![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu el iubitul in ulei sau cu el uleiul? Sau cu ambii? Glumesc...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu amandoi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
Dizzye imi pare tare bine ca esti sincera si spui asta. Mai spunea ceva de genul asta o elady...parca Roxanica. Dar oare chiar toate ofertele astea promotionale din industria frumusetii(parfumuri cu diverse pe langa la jumatate de pret sau gratis, ruj+rimel, 2 produse la fel la pachet, pretul fiind mai rentabil decat daca le-ai lua separat, etc) merg dupa aceeasi regula? marea majoritate din pacate..nu sunt poate expirate, dar mai au o luna si trebuie sa scape de ele..plus ca multe produse nu au termenul de garantie pe produs, se lipeste o eticheta cu denumire, termenul..culmea e ca reducerea nu e nici macar mare..doar 20-30%. in schimb stiu ca promotiile facute de producator sunt ok..deci cele in care e lipit cu un sticker ,,-20%'' ,,gratis''sunt cu probleme |
|
|
schumiholic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place un gel de dus care e foarte cremos si face un peeling delicat. E super, lasa pielea foarte catifelata, miroase foarte misto si mirosul ramane in piele mai mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca intentionezi sa faci PR la nu's ce gama de produse, opreste-te acum!
|
|
|
schumiholic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu intentionez sa fac nici un PR, dar parca era vorba sa spunem ce produse ne plac, nu? Nu pot sa intru si eu in discutie?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ba da, cum sa nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne poti da mai multe detalii despre gelul asta de dus? Ca de fapt pentru asta e topicul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
BG, fata deja a luat ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Eu nu am un gel de dus preferat,aleg ce o fi,numai sa fie bun si sa miroasa bine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Phili pe vremea aia am impresia ca nu avea inca asa ca am incercat si eu...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai facea reclama produselor ei. Daca ma apuc de vindut cosmetice si va zica ca-s bune o sa ma credeti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:41 PM |
|