![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
LA MULTI ANI ! :floricele:
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v292/betsstanford/JDBB%20things/birthday_flower_cake.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
elle la multi ani cu sanatate si numai bucurii! :-* :floricele:
Diana m-ai innebunit cu torturile tale, inca nu mi-am revenit de la alea pe care le-am 'mancat ' data trecuta |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
la multi ani si de la mine. :-* :-*
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
dore sorry. credeam ca feb. n-are nimic, bem si-n martie. :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
La multi ani si sa ai parte numai de bucurii elle ! :floricele: :lamultiani: :tararam: :tararam: :floricele: :floricele: :sexylady: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
La multi ani! :lamultiani: :tararam:
Sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte de tot binele din lume! :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La multi ani, Elle! :-*
Sa iti dea Dumnezeu tot ce ti-ai dorit si nu ai avut inca. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
La Multi Ani, draga noastra Elenuta!!!
Noi iti dorim sa ti se-mplineasca tot ce-ti doresti tu mai tare pe lumea asta! :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
[move]:floricele: :floricele: :floricele: :floricele:[/move]
:tararam: :tararam: :sexylady: :sexylady: :lamultiani: :sexylady: :sexylady: :tararam: :tararam: sanatate si sa ai parte de tot ceea ce-mi doresc eu mie !!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Doamne, fetelor, va multumesc tare mult pentru urarile voastre...cred ca daca nu era delphinutza mea scumpa care sa ma atentioneze ca am urari de bine pe langa drum, pe langa gard, nici ca vedeam...
va sarut si va doresc .....de 10 ori ce-mi doresc mie :hohote: :hohote: :hohote: mda...asta zi am implinit o carutza de ani si, cum ariana m-a sfatuit sa meditez la ce am realizat pana acum, va spun cu mana pe inima ca chiar am luat in serios acest indemn si am ajuns la o concluzie:azi, de ziua mea, la 27 de anishori, SUNT UN OM IMPLINIT. va multumesc inca o data si ce mai, iote, o cupa cu sampanie virtuala pentru toate florile acestui forum (ca sa nu fac vreun pocinog sa va numesc "eve" 8) ) :hainoroc: :floricele: :floricele: :floricele: inmultite cu 1.000 (stiu ca suntem mai putine, dar cate o floare si pentru cine va mai veni...vaaaaaaaai...ce darnica sunt :rusinosul:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:08 AM |
|