Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum e pe alte forumuri? Cite alte forumuri ati mai frecventat?
Forum pentru femei - eLady.ro > eLady.ro - Un altfel de forum pentru femei ! > Editorial eLady.ro
Pages: 1, 2, 3
bulina
Rasfoind si eu forumul asta intre doua sedinte si 3 linii de cod nu am putut sa nu constat graba cu care trageti concluzii si catalogati diverse persoane sau va luati jucariile si plecati...la mama sau pe alte meleaguri virtuale... smile.gif Asa usor renuntati si-n viata? Cum nu merge ceva cum ma supar si merg in gradina vecina? Nu e un pic cam superficial?
Forumurile astea sunt un loc in care fiecare vine si isi varsa oful sau isi exprima o parere, opinie, simtire personala. E simtirea lor care e facuta publica, cu ce drept ii dam in cap?? De cand dictam noi ce sa simta x sau y?
Trebuie sa invatam sa fim mai toleranti si in primul rand sa respectam parerile celor din jur chiar daca nu suntem de acord cu ele.... si mai e ceva, tonul face muzica...

Nu in ultimul rind plecaciuni Dianei pentru timpu si banii investiti ca sa avem noi adapost de balacareala:))
Altufelu sa aveti un Craciun iesit din comun si va doresc tuturor un An nou in care sa aveti parte de tot ce va fost si frica sa visati c-ar fi posibil sa vi se-ntample!! smile.gif
tits_herbert
Bulino ca bine zici!

Si tie iti urez tot ce ne urezi tu noua si mai mult si sa ne vedem si in noul an pe meleaguri virtuale kiss.gif
missu
mersi, bulino. kiss.gif
Diana.
Apai, Buliinuto (cind iti spun numele ma gindesc la o rochita vesela cu bulinute rosii rusinosul.gif ) mi-am zis ca nu oi fi eu singura `a dusa cu pluta care crede ca viata e destul de grea si urita si nu e nevoie sa o mai uritim si noi...
Ca putem mai mult decit sa ne "gratulam" cu ocari...

Si ca e nevoie de un loc unde sa putem vorbi omeneste, ca in spatele tuturor fatadelor si vitrinelor, oameni sintem cu totii... si toti avem necazuri si bucurii... ca nu e o rusine sa iti spui parerea si sa dai un sfat...
Acum ca parerile nu-s la fel, e un lucru normal.
Sfaturile le da fiecare dupa cum poate.
Si numai faptul ca un om si-a rupt din timpul lui sa iti dea o idee, un sfat, sa iti raspunda, sa incerce sa te ajute dupa puterile lui, ar trebui apreciat.
Ca nu toata lumea e la fel, e iar normal.
Dar una e polemica si schimbul de idei si alta e un concurs de "cine-i mai tare in gura"...

E adevarat, nimeni nu e perfect.
Insa macar putem incerca sa fim mai buni, ca nu ne cad galoanele...
Si viata nu e un foc de artificii roz si nici in luminile rampei nu traim,indiferent ca ne place sau nu ...

Avem toti un loc sub soare si nu e un capat de cer sa ii respecti pe ceilalti si sa nu uitam ca nu traim in padure...
Si ca, mai intii de toate, ar trebui sa fim Oameni.
angeldust
Deoarece am constatat ca multi dintre voi nu prea au experienta altor forumuri si atunci in mod normal se revolta si regulile de aici li se par aberante , mi-am rezervat dreptul sa va dau in continuare niste copy/ paste -uri cu regulamentele de pe alte forumuri , alese dintre cele mai accesate si cu cele mai multe voturi si care se apropie cat de cat de tematica forumului de fazta :

( Extras din regulamentul unui forum cu tematica - arta seductiei)

1. Pe acest forum suntem o comunitate de prieteni iar atacurile si jignirile intre membri acestei comunitati sunt interzise.

2. Nu aveti voie cu mai mult de un user. Daca o sa fiti prinsi cu clone, atunci ambele conturi vor fi sterse.

3. Responsibilitatea mesajelor si informatiilor scrise pe acest forum revin autorului si nu administratorilor/moderatorilor acestui forum.

4. Nu se admit raspunsurile aiurea sau monosilabice gen: Da; Asa E; Nu; Ai dreptate. Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.

5. Folositi optiunea de Search de pe forum. Înainte a a posta un nou topic asigurati-vă că nu s-a mai discutat despre el mai demult. Nu durează mult si vă poate scăpa de un avertisment.

6. Titlul unui subiect propus trebuie sa fie cat mai sugestiv.

7. Nu oferim premii pentru numarul de post-uri si nici admiterea la Level 1 nu se face pe baza numarului acestora.

8. Nu sunt permise mesajele cu scop comercial sau care promoveaza diverse produse.
Daca se doreste reclama, atunci se poate face într-un mod organizat, si pentru asa ceva contactati webmasterul.

9. Avatarul, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau pornografica.
Semnatura unui user va avea maxim 3 rânduri si o marime normala sau mai mica decât a textului default.
Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura.
Nu este permisa includerea link-urilor în semnatura, pentru aceasta exista optiunea "Your website url". Adminii si Moderatorii fac exceptie.


10. Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioada (ne)determinata, pe o sectiune sau pe întregul forum, pâna la stergerea definitiva a contului în cauza. Aceste sanctiuni sunt aplicabile tuturor userilor daca nu se respecta punctele incluse în prezentul regulament.
Recidiva, chiar si în cazul abaterilor usoare, se considera factor agravant.


11. Administratorii
11.1) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
11.2) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
11.3) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.


12. Moderatorii
12.1) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
12.2) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
12.3) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
12.4) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
12.5) Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste tot forumul.
12.6) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
12.7) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
12.8) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
12.9) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.


Conturi si setari

1. Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este banat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse.
2 Conturile nou infiintate care in primele 3 luni nu sunt activate vor fi sterse.
3 Nu vor fi sterse conturile, activate si folosite, ale utilizatorilor cu 0 mesaje.

Mesajele

1 Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
2 Nu este permis atacul la persoana.
3 Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.Dispozitii finale

1 Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
2 Sectiunea "Off Topic" are parte de un statut preferential in sensul ca moderarea se face mai lejer. Ca urmare a acestei reguli, la Off Topic nu se vor sanctiona mesajele care nu sunt la subiect sau mesajele fara un continut real. Se vor sanctiona in schimba mesajele care nu respecta regulile bunului simt.
3 Regulamentul poate fi schimbat oricand cu mentiunea ca in acest caz se va anunta public acest lucru.
4 In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.


În orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului vor avea ultimul cuvânt.

