![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yoshi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor bine v-am gasit! Este prima mea postare pe acest forum.
Vreau sa va spun ca eu nu folosesc nici o metoda contraceptiva, in schimb prietenul meu ia...ANTICONCEPTIONALE PT BARBATI. Este o singura pastila care se ia o data pe luna, si e f mare...nu stiu de unde le-a luat stiu doar ca nu se gasesc in romania. Si..cum sa va spun, si continutul spermei e modificat...e mai...nu stiu cum sa zic...mai branzoasa. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:o :o :o
pentru barbati ??? pai sa ia si al meu :P, de ce sa ma chinui eu, in fiece zi... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
lol, anticonceptionale pentru barbati... asta da.. si eu care am votat la "nu iau nici unul"... probabil ca va trebui la un moment dat sa imi modific votul :D
Si ce inseamna f. mare, se foloseste furculita si cutitul la administrare? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Pai daca e cat toate pastilele pe care le ia o femeie intr-o luna mi-e ca folosesti furcoiu :fluierat:
;D ;D |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
cum adica pt barbati? cum se numeste? ai un link ceva? ca-s curioasa rau!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bunaaa!! maaai eu nu am ramas niciodata insarcinata...nu am folosit aproape niciodata metode contraceptive.....deciii asta a fost primul si ultimul post ... vapup paaa :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Folosesti metoda calendarului albinuza?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@tits: n-am nici o treaba, nu o simt nici eu, nici colegul de dormitor :P . Am auzit de tipe carora le tot aluneca spirala (nu statea teapana la locul ei), dar eu n-am avut absolut nici o problema. La metoda asta contraceptiva raman pana intru la menopauza ;)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
In principiu da, dar de cele mai multe ori nu...de asta m-am intrebat de f multe ori daca nu cumva am vreo problema.... :-X
|
|
|
![]()
|
|
Kalua, eu nu cred ca as suporta, dar vorbesc in necunostinta de cauza. Oricum nici nu as incerca, probabil e ceva psihologic, vreo idee preconceputa :P
Tu stai pana la menopauza, pai niste copii nu vrei si tu? Sau ai ... :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:57 PM |
|