![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe unul singur mai intru, dar dupa cum spui tu fanny... gramatica lasa mult de dorit. sa nu mai spun ca moderatori nu prea exista si iese cate o "paruiala" (IMG:style_emoticons/default/guns23.gif) asa ca nu prea mai intru in ultimul timp pe-acolo, mai ales ca am dat de elady. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
This post has been edited by pescarush: Feb 29 2008, 11:55 PM |
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
intru doar pe trei si toate de dive !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
"dive" in ce sens? peiorativ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
kriskstian, zi-mi ca nu esti christianix de pe forumul acela de unde fuge toata lumea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca ti-am vazut postarea cu "dragostea" in mancare, acum asta cu divele...:|
ah, ba tu esti :| maat, asa obisnuieste el sa le spuna tuturor femeilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa nu-mi zici ca kriskstian e barbat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bre, am vazut, intri si pe unu` de "dive falfabete"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... eu "diva"-l folosesc mai mult cu sens peiorativ cind vaz muulte forme... fara fond! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu folosesc termenul in sens admirativ , cu respect si tandrete. O femeie trebuie asezata pe piedestalul ei. Si o data asezata acolo devine diva!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ma omoara baiatul asta!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu vreau o lamaie :|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io pe aici am lamai integi pe strada. vrei unu'? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
se poate sa primesc 2? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sa vezi ce ne-o luam acum de la Di ca suntem offtopic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 06:24 PM |
|