(extras din regulamentul unui forum de discutii generale )

Reguli generale

- Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet. Daca aveti nelamuriri consultati www.dexonline.ro . Engleza poate fi folosita doar in categoria: English Forum

- Incercati sa faceti o viata usoara partenerilor de forum si scrieti corect fara a folosi prescurtari de chat: "k" in loc de "ca", "dak" in loc de "daca" (mie cel putin imi este foarte greu sa urmaresc astfel de mesaje);

- Mesajele care nu pot fi urmarite sau sunt ambigue pot fi sterse fara preaviz;

- Evitati sa puneti zeci de smile-uri / emoticonuri unul dupa altul sau ca acestea sa alcatuiasca peste 50% din caracterele din mesaj.

- Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari.

- Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutoooor!" si nu folositi exclusiv MAJUSCULE.

- Mesajele trebuie sa fie la subiect. Exista desigur exceptii, dar as aprecia daca nu ati face o regula din ele. Aveti o categorie Offtopic unde va puteti desfasura in voie. Mesajele offtopic vor fi sterse fara avertisment (nu mai scrieti doar pentru a scrie, scrieti doar daca aveti ceva de spus).

- In cazul in care citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti sa o dezbateti.

- Nu cred ca e nevoie sa corectam toate greselile de ortografie ale celorlalti utilizatori dar fiecare ar trebui sa reciteasca mesajele inainte de a le trimite.

- Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere.
- Cei care aduc injurii la adresa altor membrii vor primi ban 1 zi; daca se repeta ban permanet (daca faptele sunt grave se trece peste prima etapa);
- Nu raspundeti la injurii cu injurii, aratati-mi mesajul si voi lua eu masurile necesare, daca faceti acelasi lucru veti suporta consecintele;

- Nu adaugati acelasi mesaj de mai multe ori.

- Semnatura poate contine 1-2 linii de text cu font normal si 1-2 link-uri exterioare forumului. Ea nu poate contine imagini.

- In cazul in care doriti sa promovati ceva aveti o categorie special creata pentru asa ceva. Reclamele sunt permise doar in aceasta categorie sau in semnatura in limita bunului simt.

- Daca nu respectati aceste reguli moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara preaviz mesajele incriminate. In cazul utilizatorilor recalcitranti masurile pot merge pana la suprimarea dreptului de a trimite mesaje.

- Nu induceti in eroare ceilalti utilizatori prin utilizarea mai multor conturi. Cei prinsi vor fi banati.

- Raspunderea juridica pentru continutul mesajelor dvs. va revine in exclusivitate.

- Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea Roportal.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale.

2. Regulile moderatorilor

- Sa vegheze la buna activitate a forumului.

- Sa stearga mesajele cu injuraturi sau jigniri si sa mute mesajele ce trateaza alt subiect decat tematica categoriei in locul indicat pentru acel tip de mesaj.

- Sa modifice titlurile subiectelor scrise aiurea, scrise cu litere mari, sau care nu reflecta natura subiectului.

- In cazul in care se modifica un mesaj de catre un moderator acesta este obligat sa treaca modificarile facute intr-un paragraf nou dupa cuvantul EDIT rosu sa se semneze si sa dateze editarea.

- cei care abuzeaza vor suporta consecintele actiunilor lor.

3. Conditii necesare prentru a deveni moderator

- Sa ai o prezenta regulata pe acest forum.

- Sa ai un minim de cunostiinte pe domeniul care vrei sa il moderezi.

- Sa ai un minim de 20 de mesaje scrise pe tematica dorita pentru moderare.

- Sa ai un comportament si un limbaj civilizat pe forum si fata de ceilalti utilizatori.

- Sa te implici in dezvoltarea acestui forum prin crearea de noi subiecte interesante.


--------------------
Ghid forum

(regulament de pe un forum de gagici)

1. Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acestia). Raspunderea pentru continutul oricarui mesaj este purtata in intregime de catre autorul mesajului. Administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; cu toate acestea este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. In consecinta, utilizatorii/vizitatorii forum-ului sunt avertizati ca pot fi expusi unor mesaje cu continut contrar acestei politici.

2. Administratorii si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect sau mesaj care, in opinia lor, nu contine informatie relevanta referitoare la subiectul in cadrul caruia a fost trimis. Administratorii si moderatorii acestui forum vor argumenta actiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.

3. Toti utilizatorii care nu se conformeaza prezentei politici pot fi sanctionati prin avertisment sau suspendarea pe o perioada limitata sau in mod definitiv a accesului partial sau total pe forum. Sanctiunile sunt aplicate de administrator, la propunerea unui moderator. Administratorii si moderatorii acestui forum vor argumenta sanctiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.

4. Orice informatie introdusa de dumneavoastra in timpul utilizarii forumului va fi stocata in baza de date. egirl.ro nu poate fi facut responsabil de actele de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea acestor date. egirl.ro isi rezerva dreptul de a publica informatiile publice pe site sau in orice alta forma.

5. Este interzis sa postati mesaje cu continut abuziv, rasist, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, cu conotatii sexuale, de promovare a pirateriei software, folosirea unui limbaj lasciv sau orice alt material care este contrar legislatiei aflate in vigoare in tara noastra. De asemenea nu sunt permise mesajele ce au ca scop strict promovarea unui alt site/produs etc.

6. Utillizatorii se vor abtine sa initieze sau sa sustina subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal. Aprecierea unui subiect drept _generator_de_scandal_ se face de catre moderatori sau administrator, din proprie initiativa sau la solicitarea unui utilizator. Utilizatorii sunt sfatuiti sa dezbata idei si nu persoane; se va permite critica unei persoane atita timp cit este argumentata. Nu sunt tolerate atacurile intre utilizatori.

7. Inainte de a posta un topic folositi functia Cautare. Aceasta functie va poate ajuta sa gasiti raspuns la intrebarile dumneavoastra fara a irosi spatiul forumului cu mesaje duplicat. Aceasta functie exista pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti sub forma initierii unui nou topic nu a fost deja discutat.

8. Nu sunt permise discutiile gen IRC, reply-urile monosilabice , care nu prezinta nici un argument chiar daca sunt totusi la subiect de genul "aha", "asa e", "da", "nu".

9. Nu se accepta spam-ul - introducerea aceluiasi subiect pe doua sau mai multe forum-uri. In functie de gravitatea faptei, se va sterge subiectul sau contul in cauza.

10. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta rasista sau pornografica. Mesajul lor nu trebuie sa produca confuzie intre calitatea de utilizator si moderator/administrator sau sa incalce legile in vigoare in tara noastra. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

11. Nu publicati mesaje de interes limitat (de genul: pentru Xulescu). Pentru discutiile intre doi utilizatori exista functia "Mesaje Private" care va permite sa schimbati cu orice utilizator de pe forum mesaje private.

