![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
are si el prioritatile lui. mi se pare normal
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io vin cu caloriferul. da eu ma refeream la invi de la bun inceput. :fluierat:
:-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
[deci] mie imi trebuie caldura, si lucrurile sufletesti nu imi sunt intotdeauna de ajuns :'(
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
va donez eu centrala, doar ca sa va vad multumiti ::)
firesc eu nu ma amestec, decat la plata chiriei :fluierat: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce om, ce suflet, ce caracter.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
da mai citeste o data, ca am modificat :fluierat:
si sunt ::) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
cineva nu ma iupeste ca mi-a scazut karma :'( domnu' perfers are legatura cu faptul ca nu te mai iupeste berbe? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
auzi bre, berbe, io tocmai ce facusi o imparteala de karme si se prea poate sa fi apasat din euforie contra. Daca acestea sunt adevarate, imi cer scuze personal, la o psihosmokuiala pe care o ofer din partea casei mari.
Dupa o ora altfel vor fi stat lucrurile :-X cu respect eu |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
titsicu, tremura "soricelu'" de frig? :D
berbe, te-am karmuit la loc :-* |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
multumesc fetelor pt karme :-* stiu cine dezkarmuit :fluierat:
gata vrajeala pe ziua de azi...va urma... va iupesc :-* p.s. mai putin pe ross_perfers |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:04 AM |
|