![]() |
![]() ![]() |
![]() |
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce să spun?
Adevărul, nu? Navighez pe internet de când acesta a intrat în RO. Îmi place, este pentru mine ca oxigenul. Nici nu mai ştiu pe unde am sau nu am conturi. Dar ştiu precis pe unde rămân... Vedeţi voi că nu mai scăpaţi de mine ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pe lovetime si anticonceptionale.ro mai sunt activa....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
aoleu, pe anticonceptionale zace atata prostie si inconstienta adunata la un loc ca mi vine sa ma arunc.. (mai ales inconstienta si ignoranta)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
meg...am vazut si eu dar intru pentru ca moderatoarea este super si de fiecare data cand am avut vreo intrebare am avut raspunsuri ok din partea ei.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
te referi la Nashira? aatunci cand postam si eu.. multa vreme.. mi-a facut observatie si mi-a zis ca mi da ban pentru ca i-am spus unei fete ca nu ii inteleg mesajul.. scria cu k, ortograme nexam, romano-engleza..
de parca ar fi fost greu sa schimb un ip, sa fac alt cont, sa sa sa .. dar mi s-a aplecat. mi se pare ca fetele alea apartin altei lumi, sincer. dar noooo, subject closed. fiecare cu ce stie, cu ce (nu) are.. |
|
|
![]()
|
|
ma refer la doctoressa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
datorita ei an gasit un medic super in craiova si de fiecare data cand am nevoie de un sfat minor scriu pe forum.... |
|
|
![]()
|
|
a, cea care da sfaturi.. cu 2 avorturi la activ.
da' ziceam ca am incheiat subj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Zilele astea am dat niste raite pe alte forumuri frecventate in special de femei. Si mi-a crescut inima ca un cozonaaac cind am realizat ca da, avem cea mai titrata, inteleapta si inteligenta comunitate online destinata femeilor! Bine-nteles, raportand numarul de utilizatorilor super ok, la calitatea mesajelor, subiectelor discutate, etc la ... restul.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Zilele astea am dat niste raite pe alte forumuri frecventate in special de femei. Si mi-a crescut inima ca un cozonaaac cind am realizat ca da, avem cea mai titrata, inteleapta si inteligenta comunitate online destinata femeilor! Bine-nteles, raportand numarul de utilizatorilor super ok, la calitatea mesajelor, subiectelor discutate, etc la ... restul. Stiam eu ca nu degeaba am ramas impresionata cand v-am gasit! Si stiam eu ca nu raman degeaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!! Eu nu am avut curiozitatea sa intru pe alte forumuri ci doar unde am fost inregistrata cu japca....dar ma rog....m-am chinuit sa opresc spam-urile! Insa cand mai am unele intrebari si dau pe google ma mai baga in anumite discutii pe anumite forumuri ... din pacate nimic nu ma tenteaza sa-l rasfoiesc cu mai multa atentie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu m-am mai uitat pe alte forumuri din curiozitate, sa vad ce discutii si ce preocupari mai au femeile din ziua de azi, dar mie chiar mi se pare forumul asta altfel (dupa cum spune si titlul unui topic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), nu exista termen de comparatie in raport cu altele..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 07:11 PM |
|