12. Nu abuzati de majuscule. Pe Internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor. Nu abuzati de culori, fonturi, smilies si nici de marimea literelor; incercati sa dati prioritate fondului in favoarea formei.

13. Pozele postate trebuiesc sa se incadreze in niste dimensiuni maxime de 600x600 pixeli. In cazul in care utilizatorii nu respecta aceasta regula, administratorul si moderatorii vor lua masuri punitive.

14. Nu se accepta clonele. Un utilizator nu poate avea doua sau mai multe conturi active in acelasi timp. Se considera o clona un nou cont facut de un utilizator al carui vechi cont a fost sters. Daca un utilizator este sanctionat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse.

15. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, se va aplica intotdeauna decizia administratorului acestui forum.

16. Din timp in timp, utilizatorii inactivi pot fi stersi fara preaviz.

17. Prin faptul ca postati sau cititi acest forum inseamna ca sunteti de acord 100% cu cele stipulate mai sus. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta/citi in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.

18. Acest regulament poate fi schimbat in functie de evolutia forum-ului. Va invitam sa il consultati frecvent.
Szimcsi
:o  Chiar au asa regulamente? Dar cine a zis ca regulamentul de pe acest forum e sever, anyway?  ???

Eu una sunt super multumita si incantata  :)
catalina77
Asadar dragi moderatori...sunt unele capitole in aceste regulamnte la care si voi avetzi carentze...nu credeti ca e cazul sa fiti ingaduitori si cu noi, muritorii? ;)
angeldust
Catalina , vreau exemple concrete -Xulescu a inalcat regula cutare aferenta regulamentului elady, deoarece , desi asemanator per ansamblu , regulamentul nostru nu este copiat de pe alte forumuri.
vad_voci
eu nu inteleg ce atata scandal? in afara ca eu cred ca daca scrii cu sh sau tz nu e chiar asa deranjant la nervul optique ( :|) nu vad ce ar fi in neregula daca moderatorii nu ar cadea putin prea mult in voluptatea de a fi sef. (vb de toate forumurile, nu neaparat de asta)
blondina
Eu stau si ma gandesc asa.Sa zicem ca asta nu ar fi  un forum si ar fi o institutie publica(un spital,o scoala,etc.) Ce s-ar fi intamplat atunci?Ar fi avut toata lumea pretentii sa se comporte libertin?  :fluierat:
missu
mama ce regulamente.  :o :o :o :o :o :o :o :o
Szimcsi
:offtopic: 

missulica, pe unde ai umblat? mi-a fost foarte dor de tine  :-*  
missu
:offtopic: ma, sunt in sesiune, si in plus de asta am avut o chestie aiurea, o colega de-a mea  a murit de cancer. in sf. ideea e ca v-am citit zilnic.  :-* :-*
Diana.
Pentru ca e clar ca nu se prea stie ce inseamna cu adevarat un forum de discutii, ar fi interesant de stiut cite alte forumuri ati mai accesat ( nu vizitat, ci forum pe care ati activat prin posturi) de-a lungul timpului...
De aceea, m-am gindit sa atasam si un sondaj...

Retineti, nu care forumuri, ci cite...


:offtopic:
missulica... bafta la examene si... imi pare rau... condoleante.  :(
missu
:offtopic: mersi diana. f bun sondajul.  :-*
Ariana
Rossalde ideea e sa nu abuzezi de "tz","sh" sau"k"...multe/multi dintre noi mai scapa cate un "tz" chiar si eu  :rusinosul:...ideea e sa fim civilizati...cel putin asa inteleg eu toata chestiutza asta.
Mistaco
sunt de acord si vreau sa spun ca pina la "acest razboi" chiar era frumos pe forum, ce se intimpla cu noi oameni buni, chiar nu putem sa ne intelegem fara sa ne calcam pe bataturi???
gresala este omeneasca!!! :-* :'(
Dore
Mai scriu pe inca trei forumuri, inafara de elady. Pe unul dintre ele sunt moderator unic - este un site de seductie si userii sunt 99% barbati. Regulamentul este foarte restrictiv, desi ma asteptam sa fie jale, se pare ca sunt mai stilati decat imi imaginasem.

Excelenta idee, Angelino  :-*.

Chiar si dupa aceste lupte forumistice, elady va fi fain, poate chiar si mai fain. Asa e la inceputurile oricarui forum...multi chemati, putini alesi. ;)

Missy  :-* tare dor imi e de tine...
Diana.
Poate ca dupa ce vor citi, vor intelege oamenii ca regulamentul nostru nu este exagerat ci cere sa existe civilizatie.

Stiti ca exista forumuri in care nu te poti inregistra decit cu "scrisoare de intentie"?  Si ca nu oricine poate deveni membru?
invisible
Aici este regulamentul regulamentelor  :o  Se recomanda citirea cu atentie, pentru a remarca pana unde sunt dispusi sa mearga unii pentru a mentine ordinea

Indatoririle userilor:

- NU va inregistrati folosind drept nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei d-voastra. Acesti useri vor fi BANATI!

- Sa RESPECTE deciziile moderatorilor si DACA doresc sa se planga de ele sa se adreseze DOAR pe PM/E-MAIL super-moderatorilor sau administratorilor
- Sa RESPECTE regulamentul forumului
- Sa posteze STRICT la subiectul thread-ului
- Sa NU ataseze fisiere MARI si in general sa NU ataseze fisiere decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata
- Sa NU aduca jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)
- Sa NU posteze INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.
- Sa CAUTE cu atentie (folosind functia SEARCH) INAINTE de a deschide un subiect nou
- Sa NU posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!
- Sa NU posteze informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (NO WAREZ , CRACKS , MP3's and stuff)
- Sa NU abuzeze de smilie-uri. (iconitele animate)
- Sa NU abuzeze de functia PM.
- Sa incerce sa AJUTE colegii de forum si sa NU ii puna in posturi proaste cei ce poate nu sunt atat de priceputi. Lumea vine aici SI sa invete ceva. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...
- Sa NU posteze link-uri directe catre alte site-uri/resurse decat in cazul in care acest lucru este JUSTIFICAT si nu poate fi evitat.
- Va rugam sa completati cat mai corect campurile din profilul userului precum Location, Occupation ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti"...
- Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH...etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.
- Cand creati un SUBIECT NOU (NEW TOPIC) incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR.
- Anunturile persoanelor juridice trebuie sa aiba acordul adiministratiei Soft News NET SRL
- Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor!!!

