![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
hello , ce gel de dush imi recomandati si mie , sa nu usuce pielea si sa nu fie cu parabeni nu conteaza cat costa bun sa fie mersi. Mi se pare bun Nivea Intimate Sensitive; desi este o lotiune pentru zona intima are ingrediente care curata delicat pielea, eu folosind-o pe intreg corpul, chiar si pe fata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Folosesc Dove de ceva timp dar dupa dus imi hidratez pielea cu o crema neaparat.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place Nivea in general. Am gatat unul din asta Happy Time:
(IMG:http://well.ca/images/large/products/nivea-happy-time_1188498933_LRG.jpg) si-acu am albastru (IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uWkl3BdxL._SL500_AA280_.jpg) Mai imi place foarte mult cel Intimo , insa nu-mi place varianta noua Sensitive |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bulina, si eu il am pe al doilea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Am folosit multe marci, dar parca cel mai bine ma impac cu cele de la Nivea. Mai mi-a placut unul, dar se gaseste doar in Spania. Se numeste Lactovit. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mi-am luat ieri un gel de dus cu extract de rozmarin si granule exfoliante de la Esther beauty. E produs romanesc si, dupa cum mi-a spus vanzatoarea, nou intrat pe piata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-am cumparat un sapun Lush, denumit Porridge, cu portocale, fulgi de ovaz si cafea. Mirosul lui m-a incantat cel mai mult, dar mult de tot, insa in dus nu mi se mai pare extraordinar. Din ce am incercat, produsele Lush nu prea ma mai satisfac lately.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Dec 7 2008, 01:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Aseara am primit comanda de la Lush (2 bile spumant de baie si 3 bile sare de baie) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Din economie am pus jumate de bila spumant si bine am facut ca altfel imi dadea spuma afara din cada si un sfert de bila sare de baie, efervescenta, roz si cu inimioare. Iar mirosul...... Sigur voi mai cumpara, pacat ca pretul e cam piperat.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
De unde ti ai comandat Ella ?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am comandat pe site-ul lor.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi a venit comanda Lush, un sapun si un ir de buze sunt f multumita, sapunul nu usuca e cremos si irul miroase frumos si e foarte hidratant.
In concluzie o sa mi mai iau de la ei, urmatarea comanda va fi un balsam si un gel de dus. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:22 PM |
|