![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine ai venit Ioana!:)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hmmm... nu ma prea pricep la astea... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Dar nu scrie cat de rafinata este faina respectiva. Sau care este procentul de tarate din ea. Eu zic sa o ocolesti, dar daca este nevoie cred ca poti sa mananci din cand in cand, sa vezi ce efect are asupra greutatii...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-December 09 Member No.: 7,572 ![]() |
Mersi de welcome`uri si sfaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sunteti foarte dragute. Am decis sa o evit.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 12-March 09 From: Bucharest Member No.: 6,054 ![]() |
Eu cred ca e conforma, se vede dupa cum arata si gustul painii facuta din ea.
Nu are cum sa dea cantitatile exact pentru ca altfel ar divulga secretul afacerii. Cele care au facut acest produs sunt montignace. Va puteti da seama de asta daca cititi metoda de slabire propusa si fac inclusiv legaturi catre site-ul montignac. This post has been edited by Mami de Rares: Jan 28 2010, 01:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Legea obliga producatorii sa faca publice pe eticheta TOATE ingredientele folosite.
Si unde-i lege nu-i tocmela. In plus, doamna a venit sa isi promomoveze produsele neetic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 15-April 10 Member No.: 8,370 ![]() |
sunt noua in ale dietelor si in ale acestei diete, cred ca o sa va termin cu intrebarile, caci nu vreau sa dau gres.
o prima nelamurire: branza dietetica de la milli, se poate mananca dimineata la mic dejun glucidic? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:23 PM |
|