Indatoririle moderatorilor:

- sa aiba o atitudine toleranta fata de useri si sa-i AJUTE sa-si rezolve problemele
- sa NU se certe cu userii
- sa STEARGA orice post OFFTOPIC (si sa avertizeze userul pe PM) - Offtopic = POST - NU EXISTA thread-uri offtopic!!!
- sa curete orice post ce ABUNDA IN SMILIE-URI si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
- sa STEARGA orice post ce contine RECLAME DE ORICE FEL (reclama - postarea de link-uri ce NU sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce NU au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
- sa avertizeze pe PM INTOTDEAUNA userii ce incalca regulamentul si sa propuna BANAREA acestora in cazul in care recidiveaza
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial (pot fi banati direct daca exista acest privilegiu)
- sa INCHIDA/STEARGA thread-urile doar cand acestea incalca FLAGRANT regulamentul si NU inainte de a anunta pe AREA51 aceasta intentie. (in cazul in care nu este vorba de warez, injurii repetate...etc)
- sa EXPLICE clar motivul pentru care a fost inchis un thread la inchiderea acestuia. (FARA EXCEPTII!!!)
- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
- sa NU abuzeze de thread-urile lipite sus. (importante)

Indatoririle super-moderatorilor:

- sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce NU respecta regulamentul forumului.
- sa BANEZE fara avertizare userii ce injura, posteaza WAREZ/Cracks
- sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul (pe AREA51)
- sa propuna NOI moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
- sa stearga fara avertizare thread-urile SPAM. (de genul "Castiga 1 milion....etc etc) si sa baneze autorii acestora
- in general sa se asigure ca totul e OK la nivelul intregului forum

Alte clarificari IMPORTANTE:

- ODATA inregistrat un membru, AUTOMAT proprietatea asupra TUTUROR posturilor create revine SoftNews NET SRL ! Userul NU are dreptul sa ceara stergerea contului creat si a posturilor aferente, aceasta decizie fiind NUMAI la latitudinea si discretia administratorilor forumului !

- Accesul folosind proxy-uri anonime este INTERZIS !

- ORICE forma de reclama este interzisa. Asta include imaginile/link-urile din AVATARI, SEMNATURA, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc. Este interzisa postarea ORICARUI LINK din afara domeniului SOFTPEDIA in semnatura. Link = adresa web sau trimitere (discreta) catre o adresa web.

In plus la LOCATIE nu scrieti adrese WEB sau alte lucruri ce pot fi considerate RECLAMA!!! Veti sfarsi BANAT!

Aceasta regula este valabila pentru TOTI membrii forumului fiind exclusi doar administratorii!!!

- Ariile indicate prin cercul ROSU ce contine un 16, sunt INTERZISE celor ce nu au MACAR 16 ani! Cei ce sunt surprinsi postand in cadrul acestor arii vor fi banati pe ariile respective fara avertisment.

- TOTI membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

- Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Softpedia.com nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum.

Datorita caracterului "real time" incalcari accidentale ale legilor in vigoare pot aparea! In cazul in care detectati o asemenea anomalie sunteti invitati sa ne contactati in scopul clarificarii problemei !

- Chiar daca exista mesaje private, in cazul in care vom primi reclamatii un user poate si va fi banat daca in cadrul unui PM a avut o atitudine incorecta. (injuraturi, amenintari...etc)

- Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT! In orice moment puteti fi banat daca NU respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.

- NU "sufera" nimeni daca NU mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce VA APARTINE si nu tinem neaparat sa o cunoastem. E o problema STRICT personala. NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum.

Also, NU pierde nimeni nimic (suntem foarte siguri de asta) deci nu e nevoie sa ne explicati nici macar acest lucru.

- "FORUMUL" nu are un "nivel" masurabil. NU este nevoie sa ne explicati cresterile sau scaderile "nivelului". Sunt numai in mintea voastra si acest subiect NU ne pasioneaza si nu vrem sa pierdem timpul cu el.

- Faptul ca sunteti user de X ani sau ca aveti X000 de posturi NU ne impresioneaza si NU va salveaza in cazul in care INCALCATI REGULAMENTUL IN MOD REPETAT!!!

- ORICAND avem nevoie de un moderator in plus BUN ! NU va deranjati inutil daca NU aveti TIMP si capacitatea de a ajuta pe altii !

Cine crede ca poate ajuta poate trimite oricand o propunere la webmaster. (@softpedia.com) Cei ce au doar 18 ani sunt rugati sa mai astepte sa creasca mari.

- Moderatorii nu fac decat sa munceasca mai mult ca userii asa ca ganditi-va BINE daca chiar doriti sa moderati ceva. Aceasta experienta se poate sfarsi prost...

- IP-ul d-voastra precum si toate celelalte date ce le putem strange despre un user, VOR FI folosite pentru actionarea in instanta in cazul in care consideram ca ati adus prejudicii firmei noastre!

Datele d-voastra de identificare VOR FI puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.

CEA MAI IMPORTANTA REGULA A ACESTUI REGULAMENT: RESPECTATI REGULAMENTUL si VETI FI RESPECTAT!!!

ANEXA: REGULAMENTUL ARIILOR FORUMULUI!

1. Soft Related

- INTOTDEAUNA cautati pe http://www.softpedia.com INAINTE de a intreba de un program/joc/driver etc. Exista zone pe site specializate in drivere http://drivers.softpedia.com/ , Jocuri http://games.softpedia.com/ ...etc.

- Postati problemele legate de sistemul de operare Windows DOAR IN CADRUL ariei Windows. Lucru valabil si pentru MAC, Linux...etc.

2. E-Opinions

- la Editoriale sunt rugati sa deschida subiecte noi DOAR cei ce AU un subiect si IL DEZVOLTA. NU sunt acceptate posturile in care DOAR se cere parerea fara a ti-o spune pe a ta si fara a o argumenta. De asta se numeste EDITORIALE aceasta arie!!!

- UNDE / CAND / CUM ? este o arie ce-si propune sa ajute userii sa gaseasca RAPID un anumit obiect, serviciu...etc. Din aceasta cauza, este FOARTE recomandabil sa concepeti subiectul thread-ului cu MULTA atentie. Ceva de genu: "UNDE gasesc VOPSEA ROSIE" sau "CAND este eclipsa de anul acesta" ...etc.

- In cadrul ariei "Opinii despre PRODUSE / SERVICII" va rog la fel sa alegeti cu foarte mare atentie SUBIECTUL si sa cautati inainte de a posta pentru ca e foarte probabil sa mai existe un thread ce face referire la firma/serviciul la care va referiti. In plus, incercati sa aveti un limbaj/ton CIVILIZAT chiar daca sunteti enervat de o anumita firma... Ati fi surprinsi sa stiti cati angajati ale diverselor firme citesc acest forum.

