![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La multi ani si sa fii iubita :-* Carrie
|
|
|
classy |
![]()
|
Musafir ![]() |
"La multzi ani!!!" , itzi urez sa nu te schimbi, sa ramai la fel de sagetatoare chiar dac- ai sarit de 30 ( :D !!!) , take it easy...si lasa dogmatismul pentru berbece ca mine ! te pup si dulce si apasat!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 31 Joined: 9-December 05 Member No.: 52 ![]() |
LA MULTI , MULTI ANI BUNI SI FERICITI!!! :hainoroc: :lamultiani: :floricele: :tararam:
:( si-mi notasem ziua in calendar, dar...am uitat sa ma uit. :magandesc: :frustraree: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Va multumesc si va sarut. :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
La multi ani si de la mine, Carrie! Sa ai parte de tot binele din lume! :lamultiani: :tararam:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ta na na na...
:floricele: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
LA MULTI ANI!...si din partea mea...multa multa sanatate si bucurie...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Te pup , Carrie draga ..Am aflat cu intarziere ....dar nu te superi pe mine ..
Iti doresc toata fericirea din lume !Sa ai parte de bucurii multe , multe ... La multi ani !!!!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
:lamultiani:
carrie, multa sanatate, iubire si aprecierea celor din jur ti-o doresc! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:) Maddy, Medeea, Ariana, Classy , toate fetele, va multumesc , va iubesc ( nu am baut inca nimic) si sa fim sanatoase si aceleasi femei ca pana acum. :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:31 PM |
|