![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI SZI!!! SA-TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI SI O VIATA CA-N POVESTI!!
LA MULTI ANI BALTHASAR!!! DE ASEMENEA SI TIE!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Szi! Good luck in your new life!
La multi ani, Balthasar! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
La multi ani, Szi! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Sa ai o nunta de exceptie, sa fii o mireasa frumoasa si sa imbatranesti frumos alaturi de alesul inimii tale! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc mult fetelor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum am intrat si eu in casa. O sa va povestesc peripetii cu socrii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si va multumesc pentru urarile frumoase si sa dea Domnul sa fie bine pentru toate....pentru ca meritam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si eu si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
la multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani Szi, iti doresc mult succes, si bafta la munca (nu mai sunt la curent cum e la noul tau job, sper ca e bine!)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi iubita...LA MULTI MULTI ANI si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Frumoasa esti, desteapta nu mai zic...ce sa-ti mai doresc? Sanatate , liniste si sa fii iubita...si gata ca-ti ajunge (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://www.rosaflora-flowers.com/images/roses-pink-lge.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Zimtatooo la multi ani si de la mine..cu scuzele de rigoare pentru intraziere..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc iubitele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lotte, nimic nou la job, doar ce am zis pana acum prin bar. Angelpraf, asta e tot ce am nevoie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fantasy, mai primesc felicitari inca vreo saptamana, deci nu ai intarziat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Iti doresc de ziua ta ca limita succesului tau sa fie infinitul iar daca exista un astru al fericirii sa-ti lumineze de-a pururi calea!
La Multi Ani! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 11:45 PM |
|