3. Promo

- pe aria "Site-uri" vor fi acceptate din acest moment NUMAI discutii DESPRE site-uri si NUMAI despre site-uri!!! NU sunt acceptate forumurile sau site-urile ce sunt postate cu un vadit scop COMERCIAL. Aceasta arie va fi rezervata DISCUTIILOR despre site-uri (design, realizare...etc) si atat.

- in cadrul ariei "Bursa" puteti vinde si cumpara orice atat timp cat nu incalcati legile acestei tari!

4. Professional Zone

- NU mai postati anunturi de recrutare in cadrul ariei "Programming"!!! EXISTA pentru acest gen de anunturi aria "Locuri de munca".

5. Multimedia

- NU postati fotografii mai mari de 200 KB in cadrul galeriilor foto!!!!

6. Life & Entertainment

- Nu postati cu inversunare (spam) la FUN pentru ca posturile NU se contorizeaza in cadrul acestei arii. In plus incalcati si regulamentul daca nu postati ONTOPIC...

7. Feedback

- incercati sa aveti un ton POLITICOS atunci cand faceti o reclamatie si dati CAT MAI MULTE detalii in legatura cu problema d-voastra.
- nu folositi aceasta arie pentru altceva decat FeedBack-ul referitor la site/forum.

Sanctiuni imediate :

1. Va fi sters imediat si fara explicatii suplimentare orice fel de post/topic in care sunt postate informatii private de tipul : PM (Personal Message), log-uri provenite din discutii private, imagini sau alte informatii ce ar putea aduce atingeri imaginii userilor vizati, implicati direct sau indirect.

Persoana implicata in publicarea acestor tipuri de informatii va fi avertizata prin warn, urmat in caz de recidiva prin warn plus o perioada de suspendare de 30 de zile.

2. Cedarea contului personal de pe forum catre un alt user va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a acelui cont.

3. Crearea de conturi multiple (clone) este interzisa. Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 30 de zile a contului principal.

4. Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.

5. Ascunderea link-urilor cu referrer in posturi concepute special pentru a induce in eroare sau postarea directa a acestor tip de link-uri va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.


Acest regulament intra in vigoare de astazi 3 Septembrie 2004 si POATE fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. E bine sa verificati aceasta pagina din cand in cand...

PS: TOTI userii (indiferent de rang, vechime...etc sunt RUGATI sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! NU ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Diana.
Trebuia sa precizezi ca forumul in cauza este extrem de vizitat si ca are foarte multi utilizatori, care nu se simt nici "frustrati" si nici "ingraditi" in exprimarea off topic plina de zimbareti si care nu spun mare lucru...
Cleo
De frecventat am frecventat multe dar nu inseamna ca am si activat ....

Fac o mica-mare paranteza ...pe eva m-am inscris pt ca se dicuta despre revolutie si niste tipe care la vremea aia erau la gradinita sau in generala faceau filozofie despre ce tampiti (scuze) au fost cei care au iesit in strada ... iar eu am vazut verde in fata ochilor .... in fine asta se intampla acum 2 ani, am aflat si invatat multe acolo si despre diverse chestii gen creme ... dar mai ales despre cat de diferiti suntem. La un moment dat am realizat ca m-am certat cu atata lume ca ceva nu-i in regula, asa ca am activat doar la gastronomie  :P

Am fost invitata aici si sincer pana acum m-am simtit in proportie de 98.5 % excelent. Pe mine regulile de pe alt forum putin ma intereseaza atata timp cat nu activez acolo pot fi cele mai drastice sau cele mai permisive. Un forumul e unic prin cei care-l frecventeaza. Iar elady E unic si eu presimt ca o sa aiba o viata lunga dar nu asa oricum ci cu ajutorul nostru. Eu cred ca observatiile ar trebui facute intai in privat si apoi pe forum, pt ca e ca un dus rece si e tare neplacut.

Oricum, Diana eu iti doresc multa, multa bafta.  :floricele:
tits_herbert
Ma simt ca la ora de educatie :-X forumiala.
vad_voci
QUOTE
Rossalde ideea e sa nu abuzezi de "tz","sh" sau"k"...multe/multi dintre noi mai scapa cate un "tz" chiar si eu :rusinosul:...ideea e sa fim civilizati...cel putin asa inteleg eu toata chestiutza asta.


eu mai cred si in forta grupului si cred ca daca cineva ar fi "necivilizat" va fi exclus automat din discutii de catre ceilalti de pe forum.
fortelady
eu sunt pe 3 forumuri de animale, unu' de masini (de foarte curand), cateva de programare (dar foarte putin si alea nu sunt forumuri deci nu se pun...), unu' de interes general, eva (mai rar) si elady.  or mai fi fost cateva dar in trecut si foarte putin (chip, etc)
caut regulamentul de la masini.ro - ala e beton- la 3 avertizari ai ban...


edit:

Forumul are in jur de 60 000 useri
1. Forumul masini.ro este un forum destinat in principal discutiilor despre masini. Abaterile dincolo de sfera acestor domenii sunt permise doar in masura tolerantei moderatorilor si administratorilor.

2. Este interzisa postarea de anunturi de vanzare pe forum (masini noi, second-and sau piese de schimb). Daca doriti sa faceti acest lucru va rugam folositi serviciile puse la dispozitie de site-ul www.masini.ro. La fel este interzisa postarea oricarui fel de lincuri care au ca scop promovarea de siteuri auto sau non-auto.

3. Folositi cu incredere functia " cautare". daca aveti ceva de intrebat sau discutat, cautati prin subiectele mai vechi, poate s-a mai discutat deja pe tema in cauza sau s-a gasit deja raspuns la intrebarea dvs. Daca aveti ceva de adaugat, de comentat, scrieti in cadrul subiectului deja existent. Daca si numai daca nu gasiti ceea ce cautati puteti deschide un subiect nou. Abaterea de la aceasta regula va duce la stergerea sau inchiderea noului subiect.

4. Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un titlu cat mai sugestiv.

5. Nu se accepta limbajul vulgar sub nici o forma. Daca chiar simtiti nevoia sa criticati pe cineva/ceva exista mijloace civilizate de a o face. Daca nu le gasiti, abtineti-va !

6. Nu se accepta spam-ul - introducerea aceluiasi subiect pe 2 sau mai multe arii. In functie de gravitatea faptei, se va sterge subiectul sau contul in cauza. Nu se accepta clonele - orice user surprins in flagrant sau doar aflat sub suspiciune isi va pierde contul.

7. Este interzisa cererea de informatii sau postarea de linkuri care incalca legile copyright-ului(warez, cracks etc.)

8. Userul NU are dreptul sa ceara stergerea contului creat si a posturilor aferente, aceasta decizie fiind NUMAI la latitudinea si discretia administratorilor forumului!

