![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nimphe, de unde ti-ai luat gelurile de dus? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am incercat de la ei o crema de corp acum cativa ani, mi-a adus-o o matusa de afara, a fost absolut geniala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) pe aici am vazut doar un ulei de baie, a fost bun si ala.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mi le-am luat din Muntenegru, dar gama o gasesti si in Bulgaria. La noi nu le-am vazut. Am vrut sa-mi cumpar si o crema de corp, dar am zis sa-mi iau o dermatocosmetica, mai bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu mi-am luat uleiul de baie din Cora Pantelimon, d'asta ma gandeam ca poate a aparut intreaga gama si la noi. ce ma oftic, crema aia de corp chiar a fost faina si mi-a facut bine, in conditiile in care am o piele a naibii de sensibila.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
hello , ce gel de dush imi recomandati si mie , sa nu usuce pielea si sa nu fie cu parabeni nu conteaza cat costa bun sa fie mersi.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu as zice sa lasi gelul si sa folosesti sapunuri naturale imbogatite cu ulei.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
Ce fel de sapunuri imbogatite cu ulei imi poti recomanda ? yo stiu ca majoritatea sapunurilor usuca pielea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi se parea ca usuca pielea mai rau decat altele...asa nu-mi place senzatia de piele care "tine" dupa dus. Acum am Nivea Beauty Oil cu Lime si granule exfoilante, imi place. Mie imi place mult senzatia de ciocolata pe care o ai cand faci dus.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
gelurile de dus DOp (no name) sunt senzationale.
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/dop.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 2-September 08 Member No.: 4,615 ![]() |
Momentan am un gel de dus Dove Go fresh-energise - e cu lemongrass si grapefruit...e usor exfoliant, e nice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a placut tare unul de la Bourjois "Au saut du lit" cu ginseng... e genial! Chiar dadea senzatia de super fresh dimineata dupa dus, e revitalizant oarecum. Bine ca mi-am amintit de el, sa-mi mai iau unul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ca tot ati zis voi pe aici de gelurile Yves Rocher din asta am acum pe cel care miroase a flori de nufar, este (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:20 PM |
|