![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE na ca mi s-a dus buhu ca sunt perfers. deci sunt trist. lasa mey, ca fetele trag la baietii rai si perfersi ca nu e plictis :P :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
adeca fetisu' meu e fursecu' ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
sau jarteaua? sau amandoua? ???
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
daca mai pui si ciocolata :o
sau asta nu e definitivata inca ??? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum sunt confuz
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
hai revino-ti 8) vv
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
deci nu mai e v_v, e w ca e confuz :-X :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
:o
mey nu mai confuzati baiatul...risca sa: aud_priviri :-X |
|
|
![]()
|
|
sa discutam discutii :D
asta e cand esti in minoritate risti sa te pierzi in constiinta generala :-X :o |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am pierdut vreo 2-3 pagini da' am vazut ceva si trebuie sa comentez >:( .... am uitat sa zic ca o iubesc si pe berbe chiar daca umbla teleleu de cate ori intru eu :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:26 PM |
|