9.Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Aceasta ramane la latitudinea timpului lor la fel de pretios ca si al vostru. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau "abuzat" se poate adresa lor si va fi tratat cu toata atentia cuvenita. Acest lucru se poate face DOAR pe PM/E-MAIL super-moderatorilor sau administratorilor, NICIDECUM pe forum!

10. Este interzisa scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH...etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi diacritice.

11. Nu se raspunde doar cu o iconiţa emotiva. Aici suntem pe un forum nu pe mirc.

12. Posturile monosilabice de genul “- cool!”, “- beton!”, “- de acord!” etc. vor fi şterse.

13. Nu folositi caractere mari. Desi unii dintre noi purtam ochelari va asiguram ca vedem si textele cu caractere mici.

14. Dimensiunea maxima a avatarului(imaginea asociata) este de 120X120 pixeli.

15. Pozele atasate pe forum nu vor fi mai mari de 150.000 bytes sau 500X500 pixeli.

16. "xxx rulz" nu reprezinta o parare ci o dovada a faptului ca nu sunteti in stare sa editati o fraza intreaga.

17. Nu se accepta in semnatura imagini sau reclama unui alt site indiferent de domeniul acestuia.

18. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

19.Chiar daca exista mesaje private, in cazul in care vom primi reclamatii un user poate si va fi banat daca in cadrul unui PM a avut o atitudine in masura sa alarmeze. (amenintari...etc)

20. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT! In orice moment puteti fi banat daca nu respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament civilizat.

21. NU "sufera" nimeni daca nu mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce va apartine si nu tinem neaparat sa o cunoastem. E o problema strict personala. NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum.

22. IP-ul d-voastra precum si toate celelalte date ce le putem strange despre un user, VOR FI folosite pentru actionarea in instanta in cazul in care consideram ca ati adus prejudicii Mirabilis Net Services!

Datele d-voastra de identificare VOR FI puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.

23.In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii/moderatorii forumului au intotdeauna dreptate.

24.In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.

25. Fiecare user trebuie sa aiba in semnatura un indiciu asupra masinii pe care o detine (marca/model/cilindree). In cazul in care user-ul nu detine un automobil va trece in semnatura ce doreste el fara a incalca insa regulile de mai sus.

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. E bine sa verificati aceasta pagina din cand in cand...

si ANEXA

10. Este recomandat ca in semnatura sa va scrieti masina pe care o conduceti sau un indiciu care sa faca referire clara si indubitabila catre ea. Pentru cei ce au mai multe masini lasam la voia lor pe care o vor face "publica"

Mentionam faptul ca nu este obligatoriu acest lucru, cei ce nu vor sa-si dezvaluie automobilul pe care il detin/conduc nu vor fi sanctionati

Pentru cei ce se vor gandi ca asta e o oportunitate sa faca misto de vreuna din masinile altor membri sau sa se creada superiori va anunt ca vor primi ban de 14 zile.si pt cine vrea sa se distreze
aici sunt exemple de penalizari si pt ce sunt acordate
Diana.
Ideea e ca regulamentul nu e asa de drastic pe cit pare. Poate ca daca s-ar numi "indrumar de conduita" nu ar mai speria atit de mult...
Sa nu uitam ca e un forum public si ca oricine poate intra si nu e fain sa aratam o "vitrina" nepotrivita.
angeldust
Ati intrat vreodata pe forumul de pe un forum in care se vorbeste de seducerea femeilor?
Eu am ramas masca cand am vazut aberatiile ce se posteaza acolo si ce idei se promoveaza prin forumul ala :o :o :o
Cred ca nu o sa mai imi revin toata ziua.
Si ca sa va dau un exemplu, il citez pe unu dintre moderatorii de acolo care ii spunea unui user: " Pai sa-mi bag p... daca tu asa gandesti de nu vin acu si te bat de te usuc"
Geeeeess....
Va recomand topicurile:
"Cum sa o f..t pe una de 5?"
"Iti bati femeia?" (observati cu atentie raspunsul administratorului)
missu
aoleoooooooooooooooo angel  :morideris: :morideris: tare de tot.
claudia_electra
Mda, forumuri de astea de pick-up m-au socat si pe mine zilele astea. Zicea Dore mai devreme ca e moderatoare pe asa ceva si m-a lovit curiozitatea si m-am inregistrat pe forumul ala pe aceeasi gandire ca si ala, Angel, doar ca mai populat.

Stau si ma gandesc ca poate dau peste asa un tip care face o cariera, o glorie din relatiile cu fetele...groaznic, pur si simplu. Iar limbajul...nu mai spun. Unii au si idei mai profunde, dar te ia durerea de cap pana dai de aia. Si la urma urmei si aia se dau masculi feroce ca asa e cool...

Trist...femeile parca sunt obiecte...si chiar am cautat daca exista corespondent pt femei, ceva genul site de tips cum sa prosteasca fetele pe baieti, dar nu exista ::).
angeldust
Poate ar trebui sa existe, asa pt echilibru :fluierat:
Diana.
Pai cititi Maxim, Tabu, Cool Girl samd...
Peste tot e promovata imaginea femeii drept "atas" al barbatului... cum sa le facem barbatilor pe plac, cum sa ii cucerim, cum sa... Iar toate aceste "cum sa" au o singura idee: cum sa ii punem pe-un piedestal pe domniile lor, masculii ...
Sa ma mai lase in pace... Nu am vazut pina acum comunitate masculina care sa isi bata capul cu modalitatile de punere a nevoilor femeii pe primul plan!

Pe noi nu ne ridica nimeni in slavi, desi (slava Domnului!) motive sint destule!
Nu am vazut inca revista pentru "macho man" in care sa se spuna ca daca masculul pute a transpiratie si e mitocan, nu o sa aibe sanse decit in fata unei femei la fel de nespalate si de lipsite de educatie...
angeldust
Am intrat si pe forumul de care zici tu claudia si recunosc ca sunt DEZGUSTATA si imi vine sa vomit :-
Ferice de ei ca nu si-au dat si adresele pe forum ca m-as duce sa ii strang de gat pe toti!!! Eu chiar sunt niava bag seama ca nu imi imaginam ca sunt asa multi barbati care nu gandesc deloc  :o :o :o
claudia_electra
Da ma, socant...mi-a luat cateva ore sa aflu mai intai acronimele alea...apoi am aflat ca femeile au rating, de la 1 la 10, nu mai zic ca rareori se numesc femei ci p****e...un univers intreg acolo...se fac recomdari, se lauda unii pe altii, se prezinta strategii, rezultate, chiar si excercitii de replici si ce poate urma...

