![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE La Multi Ani, draga noastra Elenuta!!! Noi iti dorim sa ti se-mplineasca tot ce-ti doresti tu mai tare pe lumea asta! :-* adica fara acnee?Mos Craciun nu a vrut nici anul asta sa imi indeplineasca doleantza asta....ce zici, iepurasul homeopat imi va indeplini visul pana la Pastele din 2040?io astept...cumintica foc... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE [move]:floricele: :floricele: :floricele: :floricele:[/move] :tararam: :tararam: :sexylady: :sexylady: :lamultiani: :sexylady: :sexylady: :tararam: :tararam: sanatate si sa ai parte de tot ceea ce-mi doresc eu mie !!! aoleu, mistaco, draga, dar tu-ti doresti femei :o :o :o....nush daca ma reprofilez, ari, ce zici, tu, ma Veeeeeeeei?daca tu nu ma vrei, io te vreu :P :P :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:) Te tzuculesc si ma bucur din suflet ca ai ajuns la concluzia asta... :-*
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
La multi ani! multa sanatate si bucurii! :-* :-* :-* :hainoroc:
:lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:lamultiani: tot ce-ti doresti si inca putin pe deasupra. La multi ani !
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
La Multi Ani!!! :-*
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
La Multi Ani!!! cu intarziere Elle :rusinosul: :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Hop si eu, cu intarziere... eu pe 29 februarie, deci mai am 2 ani pana la o "adevarata" zi de nastere... :hainoroc:
:lamultiani: tuturor! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto , Sa ne traiesti ANGELITO!!! :-*
La un ten "cat mai" perfect !!! :P :lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Invi a promis de baut asa ca....asteptam! :D :hainoroc:
La multi ani la toate fetele si baiatu'! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:27 AM |
|