![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu te cred Di, prezinti incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de geluri de dus, imi place mult cum miros multe de la Dove dar toate imi provoaca cosuri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi provoaca cosuri anumite geluri
eu acum folosesc de la help net botega verde am mai scris de ele am avut cu ciocolata acum am cu flori si e si 400ml mie imi place ca nu usuca pielea deloc se vede diferenta fata de dove, nivea cele au ph asa mare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 6-March 08 Member No.: 3,435 ![]() |
Acum foflosesc un gel de dus de la Dove, dar le schimb destul de des fiindca ma plictisesc repede si sunt mereu in cautarea de ceva nou ....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
eu am acum 2 de la bourjois , verde si mov.amandoua miros superb si hidrateaza pielea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) le ador.mai am unul pure desir de lilas de la yves rocher ,si un dove simplu pentru hidratare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
walpu,unde ai gasit uleiurile acelea hidratante pentru baie ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Acum sunt in perioada Yves Rocher, deci am numai geluri de dus de la ei, din gama Jardins du Monde. Sunt destule si am ce incerca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana acum imi plac toate pe care le-am avut.
Pt mine conteaza si mirosul, chiar daca dau cu crema dupa dus, pt ca in timp ce ma spal imi place sa miros frumos. Deci si ambianta conteaza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu am de la Balea, cu aroma de coacaze!
Super tare! Si miros si piele fina (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Bourjois, verde cu mov e, nu stiu cum se numeste, il folosesc de foarte mult timp, si a fost cel mai bun dintre care am incercat. Nu-mi usuca deloc pielea si are un miros discret si foarte placut.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la Yves Rocher asta (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/37595906.jpg) care-mi place tare-tare.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,915 ![]() |
Eu vreau sa-mi cumpar un gel cu ciocolata.Am vazut 2 tipuri,ma refer, la niste preturi mai normale:
Angel's si Bottega Verde. Am vazut la magazinul real o oferta cu 13 lei dar nu mai este,acum e 16 lei. Nu stiu ce cantitate era dar mirosea divin. Daca stiti produse profesionale pe baza de ciocolata scrieti. M-ar interesa sa aiba si efect de slabire, sau exfoliere,chiar si masaj. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut de la botega cu ciocolata e super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) face pielea fina si catifelata (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
Acum am de lacramioare tot de la botega dar nu se compara cu cel de ciocolata |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:44 PM |
|