Ce m-a uimit pe mine in final a fost un topic unde descriau ei LTR-ul ideal (traducere: femeia pentru o relatie de lunga durata). O pagina intreaga in care spunea un pervers de asta cum vrea sa fie aia, de la cele mai mici detalii fizice la cele de comportament. O femeie ideala in versiunea lui anormala...dar ma gandeam...ce e asta ma, femeia TREBUIE sa fie asa si pe dincolo, n milioane de trasaturi (fizic PERFECTA, moral nu mai spun cum), dar EL cine aia ma-sii e sa ceara atatea?? Parca era la macelarie si voia o bucata de carne, doar ca vie si cu personalitate...

Mizerabil...

Sper sincer sa apara Dore sa ne explice si noua mai bine ca ea e moderatoare.
angeldust
Ma indoiesc ca Dora e moderator pe un asemenea forum mizerabil.....vine ea si ne lamureste
Dore
Claudia_electra, nu sunt moderatoare pe forumul mentionat de tine.

Exista, din pacate, foarte multe forumuri de acest gen, majoritatea dupa model importat. Ultilizatorii de pe astfel de forumuri au in general o medie de varsta de 21 de ani, deci nu pot fi considerati barbati in adevaratul sens al cuvantului. Personal, cred ca fenomenul este o exacerbare a misoginismului si ca trebuie tinut in frau cumva, fiindca de stopat nici nu poate fi vorba.  ::)
kalua
Eu am frecventat activ mai multe forumuri nemtesti si unul elvetian. Eva a fost primul forum romanesc pe care m-am inscris si ce am vazut acolo, de-a lungul timpului, n-am mai vazut nicaieri.  :-X  Mai mult nu vreau sa spun...
Mi-e tare drag forumul asta cu oamenii lui!  :hainoroc:
florentina_musat
Nu am cuvinte sa spun ce simt cand vad postarile astea aiurea ale tuturor...sincer, am plecat de pe alte forumuri pt ca atmosfera era insuportabila, era o galceava totala, caterinca la ordinea zilei, barfe, rautati ieftine la fiecare replica, la un moment dat imi parea o comunitate de catze care adora sa se contrazica, sa se contreze, sa comenteze, sa se amestece total aiurea in discutii...exemple am cu nemiluita...de exemplu n-as fi vrut nici in ruptul capului sa fiu in locul unei fetiscane care a cerut o parere despre ideea ei extraordinara de a-si pune cercel in buric. Nu pot sa va spun cum au beshtelit-o pe sarmana copila. Cred ca de atunci n-a mai deschis calculatorul, decat poate pe mirc sau messanger...dar nici acolo nu bag mana in foc ca a mai intrat! Stau cateodata si ma gandesc de ce suntem asa....cred ca suntem nefericite, cred ca visele noastre din copilarie nu s-au implinit, au ramas doar vise, cred ca in interior suntem singure singurele, dar nu vrem sa recunoastem nici in ruptul capului, cred ca nu ne-am gasit locul sau partenerul potrivit....cred sa suferim si ne razbunam pe ceilalti, in fond putem s-o facem ca aici sub masca anonimatului suntem regine, putem sa plagiem, putem sa mintim, putem sa fim rele, sa spunem tot ce in viata noastra de zi cu zi n-am putea nici sa soptim....oare generatia mea de fete sufera atat de mult????
Diana.
Florentina, ce se intimpla pe alte forumuri nu este treaba noastra. Fiecare cu ale lui.
Daca pe alte forumuri se permit orice fel de atitudini zeflemitoare si se tolereza orice fel de limbaj, iar nu e treaba mea sa comentez.

Aici este eLady. Intra cine vrea si ramine cine poate- adica cine are cei 7 ani de-acasa.
Nu sintem la piata, nici pe stadion (apropos de expresia "bey" folosita de contrast- nici celei mai bune prietene nu ma pot adresa cu "bey" pentru ca o respect in primul rind pentru calitatea ei de OM ), nici scandaluri de amoru` artei nu toleram. A, si nici meschinariile nu ne sint pe plac.
Ce a fost "furaciunea"? Un paragraf cunoscut din Borgia? Si?! Sa fim seriosi...
Nu ma provocati sa vorbesc eu de "furaciuni" si de useri creati numai pentru a vota ... Asta cum se numeste? Buna-intentie?

