![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am Bottega Verde de ciocolata dar nu-mi place ca nu-si pastreaza deloc mirosul pe piele. Cand te speli cu el te simti ca o regina, insa in 5 minute maxim nu se mai simte nimic, cel putin la mine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am incercat undeva un gel de dus Palmolive cu masline, parca, are un miros foarte fain si se mentine pe piele destul de mult mirosul. Pentru mine asta e un criteriu important... deh (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 26 Joined: 30-June 08 From: Bucuresti Member No.: 4,147 ![]() |
salutare..
am citit topicul inca de la primul mesaj si nu am vazut sa mentioneze nimeni de gelurile de dus de la the body shop. Astea sunt preferatele mele. Acum sunt la cel de Mango si este absolut divin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Miroase extrem de bine, hidrateaza piele (este pt piele uscata ce-i drept ) si dupa ce iesi din baie miroase toata casa (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) chiar rezista mirosul pe piele f bine, ca si cum te-ai fi dat cu crema (asta se intampla la mine). Eu vi le recomand cu drag (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit de la L'Occitane de cirese si-mi place. Se pastreaza mirosul pe piele.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am acuma un gel de dus celine dion, enchanting, dupa parfum; e dragutel, lasa pielea catifelata si miroase f placut, are si ceva particule sidefate.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ati incercat ceva de la Bottega Verde? Am vazut unul cu ciocolata, care arata demential, imi venea sa il mananc!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Parca e ceva si la Freeman cu ciocolata, nu? Care e mai bun?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu doar ca l-am incercat, am si scris pe pag. anterioare de el...si cred ca si mai sus e pomenit.
Al meu era sa ajunga la spalat cada. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ahh acum am vazut ca a scris si Divi! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De ce nu ti-a placut? Eu tocmai mi l-am cumparat si sunt in dubii daca sa il folosesc in scopul lui de baza sau sa il mananc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by sweet_girl: Aug 8 2008, 08:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu acum am un Fa cu iaurt si aloe vera, e dragutel dar nu ma da pe spate. inainte eram disperata dupa dove, varianta clasica, chiar si acum mi se pare unul dintre cele mai bune geluri de dus, doar ca vara simt nevoia de ceva mai fresh. cred ca o sa revin insa la Herbagen cu menta si spirulina, pe caldurile astea e numai bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi se parea ca usuca pielea mai rau decat altele...asa nu-mi place senzatia de piele care "tine" dupa dus.
Acum am Nivea Beauty Oil cu Lime si granule exfoilante, imi place. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mi-am luat 3 geluri de dus din gama Tesori d'Oriente, dupa ce am folosit spumele lor de baie, care miros absolut divin! Un miros oriental, de santal, iasomie si multe altele...
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF2306.jpg) Primul este cu flori de lotus si lapte de acacia, al doilea este cu ambra indiana, al treielea este cu iasomie de Giava. Daca le gasiti, vi le recomand. In afara de miros, un alt plus este ca sunt hidratante. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:22 PM |
|