pt a te proteja de sarcina, atunci cum ai lasat sa se intample ce s-a intamplat?!? Pilula de a 2a zi isi face efectul in general . Un test de sarcina ar fi indicat acum si apoi un doctor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu inteleg ca ai luat, deci timpul trecut, deci nu mai iei.
si atunci de ce nu te-ai protejat de 2 (doua) ori? ia pastila de a 2a zi daca nu e prea tarziu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:04 AM |
|