Nu sintem o adunatura. Noi sintem altfel. Si asa vom ramine, fie ca place sau nu.
Iar vis-a-vis de "aprecierea" ta cum ca postarile astea aiurea ale tuturor mai bine ma abtin sa comentez.
Ai doua posturi pe eLady-cel de-al doilea mai sus.
Nu cred ca ti-a bagat cineva pumnul in gura si nu te-a lasat sa te exprimi, ca sa ai motiv sa enunti pareri de acest gen.
Frustrari?! Care frustrari?! Sintem bine-mersi, ne place asa cum sintem, ne simtim bine in pielea noastra si nu cautam sa parem altceva decit ceea ce sintem. Da, poate ca nu sintem "cool" si nici 'glossy", avem bucurii si tristeti si nu ne e rusine cu asta. Si nici nu pozam, nu epatam, nu ne batem capul cu ce spun ceilalti, pentru ca traim pentru noi, nu pentru ce spun ceilalti...
Si? Asta ne face mai putin femei?! Ma indoiesc.
florentina_musat
Dragele mele Doamne,
Am vrut sa va scriu de cand mi-am dat seama de farsa, dar am zis sa nu stric concursul...
Eu am fost de cand ma stiu o persoana care mi-am vazut lungul nasului si am stiu intotdeauna care-mi sunt limitele. Am participat la concurs pentru ca m-au intaratat colegii de birou. Mi-am dat seama imediat ca unul dintre colegii mei m-a votat, nu stiu daca pe merit sau doar sa castige pariul pus pe eseul meu, in redactie. Acum nici nu mai conteaza. Rog administratorul sa nu ia in calcul voturile celui care a semnat contrast si sa-mi indeplineasca, daca poate urmatoarea rugaminte:
Daca se intampla sa fii castigat macar o carticica din cele afisate, as vrea s-o rog pe dna administrator sa ofere cartea celei care se logheaza cu numele carrie30. Ea este fata care intr-un moment delicat din viata mea, fara sa stie, m-a ajutat foarte mult. Asa cum am scris in povestea mea despre ce inseamna sa fii femeie...eu sunt, cred, esenta celei mai sensibile dintre femei. Si eu trec constant prin furtuni si tornade, si mie imi ploua in suflet si-n oase, si eu ma trezesc dimineata inutila si groaznic de incercanata... Carrie30, pe un alt forum mi-a trimis intr-una din aceste zile amare niste carti in format pdf, pe care le-am citit cu cea mai mare placere. Cartile alea m-au ajutat sa trec peste greutatile perioadei respective si de fiecare data imi aduc aminte cu placere ca o carte, doua, trei.....te rapesc din lumea ta si te duc acolo unde ai vrea sa fii de fapt....
Multumesc Carrie30, stiu ca esti din EDITAT parca si ca EDITAT...
Cu drag, florentina_musat
Diana.
Ca urmare a acestor mesaje, a incalcarii regulamentului si a actiunilor neortodoxe ale Florentinei, accesul pe forum i-a fost interzis.
De unde se vede ca pentru unii oameni este extraordinar de greu sa se adapteze la viata virtuala... nusepoate.gif
Culmea e ca respectivul "coleg" mentionat in mesajul de mai sus pare ca se numeste "Eugenia Musat"... ohmy.gif
carrie30
laugh.gif Haoles, ce era editat acolo ?
Fetele, scuze, eu am fost in medical si am lipsit.
Diana.
Nimic important, Carrie. smile.gif
Mistaco
blush.gif
viata asta este plina de, fel de fel de bunatati si de rautati !!
de cind ma stiu am lucrat in mijlocul oamenilor, pentru ei sau cu ei, rare au fost momentele cind am lucrat de unul singur ! closedeyes.gif
niciodata nu m-am lecuit de rautatile lor sad.gif , atit barbati cit si de femei, desi pina sa intru in "viata virtuala", nu am crezut ca femeile pot fi mult mai rautacioase decit barbatii!! nusepoate.gif
ce vreau sa spun este ca sunt un luptator si ca vreau sa fac in asa fel sa nu ma descurajez singur !! rare au fost momentele cind am batut in retragere dar si mai rare au fost momentele cind am fost speriat de vreo situatie, cine citeste stie ca am avut momente in viata cind altul ar fi cazut parada dezamagiirilor si chiar a decaderii lui ca om si tin sa multumesc celui care m-a ajutat !
dar nu asta vroiam sa arat ci faptul ca sunt destule persoane si aici care cauta sa deranjeze, sau sa intarite pe useri, ca poate doar, doar vor pleca sau vor face ceva care sa faca sa fie banati sau chiar dati afara !
Nu mi-e frica si ma voi lupta ca , atit cit imi sta in putinta sa nu se intimple ceea ce au patit Sorin ,Tsumani sau altii care au ajuns sa nu mai posteze din cauza unora sau a altora !!!
Poate ca va deranja cele spuse de mine insa tot ceea ce incerc sa fac, este sa nu las ca o idee de noblete din partea Dianei sa piara din cauza celor care nu accepta ca suntem diferiti si avem opinii si pareri diferite !!! iar ce se desfasoara aici este mult mai frumos decit in viata reala, iar daca aici se manifesta in acest fel, oare EI cum se manifesta in realitate nusepoate.gif
Diana.
Mistaco, nici lui Tsunami si nici lui Sorin nu i-au fost interzise postarile. smile.gif
Si cum ai spus si tu, e normal sa avem pareri diferite, ca doar nu sintem robotei. smile.gif
Mistaco
eu am simţit cum postările mele, care recunosc erau răspuns la răutăţile altora, au fost şterse, iar cele care erau la mişto au rămas !
asta nu m-ar fi deranjat dacă, cei ce au postat nu ar fi trebuit să fie impartiali !
citisem undeva că "la vremuri tulburi, intelectualitatea, fie este eliminata, fie se retrage singura "!!!
ti-am mai spus, apreciez acest site tocmai că vreau ca fiecare să-şi exprime părerea, aşa cum este si nu imediat să fie categorisit ca "cel care atacă forumistele sau forumiştii", userul respectiv are o părere şi dacă nu este clar jignitor atunci de ce să-i punem pumnul în gură!!! magindesc.gif magindesc.gif
şi să ştii dragă Diana că sunt useri care nu mai postează, din cauza imparţialităţii unor moderatori !!!
poate că se vor simţi ofensaţi, dar critica este mama progresului, nimeni nefiind perfect !!!
recunosc că nici eu, dar asta nu înseamnă că trebuie să nu spun ceea ce simt !!! floricele.gif
Cleo
Diana colegul ala daca a vrut sa faca o gluma (buna sau rea e o apreciere subiectiva) putea intradevar sa se logheze chiar florentina ana musat de ex ... ca doar era o gluma .... mai departe despre actiune sus pomenitei nu merita discutat

cert este ca polemica este cea care mentine interesul de a posta pt un forum .... nu ma refer la injurii si discutii contradictorii aiurea gen hai sa zis "nu" cand de fapt e "da".... discutii in care cei ce posteaza au ceva de spus si din care noi ceilalti eventual putem invata sau macar observa diferitele moduri de gandire.

din pacate am observat la multe subiecte serioase raspunsuri de 3-5 cuvinte ... asta-i postare doar de dragul postarii! si am inceput sa evit subiectele care ar putea fi interesante tocmai pt a nu ma enerva sau eventual inchide topicul cam asa sad.gif


noi sa fim sanatosi!
Mistaco
ştii haş-uleţ, tocmai asta este că, atunci când sunt subiecte serioase , tot aiurea sunt tratate !!
oare nu se pot abţine să nu le strice, că nu cred că-i obliga cineva să posteze !!!! nusepoate.gif nusepoate.gif nusepoate.gif
laryysa
A devarul e ca e foarte greu sa intelegi oamenii ( si sa fii inteles ) si daca nu iti dai nici macar interesul pentru asta nu poti sa faci nimic .

Apropos de raspunsurile de 3 cuvinte la subiectele serioase , parca nici subiectele in sine nu sunt "cautate" .

Eu recunosc sincer ca nu prea am cautat subiecte serioase , dar asta doar pentru ca nu ma simt potrivita de a da un sfat , ma limitez doar la a-mi spune eventual parerea si atat .
blondina
QUOTE(bulina @ Dec 20 2005, 06:03 PM) *
Nu in ultimul rind plecaciuni Dianei pentru timpu si banii investiti ca sa avem noi adapost de balacareala:))


aplauze.gif Pentru Diana.. floricele.gif
kary_pink
.....eu nu mi-am bagat "ochiul" pe forumuri de care mentionati voi gen "seductie" si cred ca dupa ce v-am citit parerile nici nu o sa o fac laugh.gif .....cel mai mult timp mi-l petrec aici si pe forumul "vorbeste liber"(dezbate foarte multe subiecte).....mai am cateva forumuri unde intru dar mai rarut ca e mai dragut laugh.gif .......din punctul meu de vedere elady e undeva in varful topului kiss.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.